Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(Žavi73 @ 2017 02 12, 11:20)
Laba ryta merginos  bigsmile.gif

Mergaitės ,jei bus galimybė prašau žvilgtelkit į mano klausymuką ..

Yra vyrukas kuris patinka ir tikiuosi aš patinku jam ...Net sunku pasakyti kodėl ,tiesiog trauka yra ,mes abu laisvi ... Kol kas nesvajoju nieko ...bet truputį į priekį užbėgt norėtūsi ,dėl tikrumo...
Klausymas . Vyras A ir aš J , galėtumėm kurti gražius santykius , perspektyva yra ?

Ačiū atsakiusiai merginai.

Kol kas vyriškis nekuria jokių ateities tolimų planų, nes jis nusivylęs buvusia meilę, bet labai mielai su jumis užmegztų naujus santykius, nelaukite jokių įsipareigojimų, tiesiog gali būti lengvas flirtas, meilės pradžia, nebūkite tokia atsargi. Žmogus neturi blogų kėslų, jam reikia šiltos, mielos moters šalia. Į ką vėliau jūsų santykiai gali isivystyti kol kas kortos nerodo.
Papildyta:
QUOTE(Vijoka @ 2017 02 10, 20:29)
Pirmaargenta,ar galite pažiūrėti  4u.gif vasarą su draugu planuojame pradėti bendrą gyvenimą, ar pavyks, ar viskas bus gerai? Būsiu labai dėkinga  4u.gif  4u.gif

Pradžia nebus labai lengva, nes teks suderinti nemažai dalykų, apie kuriuos dabar nepagalvojate. Didžiausia problema bus finansų paskirstymas, ar išlaidų pasidalinimas, gal kažkuris esate labai išlaidus, kas gyvenant kartu partneriui nepatiks. Jūs rasite sprendimus, bet tai nebus labai paprasta. Parodykite savo meilę, bet būkite moteriškai apdairi ir gudri.
Atsakyti
QUOTE(cheeky-monkey @ 2017 02 12, 12:15)
Sveikos merginos:) Aš ir norėčiau užduot klausimą, gal kuri rasit laiko pažiūrėt smile.gif  norėčiau sužinot kokia santykiu perspektyva su vaikinu N.C. Kartu esam jau beveik 3 metus, bet kažkaip užstrigę draugystes stadijoj... ar galiu tikėtis šeimos sukūrimo su šiuo žmogum?  Ačiū smile.gif mano inicialai A.T

Jūsų draugas yra vienišius iš principo, jam santuoka, kaip tokia neatrodo būtina, jis gali gyventi su moterimi, bet taip pat sėkmingai gali gyventi vienas. Kol kas viskas sustoję, nes draugas, dar neapsisprendė ar nori vesti. Klausimas net ne apie tai ar jis nori jus vesti, iš principo, jis svarsto ar nori kam nors įsipareigoti ir vesti. Iš kitos pusės klausimas - ar jis tinka vedyboms, kortos atsako labai griežtai - ištekėti už jo, tai sugriauti sau gyvenimą. Bet tai jūsų gyvenimas, o kortos gali ir klysti, ypač, jei ne jūs jas traukėte, o aš, galvodama apie jūsų klausimą. Santuokos perspektyvos su šiuo žmogumi labai menkos, tokioje situacijoje galite dar labai ilgus metus gyventi.
Papildyta:
QUOTE(Female @ 2017 02 12, 17:07)
Aciu uz atsakyma smile.gif moters jis neturi

Female, dar kartą pažiūrėjau kortas, manau jūs tiesiog per mažai apie tą žmogų žinote, Kartais žmonės turi tokių paslapčių, kurioms išaiškėjus, nežinai, net kaip reaguoti.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 02 12, 19:44)

Labai ačiū už atsakymą 4u.gif draugas labai išlaidus.. gal tie sunkumai darbas,nes aš tikiuosi jį susirasti,nes pradedant bendrą gyvenimą,turėsiu išeiti iš dabartinio. Tai vadinasi,kortos mato mūsų bendrą gyvenimą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 02 12, 19:44)
Kol kas vyriškis nekuria jokių ateities tolimų planų, nes jis nusivylęs buvusia meilę, bet labai mielai su jumis užmegztų naujus santykius, nelaukite jokių įsipareigojimų, tiesiog gali būti lengvas flirtas, meilės pradžia, nebūkite tokia atsargi. Žmogus neturi blogų kėslų, jam reikia šiltos, mielos moters šalia. Į ką vėliau jūsų santykiai gali isivystyti kol kas kortos nerodo.
Papildyta:

