Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

-

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rdk: 24 birželio 2018 - 18:12

Darbo jūs dar nepakeitėte. Ir jūsų apsisprendime gali atsirasti kliūčių. Kažkas iš artimų žmonių nenori, kad jūs ten pereitumėte dirbti. Gali jums grasinti, jus provokuoti ar atkalbinėti.
Vienu žodžiu, darbo pakeitimo procesas gali strigti. Bet jeigu jūs būsite kantri ir užsispyrusi, išlaikysite diplomatiškus santykius, jums turėtų pasisekti.
Na o pats darbas tai jums turėtų sektis. Ir su visais bendradarbiais sutartumėte ir finansiškai pakiltumėte. Vienu žodžiu - puiku.
O tas darbas ar ne jėgos struktūrose (apsauga, policija, )?

ne, ne jėgos struktūrose - pedagogikoje. bet jaučiu kažkodėl, kad tai dar ne viskas... o gal dėl to, kad man pačiai tai buvo netikėta...tiesiog nebuvau pasiruošusi, kad mane priims... na aišku ir mano dabartinės įstaigos  vadovybė netikėjo, kad laimėsiu konkursą :) bet gavos taip , kaip gavosi :) tiesiog nušluosčiau nosis visoms mūsų įstaigos vadovėms :D

Atsakyti
Gal galite kuri pažiūrėti - mūsų šeimyna AJR turime kelionę į Turkiją, bet dėl kai kurių galimai atsitiksiančių praradimų ji gali neįvykti.........
Ar gali būti taip, kad kelionė (už ją jau sumokėta) nuplauks unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras tarologės. Aš su vienu klausimu.
Neprašysiu , kad rašytumėte litanijas ilgiausias, tiesiog trumpai jei galima. Turiu antrą pusę, esame dar šviežia pora, keletas mènesių. Noriu pasiteirauti kokia santykių perspektyva su vyru M ? 😇
Ačiū už Jūsų laiką👌
Atsakyti
QUOTE(IngaKaunas @ 2018 06 24, 23:54)
Labas vakaras tarologės. Aš su vienu klausimu.
Neprašysiu , kad rašytumėte litanijas ilgiausias, tiesiog trumpai jei galima. Turiu antrą pusę, esame dar šviežia pora, keletas mènesių. Noriu pasiteirauti kokia santykių perspektyva su vyru M ? 😇
Ačiū už Jūsų laiką👌

Labai gerai suformuluotas klausimas. Trumpas ir aiškus. Pabandysiu į jį atsakyti.

Jūs užmezgėte tvirtus santykius. Ir vyras M į jus žiūri pozityviai. Bet gali iškilti problema. Ar jis neturi skolos, paskolos ar įsiskolinimo? Nes gręsia juridiniai nemalonumai. O tai jus sekins ir jūs nusivilsite, nes tikėjotės ne to. Bet jeigu susiimsite ir atlaikysite tuos nemalonumus, turėtų viskas susitvarkyti.

Papildyta:
QUOTE(Dykuma5 @ 2018 06 24, 20:53)
Gal galite kuri pažiūrėti - mūsų šeimyna AJR turime kelionę į Turkiją, bet dėl kai kurių galimai atsitiksiančių praradimų ji gali neįvykti.........
Ar gali būti taip, kad kelionė (už ją jau sumokėta) nuplauks  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Tie praradimai, galimai yra pagyvenęs artimas vyriškis. Bet kelionė įvyks. Tačiau pats poilsis gali būti nepilnavertis, nes negalėsite pilnumoje atsipalaiduoti. O ir su vyru galimi pykčiai dėl šitos problemos. Taigi greičiausiai nelabai pailsėsite, o ir grįžti gal būt turėsite anksčiau, neišbuvę pilno laiko.
Papildyta:
QUOTE(fortuneafilius @ 2018 06 24, 15:16)
Sveiki, paziurekite ka sako kortos: ar turi santykiai su M perspektyva. Nes jauciu kad jis mane labai isimylejo. As deja nezinau ar jauciu ta pati.
Aciu Jums.

Tai jeigu jūs jo nemylite, tai kokių kortų reikia klausti? Ieškokite to, kurį pamilsite.
Papildyta:
QUOTE(Daima1 @ 2018 06 22, 14:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Daima1" data-cid="72129218" data-time="1529134242"><div><p>Kaip matau viena rutele3 atsakineja i klausimus,nesuspeja todel mazai kas ir sulaukia atsakymo</p></div></blockquote><p>Taip ir nesulaukiau jokio atsakymo 😓</p>

Jūs ir nesulauksite atsakymo, kadangi klausimas turi būti konkretus. Darbas, karjera, asmeniniai santykiai ir pan. O jūs norite, kad jums analizuotų visą jūsų gyvenimą.

Ir visos merginos, kurios rašote čia didelius klausimus, pasiskaitykite temos pradžią. Juk ten aiškiai parašyta kokie turi būti klausimai ir kaip juos reikia užduoti. Ir branginkime vieni kitų laiką, nes kad atsakyti jums į klausimą, tikrai to laiko reikia ne mažai.
Atsakyti

Laba diena,noriu paprasyti,jei kas galit,paziureti i kortas,ka jos rodo man ☺kazkaip visai nesiseka nei asmeniniame gyvenime ir aplamai kazkaip viskas atrodo slysta is po koju 😞 buciau dekinga jei kuri nors rastu laiko dirstelt i kortas ☺

Kaip matau atsakymo nebesulauksiu 

Atsakyti
Sukonkretinsiu klausimą. Kokios artimiausiu metu nusimato darbo perspektyvos? smile.gif
Atsakyti

Noreciau suzinoti, ar sulauksiu gandru? gal galima apytiksli laika nustatyti?

Atsakyti
Trumpas klausimas. Nauja pazintis su HC, kokios santykiu perspektyvos?
Aciu
Atsakyti
Kokia tikimybė gauti paskolą būstui? Reikia per keletą mėnesių apsispręsti
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2018 06 25, 22:06)
Kokia tikimybė gauti paskolą būstui? Reikia per keletą mėnesių apsispręsti

Paskolą būstui turėtunėte gauti. Bankas gal truputėlį gali nuvilti. Duoti ne tiek kiek norite. Bet jeigu susirastumėte laikinai papildomą darbą, tuomet problema išnyktų.
Bet man rodo kitą problemą. Tai asmeninių santykiai. Taigi prie bankinių problemų prisidės ir santykių problema.
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2018 06 22, 21:35)
sveikos  4u.gif

prasau paziurekite mano situacija: vyras GK - kokia santykiu perspektyva nusimato ? as esu LV.  4u.gif

GK yra stiprus vyras (čia apie charakterį). Ir pareigos jo, greičiausiai, aukštos. Bet šiltų jausmų jums nepuoselėja. Jis daugiau viską apmasto, apskaičiuoja. Nori stabilių namų, kur grįžęs po darbo rastų tvarką ir ramybę. Turi stiprų pavydo jausmą ir nenori vaikų.O artimiausiu metu gali kilti konfliktai.
Bet jeigu jūs sutiksite su jo sąlygomis ir būsite paklusni jo moteris, tai santykiai nenutrūks.
Atsakyti