Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(Moonlightmagic @ 2018 06 08, 13:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Agrefa" data-cid="72122201" data-time="1528359771"><div><p>Sveiki,
Ar nusimato šiais metais kito būsto įsigijimas. Mūsų vwrdų pirmos raidės:
Sūnaus A
Mano M
Vyro A

Ačiū!</p></div></blockquote><p></p><p>Ne pirmą kartą užduodate klausimą apie būsto įsigijimą. Nuo klausimų kieko atsakymas nepasikeis smile.gif
</p><p></p><p></p><p></p>

O kodėl nėra nurodyta, kad negalima po kažkurio laiko paklaust.? Negalit atsakyt-neatsakinėkit mirksiukas.gif -niekas dėl to negaudys ir nešaudys. Jokių problemų nematau ten, kur matot biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 10 birželio 2018 - 00:12

Agrefa, saunu, kad problemu mokate nematyti  :) 

Atsakyti
QUOTE(Moonlightmagic @ 2018 06 10, 07:23)
<p>Agrefa, saunu, kad problemu mokate nematyti  smile.gif </p>

Ačiū Jums! Su laiku išmoksite ir Jūs to paties , net neabejoju smile.gif !
Atsakyti

Na, pakeičiau darbą ir man pačiai buvo stebėtinai lengva...bijojau labai, bet jau pokalbio metu supratau, kad laimėjau aš :) rytojaus dieną darbdavys patvirtino, kad priima mane :) iš senosios darbovietės dar neišėjau. Norėjau paklaust, kaip man seksis naujoje darbovietėje?

Atsakyti
Laba diena, gal galite kuri nors pažiūrėti? Kokios darbo keitimo perspektyvos?ar nusimato kad keisiu i geriau apmokama? Esu Inga.
Ačiū už Jūsų laiką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kamila111 @ 2018 06 07, 23:08)
<p>Labas vakaras. Siuo metu ieskausi sau automobilio. Kol kas procesas atordo komplikuotai ir viskas vyksta ne visai pagal plana. Gal galite paziureti kaip seksis paieskos sio menesio eigoje? unsure.gif​ </p>

Procesas normalus. Automobilis, kokio norite, jums per brangus. O kurį galite nusipirkti, jums nepatinka. Ir dar pas jus yra baimė, kad galite nusipirkti blogą mašiną. Ir ta baimė visai pagrįsta, kadangi artimiausiu laiku galite pasitaikyti geras automobilis (taip gali atrodyti). Ir greičiausiai dėl to automobilio, galite bendrauti su moterimi. Bet ten yra paslėptų trūkumų. Todėl jūsų investicijos būtų netinkamos.
Mėnesio pabaigoje, galite rasti tinkamą automobilį. Tik jeigu pirksite, tai pažiūrėkite, kad dokumentai būtų tvarkingi.
Atsakyti
QUOTE(IngaKaunas @ 2018 06 10, 22:14)
Laba diena, gal galite kuri nors pažiūrėti? Kokios darbo keitimo perspektyvos?ar nusimato kad keisiu i geriau apmokama? Esu Inga.
Ačiū už Jūsų laiką wub.gif

Artimiausiu metu nenusimato. Ir nepasitikėkite per daug tuo, kas jums žada padėti. Jisai nepadės. O kortos rodo, kad turėtumėte pasimokinti. Gal kokius kursus palankyti ir patobulinti žinias. Nes metų pabaigoje jums gali pasitaikyti tikrai geras pasiūlymas.
Atsakyti

Sveiki. Ar ilgalaikėje perspektyvoje dar bendrausiu su A.? Kokios jo mintys apie dabartinę situaciją? Ačiū! 

:4u:​ 

Atsakyti

Laba diena,noriu paprasyti,jei kas galit,paziureti i kortas,ka jos rodo man ☺kazkaip visai nesiseka nei asmeniniame gyvenime ir aplamai kazkaip viskas atrodo slysta is po koju 😞 buciau dekinga jei kuri nors rastu laiko dirstelt i kortas ☺

Atsakyti
QUOTE(apple_tree @ 2018 06 08, 20:35)
Sveikos! Gal kas man padeliotu kortas, buciau labai dekinga. Parduodu savo busta gimtoje salyje ir mastau isigyti svetur, nes gyvenu ten jau kuris laikas. Siuo metu intensyviai ieskau geresnio darbo  ir atejus tinkamam laikui noriu isigyti savus namus  4u.gif Tad klausimas matyt butu toks: kokios mano perspektyvos ir ar pavyks planus igyvendinti?

Pardavimas jūsų būsto eisis normaliai. Tik kainą gal per daug sumažinsite. Na o su pirkimu, būkite atsargi. Man rodo, kad netikėtai gali suliepsnoti širdelė ir aistra užtemdys protą. Bet naujasis draugas bus gudrus ir nenuoširdus. Ir ši situacija gali sugriauti tolimesnius jūsų planus.
Atsakyti

Sveikos merginos.  Atėjo ta diena, kai mane atleidžia iš darbo  :unsure:.  Viena vertus džiaugiuos, nes seniai galvojau iš jo išeit (mintys materializuojasi :D  bet kita vertus nelabai maloni situacija, ypač kai specialybė nėra paklausi ir labai specifinė. Ar galėtumėt pažiūrėti kokios perspektyvos darbo paieškose?  Suku galvą ar likti toj pačioj sferoj, ar bandyti ieškoti savo sugebėjimų kitoje srityje..  Vos ne 40 ant nosies, o jaučiuos kaip studenčiokė kryžkėlėj  :D  :D​ ačiū. 

Atsakyti
QUOTE(rutele3 @ 2018 06 11, 11:54)
Pardavimas jūsų būsto eisis normaliai. Tik kainą gal per daug sumažinsite. Na o su pirkimu, būkite atsargi. Man rodo, kad netikėtai gali suliepsnoti širdelė ir aistra užtemdys protą. Bet naujasis draugas bus gudrus ir nenuoširdus. Ir ši situacija gali sugriauti tolimesnius jūsų planus.

Aciu 4u.gif Esu santuokoje virs 10 metu ir dabar mastau, ar tas gudrus ir nenuosirdus tai mano vyriskis unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti