Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Pazvelgiau i tavo situacija.Siais metais(iki Naujuju metu)taip ir nepamaciau nei vieno rimto vyruko deje.Kazkokie romantiniai santykiai bus,gali buti jog veliau jie issirutulios i rimtesnius,bet bent jau kolkas vyro su kuriuo ir i zaksa ir i kara butu galima eit-nematau.Toks lengvas štilius pas tave.Beje tavo aplinkoj matau yra vyrukas,aistringas,veiklus toks,bet kazko tu nepastebi jo,ar nenori pastebet,matyt neatitinka tavo standartu🙄Taciau nepavadinciau jo labai patikimu.Sakyciau jis labiau smagiam laiko praleidimui,nei seimai kurti.Kaip matau tave tevai(ar globejai) isauklejo labai puikiai.Turi aukstas morales normas,esi pasitikinti savimi,protinga,savarankiska.Greiciausiai uzsiimi kokia tai saviugdos praktika.Viskas puiku!Taciau taip ir norisi tau pasakyti,jog vyrai prisibijo per daug protingu moteru.Tad,jei siek tiek pakoreguosi savo kaip santykiu lyderes pozicija,ziurek ir vyras atsiras,norintis stabiliu,patikimu santykiu.Linkiu sekmes!

Labai aciu uz atsakyma  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(braskeles @ 2018 07 05, 22:15)
Po issiskyrimo nerandu sau vietos, depresija neapsakoma, praktiskai istisai verkiu 😭 nesuprantu kodel taip beprotiskai sunku... kada tokia busena pasibaigs ir pagaliau suprasiu kad tam zmogui esu tuscia vieta?

Kreipkitės į psichoterapeutą.
Atsakyti

Nusprendziau iseit is darbo, nes yra du darbo pasiulymai, sunku apsisprest, bet reiks:). Ar galit paziuret kaip seksis naujam darbe ( tikiuosi nuo rugsejo men). O gal per daug skubu🤔

Atsakyti

Sveiko burejos prasau Jusu pagalbos. Su vyru labai pykomes geras pusmetis,o dabar jis isvaziavo dirbti i uzsieni ir likau visiskoje nezinioje,del musu santykiu. Kaip tureciau elgtis,kad visikai nesugriutu santykiai? Gal imanoma dar juos issaugoti? Aciu

Atsakyti
tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivorykstes: 08 liepos 2018 - 12:45
QUOTE(Vaivorykstes @ 2018 06 25, 16:00)
Trumpas klausimas. Nauja pazintis su HC, kokios santykiu perspektyvos?
Aciu

as vis dar laukiu atsakymo...nors situacija is esmes pasikeite HC nekalbadienis bet atsirado T ir A nu zodziu tikra vasara... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eirona @ 2018 07 06, 20:26)
Laba diena, kreipiuosi I Jus su ramybės neduodančiu klausimu. Su antra puse pradėjome nedidelį versliuką, pinigų įdėta nemažai, bet kažkodėl prekyba nejuda...Gal vieta strategiškai bloga? 😑 Ar bent yra tikimybė, kad mums pasiseks? Esame labai susirūpinę.
Ačiū Jums🌷
Papildyta:
Laba diena, kreipiuosi I Jus su ramybės neduodančiu klausimu. Su antra puse pradėjome nedidelį versliuką, pinigų įdėta nemažai, bet kažkodėl prekyba nejuda...Gal vieta strategiškai bloga? 😑 Ar bent yra tikimybė, kad mums pasiseks? Esame labai susirūpinę.
Ačiū Jums🌷

