Ka man daryti. Situacija su vyru kazkokia tragedija. Toks jausmas, kad visiskai nebesuprantam viens kito. tai tesiasi jau kokie metai. Ka daryti kaip elgtis. Ar tai baigsis kada nors , gal net nebeverta but kartu, nes toliau taip nebeimanoma gyventi. Aciu
Ka man daryti. Situacija su vyru kazkokia tragedija. Toks jausmas, kad visiskai nebesuprantam viens kito. tai tesiasi jau kokie metai. Ka daryti kaip elgtis. Ar tai baigsis kada nors , gal net nebeverta but kartu, nes toliau taip nebeimanoma gyventi. Aciu
Jūsų pirminė priežastis nesusipratimų yra praeitis. Jūs turėjote finansiškai stabilų gyvenimą. Ir tai jums suteikė saugumo jausmą. Bet padaryta klaida sudrebino stabilų pamatą. Todėl dabar vyksta nesusikalbėjimas ir konfliktai. Ir artimiausiu metu vėl gali kilti konfliktas.
Šiaip, jūsų vyras yra šeimos žmogus. Jis rūpinasi (kaip išgali) savo šeima. Bet kaip kortos rodo, jis irgi pavargo nuo jūsų, sakykim taip, priekaištų, reikalavimų. Ir pagalvoja, kad gal geriau skirtis.
Tačiau skubėti nereikia, nes gali atsirasti galimybė jam išvažiuoti padirbėti kitur. Tuomet galėsite abu susidėlioti visas mintis ir nuspręsti, kaip jums geriau. Kartu ar atskirai.
Šiaip, jūsų vyras yra šeimos žmogus. Jis rūpinasi (kaip išgali) savo šeima. Bet kaip kortos rodo, jis irgi pavargo nuo jūsų, sakykim taip, priekaištų, reikalavimų. Ir pagalvoja, kad gal geriau skirtis.
Tačiau skubėti nereikia, nes gali atsirasti galimybė jam išvažiuoti padirbėti kitur. Tuomet galėsite abu susidėlioti visas mintis ir nuspręsti, kaip jums geriau. Kartu ar atskirai.
Ačiū labai, gryna tiesa, net isisgandau perskaicius
Po issiskyrimo nerandu sau vietos, depresija neapsakoma, praktiskai istisai verkiu 😭 nesuprantu kodel taip beprotiskai sunku... kada tokia busena pasibaigs ir pagaliau suprasiu kad tam zmogui esu tuscia vieta?
Jei paciai sunku issikapsyt ir to liuno, galima kreiptis pas psichologa kuris tikrai pades uzsigydyt zaisdas ir pakelt saviverte, pati sau kenki zinodama esi tuscia vieta , budama tokioj busenoi ne tik laikas svaistosibet galbut ir zmogus kuriam tu busi pati paciausia
Papildyta:
Santykiai pastrige vienam taske, jei neisjudinsit ju laukia skyrybos ir gan skaudzios
blin, tai kaip išjudinti? kaip ir nėra tų normalių santykių, viskas ale draugiškai ir jis nežiūri į mane kaip į moterį. O mane, man atrodo, traukia...
Niekas kitas uz jus nepadarys sito darbo, santykiai statomi dvieju zmoniu, atviras pokalbis gal padetu sudeliot visus taskus ant i , linkiu sekmes
Ačiū Jums🌷
Papildyta:
Laba diena, kreipiuosi I Jus su ramybės neduodančiu klausimu. Su antra puse pradėjome nedidelį versliuką, pinigų įdėta nemažai, bet kažkodėl prekyba nejuda...Gal vieta strategiškai bloga? 😑 Ar bent yra tikimybė, kad mums pasiseks? Esame labai susirūpinę.
Ačiū Jums🌷
dar vis nesulaukiu jokio atsakymo
Pazvelgiau i tavo situacija.Siais metais(iki Naujuju metu)taip ir nepamaciau nei vieno rimto vyruko deje.Kazkokie romantiniai santykiai bus,gali buti jog veliau jie issirutulios i rimtesnius,bet bent jau kolkas vyro su kuriuo ir i zaksa ir i kara butu galima eit-nematau.Toks lengvas štilius pas tave.Beje tavo aplinkoj matau yra vyrukas,aistringas,veiklus toks,bet kazko tu nepastebi jo,ar nenori pastebet,matyt neatitinka tavo standartu🙄Taciau nepavadinciau jo labai patikimu.Sakyciau jis labiau smagiam laiko praleidimui,nei seimai kurti.Kaip matau tave tevai(ar globejai) isauklejo labai puikiai.Turi aukstas morales normas,esi pasitikinti savimi,protinga,savarankiska.Greiciausiai uzsiimi kokia tai saviugdos praktika.Viskas puiku!Taciau taip ir norisi tau pasakyti,jog vyrai prisibijo per daug protingu moteru.Tad,jei siek tiek pakoreguosi savo kaip santykiu lyderes pozicija,ziurek ir vyras atsiras,norintis stabiliu,patikimu santykiu.Linkiu sekmes!