Sveiki. Ar su vaikinuku D.W.nusimato rimta draugus? Aciu.
Sveikos, Visos
rašiau prieš keliatą mėnesių kaip į žinią apie mano nėštumą sureguos darbe didžioji dalis Jūsų rašėje, kad situacija nebus lb draugiška, tad taip labai save užprogramavau, kad šeštame mėnesyje dar sugebu nuslėpti, bet po truputį jau esi iššifruojama... mhh... taip nieko ir nesakau, tiesiog jau pasąmoningai sau įteikiau ir dar pilvo paprašau, kad neaugtų ir jisai taip gražiai slepiasi
Gal kuri žvilgtertumėt kaip situaciją atrodo dabar??? Gal kaip dabar būtų reguojama į situaciją jeigu praneščiau liepos pradžioje? Ar vis dar būtų priešiškumas mano atžvilgiu?
Busiu be galo dėkinga, mano vardas V., pažadu pranešti kokia bus reakcija
rašiau prieš keliatą mėnesių kaip į žinią apie mano nėštumą sureguos darbe didžioji dalis Jūsų rašėje, kad situacija nebus lb draugiška, tad taip labai save užprogramavau, kad šeštame mėnesyje dar sugebu nuslėpti, bet po truputį jau esi iššifruojama... mhh... taip nieko ir nesakau, tiesiog jau pasąmoningai sau įteikiau ir dar pilvo paprašau, kad neaugtų ir jisai taip gražiai slepiasi
Gal kuri žvilgtertumėt kaip situaciją atrodo dabar??? Gal kaip dabar būtų reguojama į situaciją jeigu praneščiau liepos pradžioje? Ar vis dar būtų priešiškumas mano atžvilgiu?
Busiu be galo dėkinga, mano vardas V., pažadu pranešti kokia bus reakcija
Zunkeli,as nepasakyciau,kad reakcija bus nedraugiska tai tikrai.Labiau panasu i tai,kad reaguos kolektyvas audringai,bet nepiktai.Toks bus darbe subruzdimas,zinia apie tavo nestuma darbe tiesiog sujudins tokia nusistovejusia atmosfera darbe,gausis toks kaip "sirsiu aviliukas",bet piktos reakcijos nebus.Nebet tai nelabai patiks tavo virsininkei(greiciausiai),kuri yra gana griezta pas jumis.Po pokalbio su ja,gali buti,jog jausiesi siek tiek susikausciusi ar pergyvensi del kazko(na nestukes visada jautresnes viskam🙄),bet nieko blogo nenutiks.Taip kad,sirdele,nesijaudink ir saugok bei mylek savo apvalu pilvuka😉
QUOTE(Filosofuojanti Peleda @ 2018 06 26, 15:36)
<p>Zunkeli,as nepasakyciau,kad reakcija bus nedraugiska tai tikrai.Labiau panasu i tai,kad reaguos kolektyvas audringai,bet nepiktai.Toks bus darbe subruzdimas,zinia apie tavo nestuma darbe tiesiog sujudins tokia nusistovejusia atmosfera darbe,gausis toks kaip "sirsiu aviliukas",bet piktos reakcijos nebus.Nebet tai nelabai patiks tavo virsininkei(greiciausiai),kuri yra gana griezta pas jumis.Po pokalbio su ja,gali buti,jog jausiesi siek tiek susikausciusi ar pergyvensi del kazko(na nestukes visada jautresnes viskam🙄),bet nieko blogo nenutiks.Taip kad,sirdele,nesijaudink ir saugok bei mylek savo apvalu pilvuka😉</p>
Aciu Jums uz paguodzianti zodi... Virsininke tikrai ne riesutelis... na gal kazkaip atlaikysiu ;)
rutele3 dekoju
QUOTE(Svarovski @ 2018 06 26, 18:01)
Sveiki. Ar su vaikinuku D.W.nusimato rimta draugus? Aciu.
Taip, pradžioje nusimato rimta draugystė. Bus grąžūs santykiai. Žmogus jums prisieks ištikimybę. Jums tai patiks. Bet neapsigaukite. Šis žmogus nori ,sakykim taip, vergystės. Ir kurti riomtos šeimos eu jumis neplanuojas. Todėl ateityje, jums bus daromas didelis spaudimas, ar bandys jus išnaudoti. Ir tam, kad išsivaduotumėte nuo jo, teks slaptai sprukti.
Ir dar man kortos rodo, kad gali būti problemos su sveikata. Gal ne taip valgote ar per daug rūkote. Na nežinau, bet prisižiūrėkite savo sveikatą. Ir jeigu ruošiatės į kelionę, būkite atydi.
QUOTE(Dykuma5 @ 2018 06 24, 19:53)
Gal galite kuri pažiūrėti - mūsų šeimyna AJR turime kelionę į Turkiją, bet dėl kai kurių galimai atsitiksiančių praradimų ji gali neįvykti.........
Ar gali būti taip, kad kelionė (už ją jau sumokėta) nuplauks
Ar gali būti taip, kad kelionė (už ją jau sumokėta) nuplauks
QUOTE(angra @ 2018 06 25, 16:32)
<p>Noreciau suzinoti, ar sulauksiu gandru? gal galima apytiksli laika nustatyti?</p>
Pažiūrėjau jūsų situacija ir ji nedžiuginanti. Praeitis savo padarė. Todėl natūraliu būdu gandro nesulauksite. Pasitarkite su vyru ir bandykite su daktarų pagalba ieškoti gandrų. Netgi ir tai bus sudėtinga. Reikės gydytis.
Sėkmės jums.
Sveiki,
Noreciau paklausti- kokia situacija vyro darbe bei perspektyvos? Vyro vradas SS. Aciu
Noreciau paklausti- kokia situacija vyro darbe bei perspektyvos? Vyro vradas SS. Aciu
Gal pažiūrėtumėt, kokios santykių su R. perspektyvos? Ačiū