QUOTE(Pavasario saulė @ 2018 07 14, 16:57)
Aš klausimus uždavinėju būtent ta formuluote, kokios informacijos man reikia. O jei tau, kaip dėliojančiai, būtent tokia formuluotė netinka, juk visad turi laisvą valią persifrazuot kaip tik patinka. Aš esu ta, kuri prašo paslaugos ir tikrai man pagelbėjančiai merginai akių nedrąskysiu, jei ji persifrazuos, kaip jai atrodo patogiau/tinkamiau/dar kažkaip.
Tiesiog situacija tokia, kad aš T.G. labai buvau įskaudinusi, tačiau jau praėjo nemažai laiko. Kol kas nėra jokio kontakto su juo ir man įdomu, ar sukontaktavus yra šansai jį susigrąžinti kaip romantinį partnerį, ar neverta net bandyti, nes, liaudiškai sakant, mandagia forma pasiųs ant trijų raidžių.
Galvoju tokiu atveju gal aš tiesiog palieku savo 'klausimą' aprašytos situacijos forma, o jei atsiras man apsiimsianti pagelbėt mergina, tegul pati susiformuluoja klausimą, kaip jai atrodo tinkamiausia.
Tai gal pradet reiktu ne nuo to kad tau sukontaktavus viska peraugtu i romantinius santykius, nes cia jau burtai reikalnigi
Pradedam , kokia tikimybe kad TG atsakys aplamai i tavo laiska, zinute , deja nuliudinsiu, kryziu jis padejes ant judvieju bendravimo , kad ir kokie grazus tavo norai jo poziuriu, is jo puses geriausiu atveju rodo tik bendravima kai draugu ir ne daugiau
Papildyta:
QUOTE(jurgita.ar @ 2018 07 13, 21:05)
Sveikos, merginos!
Kaip klostysis mano santykiai su vyru po skyrybų, ar neteks draskytis dėl vaiko ir jo išlaikymo? Ir ar pavyks artimiausiu metu surast širdies draugą? Niekaip ne susitaikiau su mintimi, kad lieku viena.
Būsiu be galo dėkinga, kas pažiūrės
Jurgita cia atsakoma i viena klausima, i kuri klausima norit gaut atsakyma
Papildyta:
QUOTE(rutele3 @ 2018 07 12, 07:52)
Skaitau jūsų klausimą ir galvoju, iš kur tiek naglumo. Negana to, kad esate etatinė paklausėja. Klausiate į mėnesį po 3 kartus. Bet dar varote ir dviem frontais. **Svaja** ir Marta 2, tas pats asmuo. Pirma pasiklausiate, kaip **Svaja** po to pasitikslinate ,kaip Marta2. Žinau, jūs sakysite, kad tai melas. Tai kam tada užduoti čia klausimus, jeigu galvojate, kad tos kurios atsakinėja yra kvailos ir nieko nesupras. Deje **Svajos** ir Martos2 yra ta pati energetika. Ir tai yra žmogus su dvigubu veidu.
Visada galima apeit ar ignoruot, o tokiu manau ne viena yra, tai reiskia patikrinimas, jei vienas atsakymas netiks, gal kitas bus geresnis