Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Laba diena,noriu paprasyti,jei kas galit,paziureti i kortas,ka jos rodo man ☺kazkaip visai nesiseka nei asmeniniame gyvenime ir aplamai kazkaip viskas atrodo slysta is po koju 😞 buciau dekinga jei kuri nors rastu laiko dirstelt i kortas ☺

Kaip matau viena rutele3 atsakineja i klausimus,nesuspeja todel mazai kas ir sulaukia atsakymo

Atsakyti
Mano klausimas labai... paprastas, bet svarbus man/mums.
Ar susilauksiu vaiko su J? Mano vardas E.
Antri metai eina... verysad.gif
Atsakyti

Sveikos, būrėjėlės. Labai reikia jūsų pagalbos, nežinau kaip pasielgti... Turiu darbą, kuriame psichologiškai nesijaučiu labai gerai, nors ir nėra labai blogai, atlyginimas tenkina. Nusimato kitas darbas su panašiu atlyginimu... Nežinau ar verta keisti darbą? Ar pereiti į kitą darbą ar likti senąjame? Help, merginos. Aš esu BM

Atsakyti
QUOTE(*Drugeliai* @ 2018 06 16, 00:21)
Sveikutės, Mielosios😊
Metai laiko, kaip voverė rate sukuosi, skyrybų procese. Tarsi koks užburtas ratas, neišsiskiriam, vyriškis pradėjęs nesveiką šmeižto akciją, nebesuorantu aš jo, gal jis ir pats savęs...
Mielosios, noriu sužinoti, kada pavyks išsiskirti, ar išvis pavyks, kada turėsiu sielos ramybę? Kada galėsiu mėgautis gražiais, tikrais naujais santykiais?
Ačiū labai merginos, ir gražaus savaitgalio Jums visoms😘

Kodėl niekaip neišsiskiriat? Ogi todėl, kad taikiai nepasidalinate. Čia greičiausiai būstas. Jūs nenorite išsikraustyti iš esamos vietos ir galvojate, kad tai jūsų uždirbta, o vyras deda visas pastangas, kad įrodyti, kad tai jo viskas uždirbta. Artimiausiu metu vėl gausite nemalonia žinią. (Gal tai teismo sprendimas ne jūsų naudai). Ir turėtumėte atkreipti dėmesį į moterį. Gal tai vyro advokatė nori jus sužlugdyti, ar tai jūsų advokatė yra su jumis ne visai sąžiniga.
Bet jeigu jūs sutiksite dalintis, gal ne taip kaip jūs norite, iki metų pabaigos išsiskirsite.
Tuomet jūsų garbė, orumas - nenukentėtų. Tuo labiau, kad šalia lygtais yra puikus seksualinis partneris.
Sėkmės jums priimti teisingus sprendimus.
Atsakyti

Merginos, gal galit pasidalinti amariliai kontaktais, man regis ji turejo saulevisada**?  Parašiau ir grįžo laiškas

Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2018 06 16, 14:37)
Mano klausimas labai... paprastas, bet svarbus man/mums.
Ar susilauksiu vaiko su J? Mano vardas E.
Antri metai eina... verysad.gif

Pats likimas jus stabdo. Su esamu žmogumi pykstatės, ir santykiai silpnėja ir pusės metų bėgyje gali visai nutrūkti. Taigi su J, greičiausiai vaikų neturėsite.
Atsakyti
Sveikos taro mergaites..gal pagelbėsit apsisprest manoj situacijoj...su K.V išsiskyrėm jo iniciatyva.Pažiūrėkit kas jo mintyse ir širdy nes jaučiuos tokia ne iki galo paleista, vis karts nuo karto parašo ,pasiteirauja kaip man sekas...tai lyg teikia kažkokią vilty...bet tuo viskas ir baigias.Bandyt kažką daryt, nes tas žmogus man rūpi ar tiesiog paleist ir stengtis pamirst.Mano vardas prasideda ,,D''.Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(rutele3 @ 2018 06 19, 11:56)
Kodėl niekaip neišsiskiriat? Ogi todėl, kad taikiai nepasidalinate. Čia greičiausiai būstas. Jūs nenorite išsikraustyti iš esamos vietos ir galvojate, kad tai jūsų uždirbta, o vyras  deda visas pastangas, kad įrodyti, kad tai jo viskas uždirbta. Artimiausiu metu vėl gausite nemalonia žinią. (Gal tai teismo sprendimas ne jūsų naudai). Ir turėtumėte atkreipti dėmesį į moterį. Gal tai vyro advokatė nori jus sužlugdyti, ar tai jūsų advokatė yra su jumis ne visai sąžiniga.
Bet jeigu jūs sutiksite dalintis, gal ne taip kaip jūs norite, iki metų pabaigos išsiskirsite.
Tuomet jūsų garbė, orumas - nenukentėtų. Tuo labiau, kad šalia lygtais yra puikus seksualinis partneris.
Sėkmės jums priimti teisingus sprendimus.

Oi, Rūtele, ačiū Jums😊
Ta moteris negali būti vyro nauja moteriškė? Beje, mano advokatė taip pat moteris.
Neturiu šiuo metu partnerio, gal aš kažko nepastebiu, gal jis šalia jau yra?😊
Atsakyti

Laba diena, su vyru negyvename 3 metus, bet oficialios skyrybos vyksta tik dabar. Ar nusimato man kokie nauji santykiai pusmečio bėgyje? Ką apskritai rodo kortos man santykių srityje? Ačiū už atsakymą  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(rutele3 @ 2018 06 19, 14:50)
Pats likimas jus stabdo. Su esamu žmogumi  pykstatės, ir santykiai silpnėja ir pusės metų bėgyje gali visai nutrūkti. Taigi su J, greičiausiai vaikų neturėsite.

tikiu, kad pats likimas stabdo, bet... liudna verysad.gif vadinasi, vaiku visai nebus cray.gif
ne jauna as jau, paskutinis skambutis, kaip sakoma...
Atsakyti

Aciu labai, kad paziurejote:) bandau judeti i pireki i ziurinejuos. Kaip tik suo momentu atrodo, kad praleidau gera varinata, bet gal ir gerai, kad ji praleidau :)

Procesas normalus. Automobilis, kokio norite, jums per brangus. O kurį galite nusipirkti, jums nepatinka. Ir dar pas jus yra baimė, kad galite nusipirkti blogą mašiną. Ir ta baimė visai pagrįsta, kadangi artimiausiu laiku galite pasitaikyti geras automobilis (taip gali atrodyti). Ir greičiausiai dėl to automobilio, galite bendrauti su moterimi. Bet ten yra paslėptų trūkumų. Todėl jūsų investicijos būtų netinkamos.
Mėnesio pabaigoje, galite rasti tinkamą automobilį. Tik jeigu pirksite, tai pažiūrėkite, kad dokumentai būtų tvarkingi.

Atsakyti
Laba. Bendrauju ir pazistu vaikina D.W. keleta menesiu. Nesileisdavome i didziules kalbas anksciau pasilabindavome,kaip sekasi paklausi ir tiek,bet viena diena daugiau isikalbejom,jauciu is jo simpatija man.klausimas butu : tai rimta?jausmai, ketinimai man?nuotykiu as neieskau ;)aciu uz atsakyma burejos ☺
Atsakyti