Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Labas vakaras. Siuo metu ieskausi sau automobilio. Kol kas procesas atordo komplikuotai ir viskas vyksta ne visai pagal plana. Gal galite paziureti kaip seksis paieskos sio menesio eigoje? :unsure:​ 

Atsakyti

Tikrai taip, maisau darba su jausmais. Bet kaip rasti ta aukso viduriuka, kad ir dirbciau ir seima nekentetu, gal pabandyti sumazinti darbe kruvi, gal sutiks🤔. Dekoju rutele3  labai labai 🌷

Trumpai papildysiu.

sernyte, vien ziurint i jusu avatara galima suprasti kaip jauciates gyvenime. Pabandykite savo avatara pakeisti i pozityvesni, kad nebutu jame jokiu grotu ar narvu.

Atsakyti
QUOTE(volungeles @ 2018 06 07, 12:20)
<p>Sveiki,  gal galite pasižiūrėti kaip klostysis santykiai su draugu ? Man su juo labai gera , bet jo kai kurios savybes gasdina ir nezinau kiek juo galima pasitiketi</p>

Na pasitikėti juo nelabai galie. Nors jam su jumis irgi gera, bet jis niekaip negali užmiršti savo praeities. Jis mąstė, kad sutikęs jus, jo jausmai praeičiai atvės, Deja... Ir ateities su juo pas jus nėra.
Atsakyti

Trumpai papildysiu.

sernyte, vien ziurint i jusu avatara galima suprasti kaip jauciates gyvenime. Pabandykite savo avatara pakeisti i pozityvesni, kad nebutu jame jokiu grotu ar narvu.

Dekui uz pastaba 😊 butinai pakeisiu 

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 07, 12:22)
Sveiki,
Ar nusimato šiais metais kito būsto įsigijimas. Mūsų vwrdų pirmos raidės:
Sūnaus A
Mano M
Vyro A

Ačiū!

Pagal jūsų paklausimą, aš supratau, kad jūs norite nusipirkti būstą. Todėl ir kortas dėliojau būsto busipirkimui šiais metais. Taigi,
nemanau, kad šiais metais nusipirksite būstą. Kortos rodo, kad šie metai jums dėl būsto pirkimo nepalankūs. Bet griaičiausiai vyras, nori imti kreditą. Ir ši idėja būtų puiki. Tačiau netikėtai jūsų vyrui gai kilti problemu su darbu. O ir jūsų darbinė padėtis nelabai stabili Todėl šitos problemos gali sugriauti jūsų planus, šiais metais įsigyti būstą. Bet kiti metai gali būti palankesni.
Atsakyti
QUOTE(rutele3 @ 2018 06 08, 12:09)
Pagal jūsų paklausimą, aš supratau, kad jūs norite nusipirkti būstą. Todėl ir kortas dėliojau būsto busipirkimui šiais metais. Taigi,
nemanau, kad šiais metais nusipirksite būstą. Kortos rodo, kad šie metai jums dėl būsto pirkimo nepalankūs. Bet griaičiausiai vyras, nori imti kreditą. Ir ši idėja būtų puiki. Tačiau netikėtai jūsų vyrui gai kilti problemu su darbu. O ir jūsų darbinė padėtis nelabai stabili Todėl šitos problemos gali sugriauti jūsų planus, šiais metais įsigyti būstą. Bet kiti metai gali būti palankesni.

Ačiū!
Atsakyti

Sveiki,
Ar nusimato šiais metais kito būsto įsigijimas. Mūsų vwrdų pirmos raidės:
Sūnaus A
Mano M
Vyro A

Ačiū!

Ne pirmą kartą užduodate klausimą apie būsto įsigijimą. Nuo klausimų kieko atsakymas nepasikeis :)

Atsakyti

Na pasitikėti juo nelabai galie. Nors jam su jumis irgi gera, bet jis niekaip negali užmiršti savo praeities. Jis mąstė, kad sutikęs jus, jo jausmai praeičiai atvės, Deja... Ir ateities su juo pas jus nėra

Aciu labai , gaila , labai daug pastangu įdėta i siuos santykius ir vis tikiuos kad pavyks iveikti visus sunkumus

Atsakyti
QUOTE(volungeles @ 2018 06 08, 16:57)
Aciu labai , gaila , labai daug pastangu įdėta i siuos santykius ir vis tikiuos kad pavyks iveikti visus sunkumus

tai jei veiksit ir įveiksite kažkaip, bet esmė, kad jų bus ir bus, vis naujų ir naujų
Atsakyti
Sveikos! Gal kas man padeliotu kortas, buciau labai dekinga. Parduodu savo busta gimtoje salyje ir mastau isigyti svetur, nes gyvenu ten jau kuris laikas. Siuo metu intensyviai ieskau geresnio darbo ir atejus tinkamam laikui noriu isigyti savus namus 4u.gif Tad klausimas matyt butu toks: kokios mano perspektyvos ir ar pavyks planus igyvendinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apple_tree: 08 birželio 2018 - 18:45
Laba diena, gal galite kuri nors pažiūrėti? Kokios darbo keitimo perspektyvos?ar nusimato kad keisiu i geriau apmokama? Esu Inga.
Ačiū už Jūsų laiką 😉
Atsakyti
Sveikos, aš taip pat pasikartosiu su klausimu apie santykių perspektyvą su V. 4u.gif nors ir buvote atsakę, kad kaip ir nusimato gražūs santykiai, tas žmogus mane labai traukia... bet iš jo pusės kažkokie stabdžiai jaučiasi. nors bendrauja labai gražiai... o aš visiškai pasimetus ir nebežinau ar jis iš vis apie mane kaip apie moterį galvoja, ar tik šiaip tiesiog draugiškas žmogus yra unsure.gif
Atsakyti