Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Sveikos, atkeliauju as taip pat su savo meiles reikalais :) gal galite ir man paziureti ka kortos rodo ?

Su vyru jau keleta metu gyvename kartu, kaip 2 svetimi zmones. Nuo skirybu stabdo bendras vaikas . Yra toks vaikinas, K.R. kokios santykiu perspektyva su siuo vaikinu?

Atsakyti
Ačiū pirmaargenta 4u.gif wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
as L jis G. man jis patinka, kokie jo ketinimai mano atzvilgiu? ar mes turime ateiti? 4u.gif
Atsakyti
Laba smile.gif Bendrauju su vyriškiu keletą mėnesių, tačiau kažkaip labai keistas tas bendravimas ax.gif . Gal galite pažiūrėti, kas šiuo metu vyksta iš jo pusės ar kas vyks ateityje tarp mūsų. Aš - L.V., jis - D.S.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Praėjo truputį laiko, sakau, gal žvaigždės rodo pasikeitimų g.gif Nu aš vis apie tą namą. Paskolos nutarėm neimti, tai va klausimas – ar realu pusmečio bėgy statybas tas toliau vystyti turimo NT pagalba?
Atsakyti

Sveiki, gal kas galetu paziureti kortas? Yra bendradarbis, kuris pradejo rodyt nemaza demesi, tik neperseniausiai jis ta demesi rode kitai bendradarbei, bet per paskutini darbo vakareli jis nepaleido manes is ranku, visiems sake, kad jam patinku..gal galetumet paziuret ka jis jaucia man ir kitai bendradarbei? Kazkaip galvoju, kad nerimtai jis cia...

Atsakyti

Sveiki!

Labai reikia patarimo, neseniai (prieš pora savaičių) susipažinau su avikinu, viskas buvo labai gražu, bendravom praktiškai kiekvieną dieną, per valentino dieną gavau didžiausią baltų rožių puokšte ir po to jis tarsi atšalo, nerašo, niekur nekviečia :)

Nežinau kur problema, labai norėtųsi, kad pažiūrėtumėt, gal kokia poblema, o gal tiesiog nebenori bendrauti? Dėkui :4u:

Atsakyti

Laba diena,
Padekite man , prasau... labai skauda sirdi...
Ar mano vaikinas mane myli? Ar verta gaisti laika su juo? Ar geriau skirtis? Labai jis nepastovus savo nuomone. Viena diena nori buti ten, kita ten. As nemegstu taip metytis. Manau, kad jam svarbiausia pinigai. Gal galite apibudinti ji geriau? AR kada turesiu dar vaiku? Ar man geriau skirtis su juo?
Labai dekoju is anksto.

Papildyta:
Dar...
Ar sutiksiu dar kada kita meile? Ir gal ateity nusimato koks darbas?
Labai aciu, kas pavartys.
Atsakyti

Laba diena,
Ar mano vaikinas mane myli? Ar verta gaisti laika su juo? Ar geriau skirtis? Labai jis nepastovus savo nuomone. Viena diena nori buti ten, kita ten. As nemegstu taip metytis. Manau, kad jam svarbiausia pinigai. Gal galite apibudinti ji geriau? AR kada turesiu dar vaiku? Ar man geriau skirtis su juo?
Labai dekoju is anksto.

Papildyta:
Dar...
P.s. as I.B. vaikinas J.N.
Atsakyti

Jeigu turesit laiko gal padeliotumet ir man ar verta bandyti testi santykius su S. Kartu buvom daugiau nei metus ir viskas buvo puiku, bet paskutiniu metu jis atitolo (pasak jo del darbo problemu). Aciu is anksto.  :4u: 

Atsakyti

Dar kartą pakartoju, gal neturėjote laiko, gal pasimetė mano klausimas...

Labai reikia patarimo, neseniai (prieš pora savaičių) susipažinau su vaikinu J, viskas buvo labai gražu, bendravom praktiškai kiekvieną dieną, per valentino dieną gavau didžiausią baltų rožių puokšte ir po to jis tarsi atšalo (Nebuvo jokio įvykio, kuris tą įtakotų), nerašo, niekur nekviečia  :)

Nežinau kur problema, labai norėtųsi, kad pažiūrėtumėt, gal kokia problema, o gal tiesiog nebenori bendrauti? Dėkui  :4u:

Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2017 02 19, 18:10)
Laba diena,
Ar mano vaikinas mane myli? Ar verta gaisti laika su juo? Ar  geriau skirtis? Labai jis nepastovus savo nuomone. Viena diena nori buti ten, kita ten. As nemegstu taip metytis. Manau, kad jam svarbiausia pinigai.  Gal galite apibudinti ji geriau? AR  kada turesiu dar vaiku? Ar man geriau skirtis su juo?
Labai dekoju is anksto.

Papildyta:
Dar...
P.s. as I.B. vaikinas J.N.

gatinha2, su tokia gausybe klausimų reikiai eiti pas rimtą tarologę, kad padarytų išsamią analizę, o šioje temoje atsakome į vieną klausimą.
Apie vaikus, sveikatą apskritai temoje neatsakome.
Atsakyti