Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(nerijabel @ 2018 05 18, 19:48)
<p>Labas vakaras, turiu klausimą, vis galvoju, ko tikėtis iš  santykių su A.? Ar galiu juo besąlygiškai pasitikėti ir tikėti?  teko nusivilt.... , bet atleidau....</p><p></p><p>Dėkoju, jei kas atsakys  4u.gif </p>

Tikėti juo ne tik galite, bet ir reikia. Jis kuria grąžius planus bendram gyvenimui. Tik va ta praeitis truputį save primins. Bet tai bus ne jo iniciatyva. Va tada jūs galite užkurti jam pragarą ir jūsų santykiai gali subyrėti. Todėl gerai pamastykite prieš sakydama jam priekaištus. Na o artimiausiu metu, pagal mane, jūsų laukia kelionė. Puikiai turėtumėte praleisti laiką šaunioje kompanijoje. Todėl pailsėkite ir praeities klaidas užmirškite.
Atsakyti
QUOTE(DDaivinija @ 2018 05 20, 00:50)
<p>Labas vakaras,noreciau atsakymo,gal kas gales atsakyti? Su draugu issiskyrem ir nemanau jog santykiai atsinaujins,ar nusimato artimiausiu metu kazkokie nauji rimti santykiai?  Buciau dekinga jei kas nors galetu atsakyti ☺</p>

Jūs naujų santykių norite, bet jiems nepasiruošusi.
Bijote kažkokių apkalbų, bijote, ką pagalvos kiti žmonės. Bet kortos rodo, kad reikia pažvelgti į gyvenimą iš kito taško. Nebijokite pasilinksminti, pabūti kompanijose. ir jeigu protingai mastysite, pusės metų bėgyje atsiras rimti ir labai puikūs santykiai.
Atsakyti

Labai aciu,rutele3 uz atsakyma ☺

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 20, 20:39)
taip, galiausiai pavyks atrasti kažkokį pozityvesnį sprendimą šiuo klausimu, žiūrėjau iki 2019 m. sausio 1 d.

Aciu uz atsakyma, tikiuosi taip ir bus! 4u.gif
Atsakyti

Ačiū rutele3 už atsakymą  :4u:​ 

Atsakyti
Norėčiau ir aš padėkoti, bet neturiu kam, nes niekas neatsakė smile.gif.
Atsakyti

Sveiki. Ilga laiko tarpa esu viena. Truputi darosi neramu, ar dar ilgai taip ir bus..Noreciau paklausti, ar siais metais man (S) nusimato santykiu pradzia? Aciu uz paskirta laika!

Atsakyti
Sveikos, gal kuri galės atsakyti į mano klausimą. Ko galiu tikėtis iš santykių su vyriškiu B. Šiuo metu bendraujam tik per atstumą, bet jis į ateitį kuria planus. Ar galiu pasitikėti?
Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(birucaite @ 2018 05 22, 10:16)
Sveikos, gal kuri galės atsakyti į mano klausimą. Ko galiu tikėtis iš santykių su vyriškiu B. Šiuo metu bendraujam tik per atstumą, bet jis į ateitį kuria planus. Ar galiu pasitikėti?
Ačiū. 4u.gif

Įdomus jūsų bendravimas per atstumą. Nežinau, gal aš ir klystu, bet man atrodo, kad jisai yra (sakykim taip-suvaržytas)
Bendus planus jis kuria neblogus ir įgyvendinti juos norės. Bet jam gal sunkiau bus su darbu (gal norės daugiau uždirbti, bet nesiseks) ir tuomet gali pasinerti į alkoholį. Ir jūs neberasite su juo bendros kalbos.
O ar artimiausiu metu nežadate pas jį važiuoti? Jeigu važiuosite, gali atsirsti kliučių.
Atsakyti

Laba, 

gal galit paziuret kaip seksis naujame darbe?  :4u:

Startuoju nuo birželio 1 d. ir labai jaudinius ar tikrai tai geras zingsnis  :hmm:  labai to norejau, bet permainos visada baugina....

Labai idomu :) gal yra kas perzvelgs?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indroox: 22 gegužės 2018 - 12:30

......

Trumpai gal kuri mergaitė atsakytų ..

Tas vurukas R.B .. bus atkaklus, ar praeis susidomėjimas jam į mano pusę ?
Ačiū už atsakymą .

Vyrukas neblogas, o idomiausia, kad likimas ji jums atsiunte. Jis, jus sudomino, bet norite, kad del jusu truputi pasistengtu. Nepersistenkite ir neisijauskite i vaidmeni nepasiekiamos ar panasiai, jeigu norite geriau ji pazinti. Kazkaip saugotes nauju santykiu kaip kokio maro, o sirdis nori myleti. Jus lydi nusivylimas is ankstesniu santykiu. Isanalizuokite priezastis, nekaltinkite saves ar kitu, kartais nutinka taip, kaip nutinka ir pabandykite vel myleti.

Atsakyti
QUOTE(rutele3 @ 2018 05 22, 11:03)
Įdomus jūsų bendravimas per atstumą. Nežinau, gal aš ir klystu, bet man atrodo, kad jisai yra (sakykim taip-suvaržytas)
Bendus planus  jis kuria neblogus ir įgyvendinti juos norės. Bet jam gal sunkiau bus su darbu (gal norės daugiau uždirbti, bet nesiseks) ir tuomet gali pasinerti į alkoholį. Ir jūs neberasite su juo bendros kalbos.
O ar artimiausiu metu nežadate pas jį važiuoti? Jeigu važiuosite, gali atsirsti kliučių.

Oho, ačiū labai 4u.gif
Aš nežadu, bet jis grįžta į Lietuvą.

Atsakyti