Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(Tulpyte @ 2018 07 10, 13:14)
<p>Aciu. Vadinasi jis man meluoja,kad dar myli ir kad nori santykius lipdyti. O isvaziuojat dar pazedejo ,kad viskas bus gerai.</p>

ne vyras meluoja, o pati nenori keistis ir priimt duodamu patarimu, klausi kaip elgtis, atsakyma gavai, o vistiek kaltini vyra melagystem, visada reik pradet keistis nuo saves o ne bandyt pakeist kitus
Atsakyti
Sveikos mergaitės.

Gal būtų galimybė paklausti kortų ?

Nusimato mano kelyje rimtesnis žmogus su rimtam bendravimui ?

Manau esu pasirengus pradėti naujus sąntykius ,iki šiolei nebuvau tikra tuo.

Ačiū labai pažkūrėjusiai merginai.

Atsakyti
QUOTE(eirona @ 2018 07 09, 13:28)
Dabar isvis neramu paliko. Ir apie rudenį turėjom planu del verslo, atrodo kad rankos nusvirs 😑
Papildyta:
rutele3, aciu Jums.
Dabar isvis neramu paliko. Ir apie rudenį turėjom planu del verslo, atrodo kad rankos nusvirs 😑

Jeigu turite planų tai ir stenkitės juos įgyvendinti. Juk parašiau, kad viskas priklausys nuo jūsų kantrybės ir užsispirimo įveikti kliūtis. Todėl nereikia nuleisti rankų, o reikia stengtis viską gerai apgalvoti, skaičiuoti, nuskriausti save (finansine prasme) tam, kad ateityje galėtumėte gardžiuotis darbio vaisiais.
Atsakyti
QUOTE(Marta 2 @ 2018 07 11, 15:14)
Sveikos mergaitės.

Gal būtų galimybė paklausti kortų ?

Nusimato mano kelyje rimtesnis žmogus su rimtam bendravimui ?

Manau esu pasirengus pradėti naujus sąntykius ,iki šiolei nebuvau tikra tuo.
Ačiū labai pažkūrėjusiai merginai.

Skaitau jūsų klausimą ir galvoju, iš kur tiek naglumo. Negana to, kad esate etatinė paklausėja. Klausiate į mėnesį po 3 kartus. Bet dar varote ir dviem frontais. **Svaja** ir Marta 2, tas pats asmuo. Pirma pasiklausiate, kaip **Svaja** po to pasitikslinate ,kaip Marta2. Žinau, jūs sakysite, kad tai melas. Tai kam tada užduoti čia klausimus, jeigu galvojate, kad tos kurios atsakinėja yra kvailos ir nieko nesupras. Deje **Svajos** ir Martos2 yra ta pati energetika. Ir tai yra žmogus su dvigubu veidu.
Atsakyti
QUOTE(rutele3 @ 2018 07 12, 10:52)
Skaitau jūsų klausimą ir galvoju, iš kur tiek naglumo. Negana to, kad esate etatinė paklausėja. Klausiate į mėnesį po 3 kartus. Bet dar varote ir dviem frontais. **Svaja** ir Marta 2, tas pats asmuo. Pirma pasiklausiate, kaip **Svaja** po to pasitikslinate ,kaip Marta2. Žinau, jūs sakysite, kad tai melas. Tai kam tada užduoti čia klausimus, jeigu galvojate, kad tos kurios atsakinėja yra kvailos ir nieko nesupras. Deje **Svajos** ir Martos2 yra ta pati energetika. Ir tai yra žmogus su dvigubu veidu.

Vau, cia tai pavaret smile.gif nerealiai wub.gif
Atsakyti
Labas, merginos! 4u.gif gal kuri nors, turedama laisvesnio laiko, galetu paziureti, kokie sansai, kad sukontaktavus su zmogum T.G. viskas peraugtu i romantinius santykius? (Zinau, kad klausimas labai jau sakem ant vandens, bet norisi susigrazint sita zmogu). unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2018 07 13, 11:13)
Labas, merginos!  4u.gif  gal kuri nors, turedama laisvesnio laiko, galetu paziureti, kokie sansai, kad sukontaktavus su zmogum T.G. viskas peraugtu i romantinius santykius? (Zinau, kad klausimas labai jau sakem ant vandens, bet norisi susigrazint sita zmogu).  unsure.gif

Pati delioji kortas ir suoranti kaip teisingai uzduot klausima, net keista skaityt toky klausima, gal ne kortu tada reiktu klaust o jau kokio magisko ritualo
Atsakyti
Sveikos, merginos!
Kaip klostysis mano santykiai su vyru po skyrybų, ar neteks draskytis dėl vaiko ir jo išlaikymo? Ir ar pavyks artimiausiu metu surast širdies draugą? Niekaip ne susitaikiau su mintimi, kad lieku viena.
Būsiu be galo dėkinga, kas pažiūrės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2018 07 13, 23:56)
Pati delioji kortas ir suoranti kaip teisingai uzduot klausima, net keista skaityt toky klausima, gal ne kortu tada reiktu klaust o jau kokio magisko ritualo