Labai ačiū pirmaargenta wub.gif mes abu nusivylę po santykių ,todėl atsargi ,bet jaučiu kad juo pasitikėti galima .Ir viskam savas laikas. Ačiū dar syk ,su laiku papasakosiu kaip sekasi mums. Aš išvykus šiuo metu,jis laukia ...Tikiuos viskas į gerą .
Atsakyti
labas vakaras, atkeliu

QUOTE(elvega @ 2017 02 02, 23:07)
pirmaargenta, klausiau Jusu apie darba, atsakete kad reik rodyt daugiau mano pacios iniciatyvos, o ne laukti kol drauge pades, tad taip ir padariau . Zodziu viskas kaip ir ok, darba gavau , Jusu atsakymas i desimtuka  4u.gif  4u.gif
taciau sioje firmoje noriu sulaukti kitokios pareigybes, t.y.pereiti  geriau apmokama ir lengvesne pozicija. Jei rasit laiko paziurekit kaip seksis su situo mano noru?

ir dar toks keistas klausimas gal pasirodys, bet turiu nuojauta lyg kazkas noretu man blogo ir siustu man prakeiksma blink.gif
sapnuojasi sunkus sapnai, ir kazkodel daznai nusideginu, ko seniau nebudavo, o dabar i savaite po kelis kartus.
  perziurejau savo elgesi, na lyg ir niekur neprisidirbau kad man kazkas tai blogo linketu, o va nuojauta tai gana stipri  unsure.gif

aciu kad esat 4u.gif  4u.gif

tikiuosi ne perdaug uzsiprasiau, pirmas klausimas svarbesnis...nes del antro galiu ir nusikalbeti, nors teko isitikinti kad nuojauta turiu gana gera rolleyes.gif nezinau, gal tada cia nuovargis, o ne kazkas tai kita??
Atsakyti
Sveiki,
gal galite paziureti kaip klostysis seimyniniai santykiai?Atrodo,kad viskas ritasi zemyn.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Merginos,
2017-03-01 - 2017-03-05 į Kauną atvyksta tarologė Nina Frolova iš Maskvos. Ji yra psichologė pagal išsilavinimą ir daug metų dirba su Taro. Jei turite tikrai labai didelių problemų, rekomenduoju vykti pas ją į konsultaciją. Ji konsultuoja rusų kalba. Konsultacijos kainos nežinau, bet tai galite išsiaiškinti telefonu prieš registraciją. Iš smalsumo, kas bus kitais metais, pas ją neikite, nes ji dirba su žmonėmis, kurie turi labai didelių problemų gyvenime, jei jums metai iš metų nesiseka, jūsų giminėje kartojasi tos pačios nelaimės, tada tikrai jums gali pagelbėti ši tarologė.
Pristatyme rašome: "Unikali galimybė išsiaiškinti įvairius klausimus apie šeimą ir giminę, santykių, finansines ar darbines problemas, kurios neretai turi gilias karmines šaknis. "

Apie konsultacijas info rasite čia:
https://www.ezoterik...amp;hcur_page=3

Papildyta:
QUOTE(elvega @ 2017 02 12, 22:01)
pirmaargenta, klausiau Jusu apie darba, atsakete kad reik rodyt daugiau mano pacios iniciatyvos, o ne laukti kol drauge pades, tad taip ir padariau . Zodziu viskas kaip ir ok, darba gavau , Jusu atsakymas i desimtuka  4u.gif  4u.gif
taciau sioje firmoje noriu sulaukti kitokios pareigybes, t.y.pereiti  geriau apmokama ir lengvesne pozicija. Jei rasit laiko paziurekit kaip seksis su situo mano noru?

ir dar toks keistas klausimas gal pasirodys, bet turiu nuojauta lyg kazkas noretu man blogo ir siustu man prakeiksma blink.gif
sapnuojasi sunkus sapnai, ir kazkodel daznai nusideginu, ko seniau nebudavo, o dabar i savaite po kelis kartus.
  perziurejau savo elgesi, na lyg ir niekur neprisidirbau kad man kazkas tai blogo linketu, o va nuojauta tai gana stipri  unsure.gif

labas vakaras, atkeliu
tikiuosi ne perdaug uzsiprasiau, pirmas klausimas svarbesnis...nes del antro galiu ir nusikalbeti, nors teko isitikinti kad nuojauta turiu gana gera rolleyes.gif nezinau, gal tada cia nuovargis, o ne kazkas tai kita??

