Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Rasuteee, kambarys ar puse namo, jokio skirtumo. Kiekvienas sukures seima, turi stengtis gyventi atskirai, kaip saldziai kas bekalbetu, kad netrukdys. Padarete klaida isikelusi pas mociute, bet igyjote patirties ir pamoka.

rutele3 gera jums  patarima parase, isigyti savo busta.

Sveikos,
Esu dideleje kryzkeleje. Atsakymu nerandu jau kuri laika ir labai kankinuosi. Darosi sunku suvokti situacija. Ka rodo kortos? Buciau labai dekinga uz atsakymus.

Tokiu atveju daugiau butu naudos is asmenines konsultacijos. Panasu i tarpusavio santykiu ir likimo kryzkele.

Atsakyti

Sveikos, ką V galvoja apie mane?

V yra truputi pasimetes savo jausmuose, jam truksta aiskumo savo mintyse apie jus. Gali buti del to, kad jus imate vadeles i savo rankas ir kartais per daug atvirai isreiskiate savo kategoriska nuomone vienu ar kitu klausimu. Nesukelkite santykiuose itampos, abu nuo to jausites geriau.

Atsakyti
QUOTE(Moonlightmagic @ 2018 05 26, 12:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="angelface" data-cid="72107559" data-time="1526823903"><div><p>Sveikos, ką V galvoja apie mane?
</p></div></blockquote><p></p><p>V yra truputi pasimetes savo jausmuose, jam truksta aiskumo savo mintyse apie jus. Gali buti del to, kad jus imate vadeles i savo rankas ir kartais per daug atvirai isreiskiate savo kategoriska nuomone vienu ar kitu klausimu. Nesukelkite santykiuose itampos, abu nuo to jausites geriau.
</p><p></p><p></p>

AČIŪ rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonlightmagic @ 2018 05 26, 11:42)
<p><strong>Rasuteee</strong>, kambarys ar puse namo, jokio skirtumo. Kiekvienas sukures seima, turi stengtis gyventi atskirai, kaip saldziai kas bekalbetu, kad netrukdys. Padarete klaida isikelusi pas mociute, bet igyjote patirties ir pamoka.
</p><p>rutele3 gera jums  patarima parase, isigyti savo busta.
</p><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="yalissa" data-cid="72112589" data-time="1527273887"><div><p>Sveikos,
Esu dideleje kryzkeleje. Atsakymu nerandu jau kuri laika ir labai kankinuosi. Darosi sunku suvokti situacija. Ka rodo kortos? Buciau labai dekinga uz atsakymus.</p></div></blockquote><p></p><p>Tokiu atveju daugiau butu naudos is asmenines konsultacijos. Panasu i tarpusavio santykiu ir likimo kryzkele.
</p><p></p><p></p><p></p>

Aciu uz atsakyma. Parasiau Jums asmenine zinute 4u.gif
Atsakyti

Sveiki.Noriu suzinoti Kas vyksta musu su B santykiuose? Kaip viskas susiklostys? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karo Karolina: 29 gegužės 2018 - 21:22

Labas, ir aš užsukau patarimo. Su vaikinu R draugaujame 3 metus, tačiau santykiai be progreso, o aš jau ir vaikų noriu.. :) kokia šių santykių perspektyva?

Atsakyti
QUOTE(Viena_lauke @ 2018 05 30, 14:16)
<p>Labas, ir aš užsukau patarimo. Su vaikinu R draugaujame 3 metus, tačiau santykiai be progreso, o aš jau ir vaikų noriu.. smile.gif kokia šių santykių perspektyva?</p>

Nenoriu jus liūdinti, bet jūsų santykiai nieko gero nežada. Jūs per ilgai užsibuvote kartu kaip draugai.
Iš jo pusės matau abejojimą tolimesnio gyvenimo su jumis. ir man rodo, kad šiuo metu jo kelyje gali pasirodyti kita (o gal jau pasirodė) ir tai vėl konfliktai.
Todėl kortos rekomenduoja pasidaryti puikią vakarienę ir atvirai pasikalbėti. Ir jeigu jis pasiūlys dar neskubėti ir nieko nekeisti (o taip greičiausiai ir įvyks), turėtumėte nutraukti sąntykius, nes jie veda į NIEKUR.
Tik labai nepergyvenkite ir nedepresuokite. Nebijokite, ką pasakys artrimieji ar kiti žmonės.
Ir kai susriprėsite, jus tikrai viską turėsite ir vaikus ir gerą vyrą, ir gerą gyvenimą.
Atsakyti
QUOTE(Karo Karolina @ 2018 05 29, 23:20)
<p>Sveiki.Noriu suzinoti Kas vyksta musu su B santykiuose? Kaip viskas susiklostys? </p>

Labai įdomiai uždavėte klausimą. Juk jūs žinote, kas vyksta jūsų santykiuose.
Čia ne ekstrasensų svetainė, bet tarologių. Todėl klausimas turėjo būti konkretesnis.
Bet kaip klausiate, taip pabandysiu atsakyti.

Žmogus B atsirado iš praeities. Ir jūs bijote padaryti klaidą ir pradėti iš naujo su juo bendrauti. Į jus jis žiūri, kaip į tvirtą, žinančią ko norite, moterį. Ir jus tur būt skiria atstumas.
Bet pas jus dar turų būti skirybos su jūsų vyru. Todėl ,kaip viskas susiklostys, priklausys nuo jūsų priimtų sprendimų.
Atsakyti

Sveikos, 

kurti šeimą Lietuvoje ar pasiryžti pildyti svajones užsienyje? Dėkui!

Atsakyti

Sveikos, 

kurti šeimą Lietuvoje ar pasiryžti pildyti svajones užsienyje? Dėkui!

Likti Lietuvoje, nes norite nuo kazko pabegti, o keliauti su iliuziju bagazu. Zinoma galite bandyti vaziuoti, bet kortos krenta nedziuginancios.

Atsakyti

Sveiki,

Visai neplanuotai po nemažo laiko tarpo vėl susitikom su sena meile ir nors protu suvokiu, kad nieko tikėtis neverta, nes tikrai tas žmogus nieko nedaro dėl manęs, bet mano širdyje yra tie jausmai, todėl labai sunku tai priimti kaip atsitiktinumą ir nepradėti prisigalvoti, o gal čia ženklas, gal mums visgi lemta būti kartu. Ar yra tikimybė, kad kada nors iš mūsų išeitų šeima ar tiesiog tai tebuvo tik laikinas pakeleivis ir jis nėra man skirtas žmogus?

Atsakyti
Laba diena, situacija tokia, kad vyras bando laisvu nuo darbo laiku užsiimti kitu darbu-bando susikurti savo verslą. Tad norėjau paklausti, ar verta jį kurti, ar "nudegsim nagus", nes pinigai visgi nemaži investuoti. unsure.gif
Atsakyti