Aš klausimus uždavinėju būtent ta formuluote, kokios informacijos man reikia. O jei tau, kaip dėliojančiai, būtent tokia formuluotė netinka, juk visad turi laisvą valią persifrazuot kaip tik patinka. Aš esu ta, kuri prašo paslaugos ir tikrai man pagelbėjančiai merginai akių nedrąskysiu, jei ji persifrazuos, kaip jai atrodo patogiau/tinkamiau/dar kažkaip. 4u.gif

Tiesiog situacija tokia, kad aš T.G. labai buvau įskaudinusi, tačiau jau praėjo nemažai laiko. Kol kas nėra jokio kontakto su juo ir man įdomu, ar sukontaktavus yra šansai jį susigrąžinti kaip romantinį partnerį, ar neverta net bandyti, nes, liaudiškai sakant, mandagia forma pasiųs ant trijų raidžių.

Galvoju tokiu atveju gal aš tiesiog palieku savo 'klausimą' aprašytos situacijos forma, o jei atsiras man apsiimsianti pagelbėt mergina, tegul pati susiformuluoja klausimą, kaip jai atrodo tinkamiausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 14 liepos 2018 - 19:11
QUOTE(Pavasario saulė @ 2018 07 14, 16:57)
Aš klausimus uždavinėju būtent ta formuluote, kokios informacijos man reikia. O jei tau, kaip dėliojančiai, būtent tokia formuluotė netinka, juk visad turi laisvą valią persifrazuot kaip tik patinka. Aš esu ta, kuri prašo paslaugos ir tikrai man pagelbėjančiai merginai akių nedrąskysiu, jei ji persifrazuos, kaip jai atrodo patogiau/tinkamiau/dar kažkaip. 4u.gif

Tiesiog situacija tokia, kad aš T.G. labai buvau įskaudinusi, tačiau jau praėjo nemažai laiko. Kol kas nėra jokio kontakto su juo ir man įdomu, ar sukontaktavus yra šansai jį susigrąžinti kaip romantinį partnerį, ar neverta net bandyti, nes, liaudiškai sakant, mandagia forma pasiųs ant trijų raidžių.

Galvoju tokiu atveju gal aš tiesiog palieku savo 'klausimą' aprašytos situacijos forma, o jei atsiras man apsiimsianti pagelbėt mergina, tegul pati susiformuluoja klausimą, kaip jai atrodo tinkamiausia.

Tai gal pradet reiktu ne nuo to kad tau sukontaktavus viska peraugtu i romantinius santykius, nes cia jau burtai reikalnigi
Pradedam , kokia tikimybe kad TG atsakys aplamai i tavo laiska, zinute , deja nuliudinsiu, kryziu jis padejes ant judvieju bendravimo , kad ir kokie grazus tavo norai jo poziuriu, is jo puses geriausiu atveju rodo tik bendravima kai draugu ir ne daugiau
Papildyta:
QUOTE(jurgita.ar @ 2018 07 13, 21:05)
Sveikos, merginos!
Kaip klostysis mano santykiai su vyru po skyrybų, ar neteks draskytis dėl vaiko ir jo išlaikymo? Ir ar pavyks artimiausiu metu surast širdies draugą? Niekaip ne susitaikiau su mintimi, kad lieku viena.
Būsiu be galo dėkinga, kas pažiūrės  4u.gif

Jurgita cia atsakoma i viena klausima, i kuri klausima norit gaut atsakyma
Papildyta:
QUOTE(rutele3 @ 2018 07 12, 07:52)

Visada galima apeit ar ignoruot, o tokiu manau ne viena yra, tai reiskia patikrinimas, jei vienas atsakymas netiks, gal kitas bus geresnis
Atsakyti

Laba diena, 

Jau kuris laikas labai nesiseka meilėje. Jaučiuos, kaip užkeikta, atrodo jog taip ir liksiu viena. 

Šiuo metu bendrauju su vienu vyru D. J., todėl būtų įdomu sužinoti, ar šis bendravimas peraugs į kažką daugiau? O gal man taip ir lemta likti vienai?

Iš anksto dėjoju už atsakymą.

Atsakyti

Supratau, tada gal galit pažiūrėti, kaip seksis asmeniniuose santykiuose, ta prasme, ar pavyks užmegzti kokius romantinius santykius per artimiausią pusmetį? 

Atsakyti