Irisas,paziurejau tavo situacija del darbo.Na,brangioji,nesiplesiu daug,bet isties siulau nustoti bijoti konkurencijos ar tai jaudintis labai,jog nerasi darbo,nes kortos tau palankios visom prasmem,ar tai ieskosi pagal specialybe ar tai keisi specifika.Tau pats likimas pasiunte sias permainas.Beje,kortos tau siulo atkreipti demesi i nuomone seimos ar tai draugu artimu.Ypac rodo i vyresni vyra,ar tai tevas ar tai vyras tavo,ar siaip draugas vyresnis,gali buti tamsiaplaukis🤔Tu nieko neprarandi isejus is seno darbo,jausi emocini pasitenkinima.Sakau gal kokia atmosfera nekokia buvo senajam darbe ar tai apkrovos dideles,nes nuovargis pas tavi nuo to darbo buvo.Zodziu,siektiek atsikvepk ir keliauk nieko nebijodama😉
Irisas,paziurejau tavo situacija del darbo.Na,brangioji,nesiplesiu daug,bet isties siulau nustoti bijoti konkurencijos ar tai jaudintis labai,jog nerasi darbo,nes kortos tau palankios visom prasmem,ar tai ieskosi pagal specialybe ar tai keisi specifika.Tau pats likimas pasiunte sias permainas.Beje,kortos tau siulo atkreipti demesi i nuomone seimos ar tai draugu artimu.Ypac rodo i vyresni vyra,ar tai tevas ar tai vyras tavo,ar siaip draugas vyresnis,gali buti tamsiaplaukis🤔Tu nieko neprarandi isejus is seno darbo,jausi emocini pasitenkinima.Sakau gal kokia atmosfera nekokia buvo senajam darbe ar tai apkrovos dideles,nes nuovargis pas tavi nuo to darbo buvo.Zodziu,siektiek atsikvepk ir keliauk nieko nebijodama😉
O dieve, kaip į akį tikrai nuo jo pavargusi, nes psichologinis klimatas tikrai labai prastas, laikė tik atlygis labai ačiū už padrąsinimą! Galvoju tik apie vyresnį vyrą, kol kas neturiu aplinkoje tokio, sutuoktinis jaunesnis ir šviesus bet būtinai atkreipsiu dėmesį į tokį vyro tipažą. Labai ačia
Irisiuk,yra taip pat tokia tikimybe,jog tas vyras,tai tavyje esanti vyriskoji puse,kuri tau gali padeti-tai nebijojimas issukiu,stipri valia,ryztingumas,sugebejimas vadovauti,greita reakcija i besikeiciancias aplinkybes.Jei turi tokiu savybiu,tai ir gali buti tas vyras kurio mes ieskom🙄
[quote=Svarovski,2018 06 19, 23:07]
Laba. Bendrauju ir pazistu vaikina D.W. keleta menesiu. Nesileisdavome i didziules kalbas anksciau pasilabindavome,kaip sekasi paklausi ir tiek,bet viena diena daugiau isikalbejom,jauciu is jo simpatija man.klausimas butu : tai rimta?jausmai, ketinimai man?nuotykiu as neieskau ;)aciu uz atsakyma ☺
Atkeliu klausima 😊
[/quote]
FilosofuojantiPeleda gal galite paziureti ;)
prasau paziurekite mano situacija: vyras GK - kokia santykiu perspektyva nusimato ? as esu LV.
Filosofuojanti pelėda As tikrai tamsi ir charakterį apibūdinot lygiai taip pat, kaip 3 skirtingi veidoskaitininkai tik va turbūt pati savyje tų savybių nepamatau, kitiem atrodau vienokia, sau gerokai kitokia ech tas perdėtas žmogaus kuklumas ir bereikalingos baimės kartu su paauglystės traumomis ar galiu jums parašyti asmeniškai dėl vieno klausimo? Prisidirba kartais kvaišos bėdų, kurias sunku išsrėbt
Ar artimiausiu metu pavyks įsidarbinti? Ieškau, bet vis nerandu. Galbūt patarsit, kokioj srityje ieškoti, ar išbandyti naują profesiją?
Būsiu dėkinga už atsakymą.
Būkit kuri gerulė, pažiūrėkit kas galit
Aciu Jums.