Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(Belle_fleur @ 2018 06 01, 12:14)
<p>Sveiki,
</p><p></p><p>Visai neplanuotai po nemažo laiko tarpo vėl susitikom su sena meile ir nors protu suvokiu, kad nieko tikėtis neverta, nes tikrai tas žmogus nieko nedaro dėl manęs, bet mano širdyje yra tie jausmai, todėl labai sunku tai priimti kaip atsitiktinumą ir nepradėti prisigalvoti, o gal čia ženklas, gal mums visgi lemta būti kartu. Ar yra tikimybė, kad kada nors iš mūsų išeitų šeima ar tiesiog tai tebuvo tik laikinas pakeleivis ir jis nėra man skirtas žmogus?
</p>

Sena meilė, atgaivinti jausmai, užsiliepsnojusi aistra. Viskas atrodo daug žadančiai. Vyriškis negalvoja apie nuotykius, jis mąsto apie teisingumą ir šiuo metu jam svarbesnis jo gyvenimas, nei santykiai su jumis. Jei rodysite iniciatyvą, sulauksite attsako, bet tai bus tik meilės nuotykis, trumpalaikis romanas, kuris jus abu skaudins, atneš nerimą, nemalonumus ir stipriai apsunkins jūsų gyvenimą.
Atsakyti
QUOTE(light clouds @ 2018 06 01, 15:41)
Laba diena, situacija tokia, kad vyras bando laisvu nuo darbo laiku užsiimti kitu darbu-bando susikurti savo verslą. Tad norėjau paklausti, ar verta jį kurti, ar "nudegsim nagus", nes pinigai visgi nemaži investuoti.  unsure.gif

Jūsų vyrui verslo kūrimui reikalingas konsultantas, kompanjonas ar finansų patarėjas, tik rinktis reikia atidžiai, kad būtų sąžiningas žmogus, nes kai atrodys, jog jau verslas įsibėgėja, gali išaiškėti kažkokia apgaulė ir problemas spręsti liks vienas.
Atsakyti

Laba diena:) gal kas paziures;)  Pasiule darba i kuri labai nenorejau eit, bet sutikau ir labai gailiuosi. O gal  su laiku priprasiu ir bus gerai, ar geriau negaisinti laiko ir iseiti 🤔

Atsakyti

Laba diena,

kokie mano santykiai su vyru E ilgojoje perspektyvoje? Aciu. 

Atsakyti
QUOTE(sernyte @ 2018 06 05, 20:00)
<p>Laba diena:) gal kas paziures;)  Pasiule darba i kuri labai nenorejau eit, bet sutikau ir labai gailiuosi. O gal  su laiku priprasiu ir bus gerai, ar geriau negaisinti laiko ir iseiti 🤔</p>

Darbas kaip darbas. Pačiame darbe nėra jokių problemų. Problemos yra asmeniniuose jausmuose. Ar jūs nemaišote darbo su jausmais? Dėl to gali kilti problemos ir namuose.
O ir kolektyvas ne koks. Seka, žiūri, apkalba. Todėl reikia daugiau klausyti ir mažiau kalbėti.
Jeogu jūs išeisite iš to darbo, tai namuose viskas susitvarkys, o jeigu pasiliksite, tai darbe išmoksite už save pastovėti ir pati darbinė padėtis bus gera, bet namuose tai jau ne.
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2018 06 06, 15:22)
<p>Laba diena,
</p><p>kokie mano santykiai su vyru E ilgojoje perspektyvoje? Aciu. 
</p>

Jūsų santykiai yra įtempti. Daug pykstatės. Gal ir dabar esate apsipykę. Ir iš jūsų pusės matau nusiteikimą skirtis. Tik kažkokios dalybos trukdo. Taigi ateityjenematau jokių perspektyvų.

Deje, artimiausiu metu jums gresia pinigų praradimas. Taigi kai gaunate grąžą, perskaičiuokite ir ją. smile.gif
Atsakyti

Sveiki,  gal galite pasižiūrėti kaip klostysis santykiai su draugu ? Man su juo labai gera , bet jo kai kurios savybes gasdina ir nezinau kiek juo galima pasitiketi

Atsakyti
Sveiki,
Ar nusimato šiais metais kito būsto įsigijimas. Mūsų vwrdų pirmos raidės:
Sūnaus A
Mano M
Vyro A

Ačiū!
Atsakyti
Svekos mergaitės.

Ar būtų galima paprašyti pažiūrėti kortas mano klausymui.

Yra gerbėjas ... lb norėtų būti šalia tas jaučiasi o ir sako kad norėtų buti tas žmogus einantis šalia .

Aš kol kas atsuma laikau ..gal baimė gal netikrumas .žodžiu neutrali kol kas.

Kokia,galimų sąntykių perspektyva jei aš visgi žengčiau jo link ..gal be reikalo baidaus ?

Jis R B aš J B .
Dėkoju nuoširdžiai .
Atsakyti

Sveiki. Ar ilgalaikėje perspektyvoje dar bendrausiu su A.? Kokios jo mintys apie dabartinę situaciją? Ačiū! 

Atsakyti

Sveiki,

kas galite paziurekite mano dukrytes V raidos vystymosi perspektyvas. Dekoju. 

Atsakyti

Tikrai taip, maisau darba su jausmais. Bet kaip rasti ta aukso viduriuka, kad ir dirbciau ir seima nekentetu, gal pabandyti sumazinti darbe kruvi, gal sutiks🤔. Dekoju rutele3  labai labai 🌷

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sernyte: 07 birželio 2018 - 21:08