QUOTE(Filosofuojanti Peleda @ 2018 06 21, 02:51)
Labas,bagira,pazvelgiau siek tiek i tavo situacija.Na nezinau ar tau pasidarys nuo to lengviau ar ne,taciau jusu skyrybos buvo neisvengiamos,vyro jausmai,jo aistra tau tiesiog pasikeite,jie tiesiog baigesi.Beje,jis jaucia atsakomybe pries tave ,nori tau kiek imanoma padeti ir materialiai ir gal kazkokiais tai darbais,na tarkim masina paremontuot ar pan.Man kortos nerodo jog jusu skyrybos butu konfliktiskos,jus tarsi bendradarbiaujat ir bendraujat gana siltai,kiek imanoma sioje situacijoje.Na cia tu megsti gal siek tiek savo nuomone pareiksti aktyviau ar truputi pasnipineti apie vyra.Tavo vyras tikrai neturi jokiu blogu minciu ar noro pakenkti.Ir matomai jus nemazai laiko buvot kartu,kadangi jo prisirisimas prie taves gana stiprus,na jis tikrai daznai pamasto,prisimena apie tarkim bendra vakariene tavo draugijoj.Beje,ar jis nebuvo tau uzsimines jog ketina isvykti i kita sali?Ar miesta?Nes artimiausiu metu jam krenta keliones kortos.Arba gal jis prades koki nauja projekta ar darba.Beje,nezinau tiksliai kokios priezastys skyrybu,taciau panasu,jog itakos jausmu pokyciams turejo kazkoks staigus isimylejimas,ar tai per kokias atostogas,ar tai komandiruotej.Beje tavo kaip moters indelis i siuos santykius isties didelis,stengeisi del ju labai,todel gana skaudu sirdelei.Beje tu ar tai mokytoja,ar tai kurybinga asmenybe,nebijai sunkumu ir turi pakankamai isminties,kazkokiu talantu.Todel pasinaudojus savo ziniomis ir atkakliai stengiantis gali vyra susigrazinti.Beje kortos pataria, jog turi eiti tuo pasirinkimu kuri jau pati esi priemusi.Zinai,man bendrai ziurint i viska susidare toks ispudis,jog tavo vyrui tarsi kokia tais vidurio amziaus krize,jam tarsi ir namie gerai buvo,bet va atrodo,jog ten kazkur,fainiau,geriau,graziau ir .t.t jis tarsi negali apsispresti kokiu emociju jam reik,ar ramiu zemisku,ar ugniniu "pleksniu".Beje,rodo susidurima su juridinem institucijom,ar tai oficialus issiskyrimas ar turto dalybos.Taciau si patirtis bus i nauda butent asmeniskai tau.Vyrui kazkodel del to liudna.Kolkas tiek🙄Nesu tikra ar viskas rezonuoja,kadangi sunku pajausti energines vibracijas turint kelias raides🙄Siaip pirma kart deliojau kortas tokiu nuotoliniu budu.Tad butu malonu bagira,kad kazkiek atsilieptum su savo istorija😉
Labai aciu, Filosofuojanti Peleda, uz jusu laika skirta man.. prasėt pasidalinti ar teisingos jusu izvalgos...zinokit labai daug kas tikrai atitinka.Ir kad zmogus atsakingas ir kad labai daug padejo ir padetu jei tik to paprasyciau ir, kad mieste kitam dirbt pradejo, ir kad vis karts nuo karto pabendraujam..ir skirybos tikrai nebuvo konfliktiskos.tiesiog jis nusprende viska nutraukt ir apie tai pasakė... kiek imanoma maziau noredamas mane iskaudint, tai nors ir skaudejo, bet priemiau zmogaus pasirinkima .juk negali pykt uz tai , kad kazkuo netinki, nepatinki ir jam reikia kazko kito.Pykt zinoma gali ir pikta, bet gerbiu ji uz tai, kad pasake, o ne dingo ir dingo...Juk nera taip paprasta pasakyt, paprasciau imt ir pradingt, o tu jau galvok ka nori. Vat jusu pasamprotavimas ,kad buvom kartu ilgai, truputi klaidingas, mes kartu buvom vos keletą menesiu ir pagrindinis jo motyvas skirtis buvo: kol dar vienas prie kito smarkiai neprisirisom,nes po to ,dar bus sunkiau.Jam mat pasirodė, kad ateity mudu pradėsim nebesutart.O kokia is tikro priezastis, zino tik jis, o as tik galiu speliot...tai vat ir norejau suzinot kas dedas pas ji sirdy ir galvoje ,nes tas zmogus man vis dar rupi ir kazkaip jauciu kad ir as jam rupiu.Jei jis ir sugryztu, tai noreciau,kad pats tą padarytų be mano iniciatyvos.ai dar pritariu apie vidurio amziaus krize..na ir as galvoju,kad kazkas tikrai panasaus vyksta. Tikrai aciu uz jusu laika, puikiai pataiket.Gal jus tai darot mokamai?