Ačiū, Blykste. Nu ką- vadinas nelemta, kad ir kaip gaila bebūtų.
Labas vakaras,
Kaip man seksis pradėti naują gyvenimo etapą kitame mieste?
Ačiū!
Ir as griztu padelioti cia turedama laisvesnio laiko.
Pakaruoklis/sesios lazdos/disku princas
Panasu, kad siuo metu sis vyras nera apsisprendes i kuria puse jusu santykius rutulioti, jis tiesiog stebi visa situacija ir masto, ka daryti ir, kai jis apsispres, tie santykiai i prieki judes laaaabai jau letai. Kitaip tariant bus toks 'zingsnis i prieki, du atgal'. Bet paguoda ta, kad tas vyras nors ir letas, bet jis bus atsidaves. Tas jo letumas bus ne is neapsisprendimo, o tiesiog is jo tokios naturos.
Ziurekit, ar tai yra tai, ko jus norit. Sekmes!
Papildyta:
Santykiai su vyru.
Astuonios lazdos/kardu princas/lazdu princas (disku princese)
Panasu, kad del vaiko teks pakariauti. Jis nebus nusiteikes geranoriskai ir bus linkes ragais nagais ginti savo pozicija, panasu, kad netgi gana arsiai, ko pasekoje galite likti gana iskaudinta. Jis jausis teisus ir bus pasiruoses sulygint su zemem visus, einancius pries ta, kas jam atrodo esant teisinga.
Meiles perspektyva pusei metu:
zvaigzde/teismas/septynios lazdos
Panasu, kad jusu laukia santykiai, bet tolimesneje ateityje, nei pusmetis, nes dabar jus pati nelabai esat linkusi kazka naujo prisileisti. Lyg ir norit, bet tuo pat metu lyg ir sudarot neprieinamos ispudi, del ko vyrai nesirizta prie jusu eiti artyn. Kol kas jums paciai reikia atsikvepti, atgauti vidini balansa ir pasiruosti buti atvirai naujai meilei.
Sekmes!
Papildyta:
lazdu karaliene/sesios taures/septynios taures
panasu, kad jus visgi isvykusi ilgesites namu ir pamatysite, kad viska piesete rausvesnemis spalvomis, nei yra is tikruju. Nesakau, kad bus sunku, sakau, kad momentais bus liudna, kankins senuju vietu, namu ilgesys, nostalgija. Taciau jus esate energinga ir uzsispyrusi. Kliutis iveiksite.
Sekmes!
QUOTE(mi_la @ 2018 07 15, 17:44)
<p>Laba diena, </p><p>Jau kuris laikas labai nesiseka meilėje. Jaučiuos, kaip užkeikta, atrodo jog taip ir liksiu viena. </p><p>Šiuo metu bendrauju su vienu vyru D. J., todėl būtų įdomu sužinoti, ar šis bendravimas peraugs į kažką daugiau? O gal man taip ir lemta likti vienai?</p><p>Iš anksto dėjoju už atsakymą.</p>
Pakaruoklis/sesios lazdos/disku princas
Panasu, kad siuo metu sis vyras nera apsisprendes i kuria puse jusu santykius rutulioti, jis tiesiog stebi visa situacija ir masto, ka daryti ir, kai jis apsispres, tie santykiai i prieki judes laaaabai jau letai. Kitaip tariant bus toks 'zingsnis i prieki, du atgal'. Bet paguoda ta, kad tas vyras nors ir letas, bet jis bus atsidaves. Tas jo letumas bus ne is neapsisprendimo, o tiesiog is jo tokios naturos.
Ziurekit, ar tai yra tai, ko jus norit. Sekmes!
Papildyta:
QUOTE(jurgita.ar @ 2018 07 14, 00:05)
Sveikos, merginos!
Kaip klostysis mano santykiai su vyru po skyrybų, ar neteks draskytis dėl vaiko ir jo išlaikymo? Ir ar pavyks artimiausiu metu surast širdies draugą? Niekaip ne susitaikiau su mintimi, kad lieku viena.
Būsiu be galo dėkinga, kas pažiūrės
Kaip klostysis mano santykiai su vyru po skyrybų, ar neteks draskytis dėl vaiko ir jo išlaikymo? Ir ar pavyks artimiausiu metu surast širdies draugą? Niekaip ne susitaikiau su mintimi, kad lieku viena.
Būsiu be galo dėkinga, kas pažiūrės
Santykiai su vyru.