Pagrindinė nesėkmės priežastis, kad jūs paskubėjote. Gerai nesusidėliojote visus už ir prieš. Jūsų antroji pusė labai gražiai viską nupiešė. O jūs ir patikėjote. Deje tikrovė ne tokia. Todėl dabar turite daugiau į verslą įnešti, negu iš jo išimti. ir tai truks ilgokai. Tačiau jeigu turėsite rįžto, susijuosite diržus, jūsų verslas duos pelno. O vieta jeigu ne iš gerųjų, bet ir ne iš blogųjų. Todėl dabar viskas priklauso nuo jūsų užsispyrimo.
Ir artimiausiu metu jums netikėtai gali kažką pigaus pasiūlyti. Nesusigundykite. Turėsite nuostolio.
Atsakyti
QUOTE(rutele3 @ 2018 07 09, 11:32)
Pagrindinė nesėkmės priežastis, kad jūs paskubėjote. Gerai nesusidėliojote visus už ir prieš. Jūsų antroji pusė labai gražiai viską nupiešė. O jūs ir patikėjote. Deje tikrovė ne tokia. Todėl dabar turite daugiau į verslą įnešti, negu iš jo išimti. ir tai truks ilgokai. Tačiau jeigu turėsite rįžto, susijuosite diržus, jūsų verslas duos pelno. O vieta jeigu ne iš gerųjų, bet ir ne iš blogųjų. Todėl dabar viskas priklauso nuo jūsų užsispyrimo.
Ir artimiausiu metu  jums netikėtai gali kažką pigaus pasiūlyti. Nesusigundykite. Turėsite nuostolio.

Dabar isvis neramu paliko. Ir apie rudenį turėjom planu del verslo, atrodo kad rankos nusvirs 😑
Papildyta:
rutele3, aciu Jums.
Dabar isvis neramu paliko. Ir apie rudenį turėjom planu del verslo, atrodo kad rankos nusvirs 😑

Atsakyti

Sveikos, aš irgi noriu paklausti, ar pavyks mums su vyru įveikti santykių atšalimą,išspręsti tam tikras problemas, išsaugoti savo santykius ir šeimą...žodžiu, nebesuprantu , kiek mano vyrui svarbūs mūsų santykiai ir aš....ir ar išvis svarbūs....

Atsakyti
QUOTE(amusante20 @ 2018 07 09, 16:20)
<p>Sveikos, aš irgi noriu paklausti, ar pavyks mums su vyru įveikti santykių atšalimą,išspręsti tam tikras problemas, išsaugoti savo santykius ir šeimą...žodžiu, nebesuprantu , kiek mano vyrui svarbūs mūsų santykiai ir aš....ir ar išvis svarbūs....</p>

Jūsų vyras yra pasimetes. Šiltų jausmų jums neturi ir atnaujinti šiltų santykių jis nenori, kadangi jis klauso kitos moters. Artimiausiu metu tokių, kaip skirybų -nesimato. Bet jūsų vyras gyvens tarp dviejų namų. Ir tokiu gyvenimu nei jis, nei jūs nebūsite laimingi. Todėl paleiskite jį, nes ateityje santykiai vis tiek subyrės. Ir kaip kortos rodo, kad iš jūsų pusės bus neapgalvoti poelgiai. Todėl jokiu būdu nesiimkite jokių negarbingų veiksmų sulaikyti(susigrąžinti) vyro.
Atsakyti
QUOTE(Tulpyte @ 2018 07 07, 18:13)
<p>Sveiko burejos prasau Jusu pagalbos. Su vyru labai pykomes geras pusmetis,o dabar jis isvaziavo dirbti i uzsieni ir likau visiskoje nezinioje,del musu santykiu. Kaip tureciau elgtis,kad visikai nesugriutu santykiai? Gal imanoma dar juos issaugoti? Aciu</p>

Jūs klausiate, kaip elgtis? Ogi panaikinti savo išdidumą ir pradėti normaliai bendrauti su juo.
Žinot, jam atsibodo visi tie priekaištai (pinigai, pavydas). Dabar jam ramu. Ir kortros rodo, kad jis pradėjo kažkam simpatizuoti. Taigi, kad pasikeistų santykiai, turite pati to norėti. Galimybės dar yra. Todėl meskit visas ambicijas į šalį ir prma pradėkite tirpdyti ledus, nes galite pavėluoti.
Atsakyti

Aciu. Vadinasi jis man meluoja,kad dar myli ir kad nori santykius lipdyti. O isvaziuojat dar pazedejo ,kad viskas bus gerai.

Atsakyti