Astuonios lazdos/kardu princas/lazdu princas (disku princese)
Panasu, kad del vaiko teks pakariauti. Jis nebus nusiteikes geranoriskai ir bus linkes ragais nagais ginti savo pozicija, panasu, kad netgi gana arsiai, ko pasekoje galite likti gana iskaudinta. Jis jausis teisus ir bus pasiruoses sulygint su zemem visus, einancius pries ta, kas jam atrodo esant teisinga.
Meiles perspektyva pusei metu:
zvaigzde/teismas/septynios lazdos
Panasu, kad jusu laukia santykiai, bet tolimesneje ateityje, nei pusmetis, nes dabar jus pati nelabai esat linkusi kazka naujo prisileisti. Lyg ir norit, bet tuo pat metu lyg ir sudarot neprieinamos ispudi, del ko vyrai nesirizta prie jusu eiti artyn. Kol kas jums paciai reikia atsikvepti, atgauti vidini balansa ir pasiruosti buti atvirai naujai meilei.
Sekmes!
Papildyta:
QUOTE(etcetera @ 2018 07 16, 00:31)
<p>Labas vakaras,</p><p>Kaip man seksis pradėti naują gyvenimo etapą kitame mieste? </p><p>Ačiū! </p>
lazdu karaliene/sesios taures/septynios taures
panasu, kad jus visgi isvykusi ilgesites namu ir pamatysite, kad viska piesete rausvesnemis spalvomis, nei yra is tikruju. Nesakau, kad bus sunku, sakau, kad momentais bus liudna, kankins senuju vietu, namu ilgesys, nostalgija. Taciau jus esate energinga ir uzsispyrusi. Kliutis iveiksite.
Sekmes!
Sveikos:) ar galit kas paziuret, kaip seksis naujo darbo paieskos ir jame isitvirtinti
Sveikos, norėčiau, kad pažiūrėtumėt ką kortos sako, ar pavyks man sėkmingai pakeisti ilgalaikį darbą, pagerinti savo finansinę padėtį? Dėkoju.
Sveikutes.Mano vaikinas E laikys netrukus laikys egzamina.Gal galite pažiūreti kaip jam seksis?Ačiū
QUOTE(Zuikelis35 @ 2018 07 16, 09:40)
<p>Labas rytas. Gal galit paziureti artimiausio pusmecio mano santykiu perspektyvas su vyru R.? As esu I. Aciu </p>
pakaruoklis/desimt kardu/devyni kardai
Panasu, kad sie santykiai labai toli kazkur is dabartinio tasko nenujudes, o jeigu jus leisit sau mintyse kazko tiketis, tai gresia buti gan stipriai iskaudintai, kai visa tai pasibaigs.
Sekmes
Papildyta:
QUOTE(sernyte @ 2018 07 16, 18:44)
<p>Sveikos:) ar galit kas paziuret, kaip seksis naujo darbo paieskos ir jame isitvirtinti </p>
sesi diskai/tauriu riteris/tauriu princas
Jums bus pasiulytas kazkoks darbas pagal tai, kur jus kandidatuojate ir gana greitai. Jums tenai seksis tikrai gerai, jausites 'lyg ten buvusi', busite puikiai priimta, jokiu nesusipratimu nesimato.
Sekmes
QUOTE(4blueflower @ 2018 07 16, 19:47)
Sveikos, norėčiau, kad pažiūrėtumėt ką kortos sako, ar pavyks man sėkmingai pakeisti ilgalaikį darbą, pagerinti savo finansinę padėtį? Dėkoju.
Kad pakeisti darbą, jūs įdėjote daug pastangų. Ir ne veltui. Tas, kas prižadėjo jums padėti, savo pažadą įvykdys. Ir greitu laiku, jūs gausite pranešimą dėl naujo darbo. Ir tai suteiks jums galimybę atsiskaityti su skolomis ir pagerinti finansinę padėti. Tik pasisaugokite moters, kuri netikėtai gali sužlugdyti jūsų planus. Deje tai gali paliesti ir jūsų asmeninius santykius su antrąja puse.
Ir dar kortos rodo, kad reikia pasitikrinti sveikatą.
QUOTE(vile999 @ 2018 07 16, 23:57)
Taip abstrakčiai uždavėte klausimą, kad sunku tiksliai atsakyti. Bet koks klausimas, toks ir atsakymas:
Jūsų turite partnerį. Bet santykiai yra nestabilūs. Jis yra mėgėjas patirti meilės nuotikių su kitomis. Ir tai jūs nepakeisite. Ir jeigu jūs galvojate, kad pagimdysite jam vaiką ir viskas susitvarkys, tai klystate. Jūs turėsite visuomet prie jo taikytis ir aukotis.
Taigi tokios meilės perspektyvos.