Sveika įstojus į nusidegėlių klubą 4u.gif Aš irgi turiu šią problemą, nes kai tik prieinu prie orkaitės, ar keptuvės vis sugebu nors šiek tiek nusideginti, bet man tokia mintis nekilo, kad dėl kažkokių maginių veiksmų tai vyksta. bigsmile.gif Taip yra nuo tada, kai pradėjau savarankiškai gaminti maistą, todėl stengiuosi būti atsagi, bet ne visada pavyksta.

Dėl darbo, pažiūrėsiu, kai rasiu laisvo laiko.
Atsakyti
QUOTE(*Drugeliai* @ 2017 02 09, 14:01)
Oho! Ohoho!
Ačiū Jums labai labai nuoširdžiai!😘
Nauji santykiai su nauju žmogumi, ar kažkuo jau pažįstamu?

Jei kada turėsite laisvą minutę😍
Atsakyti
QUOTE(Vijoka @ 2017 02 12, 20:16)
Labai ačiū už atsakymą  4u.gif draugas labai išlaidus.. gal tie sunkumai darbas,nes aš tikiuosi jį susirasti,nes pradedant bendrą gyvenimą,turėsiu išeiti iš dabartinio. Tai vadinasi,kortos mato mūsų bendrą gyvenimą? ax.gif

Na, jei jūs neturėsite darbo, o draugas išlaidus, tai akivaizdu, kad kils problemų, nes juk reikės mokėti už paslaugas, maistą ir t.t. Draugas gali būti nepatenkintas, kad turės savo poreikius suvaržyti, be to tarp jūsų dar stovi vaikai ar seni gal net vaikystės draugai. Kokia čia kliūtis jūs pati turėtumėte žinoti, gal kažkuris turite vaikų, kuriais reikia rūpintis, o gal labai daug laiko skiriate savo draugams, kas kitam partneriui nepatinks, kai gyvensite kartu. Šią problemą išspręsite lengviau, o finansinius klausimus aptarkite prieš pradėdami bendrą gyvenimą, nes tai bus labai aštrus klausimas, kurio neišsprendus geriau nepradėti bendro gyvenimo.
Atsakyti
[quote=pirmaargenta,2017 02 10, 20:29]
Klausimų uždavėte labai daug, o temoje atsakome į vieną 4u.gif
Pažiūrėjau, kas bus jei jūs nieko nekeisite ir liksite ten, kur esate dabar. Matau, kad jūsų kolektyve yra manipuliatorius, tikras intrigų meistras, mokantis užkaitinti aistras. Viskas verda kunkuliuoja, ginčai ir konkurencija, bet ji nėra sveika, ji pikta, stengiantis kitiems pakenkti, kad savo reitingą pakelti. Jums norėtųsi aiškios ir suprantamos situacijos, dirbti ramiai savo darbą. Jau senokai esate įkinkyta į darbus ir tempiate naštą, kuri tikrai nėra apmokama pagla jūsų atliekamą darbą. Gal jums ir žadama pakelti atlyginimą ar pareigas, bet to, ko tikitės jūs negaunate ir artimiausiu metu tikrai nieko nebus. Jūsų ateity likus čia kur esate laukia tik širdies skausmas ir depresija. Negana to, teks gerokai pasukti galvą, kaip subalansuoti savo biudžetą Jokių gerų perspektyvų dabartiniame jūsų darbe nematau.
Pažiūrėjau, ar jums pasisektų rasti naują geresnį darbą? Kortos sako, taip, jums laikas žengti naują žingsnį, gali tekti kreiptis į pažįstamus ir draugus pagalbos, gali būti, kad sritis kurioje gausite darbą jums kiek nauja, tad teks pasimokyti ir įgyti naujų žinių.
Nesikankinkite ir nesitikėkite gerų permainų savaime, jūs turite pati dairytis darbo ir jūs būsite kur kas laimingesnė naujame darbe.
Papildyta:

Aciu labai, kad pasiziurejote 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Joo, turim cia viena gera intrigante kolektyve, ir zinom, kas ir kaip, tik nesuprantam, kodel musu vadove to nesuvokia doh.gif
Na, bet tikrai, geriau eiti i prieki ir ieskoti nauju galimybiu, nei sedeti cia ir nervintis ne tik del gaunamo atlygio, bet ir negatyvu aplinkoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BigEyes @ 2017 01 30, 13:59)
Sveikos,

gal kas rasite laiko pažiūrėti mano situaciją:

Su vyru Ž buvo daug ir didelių išgyvenimų, šiai dienai santykiai nutraukti, nes atneša daug skausmo. Gal tiesiog nesidėlioja šiai dienai ir tikėti šviesiu rytojumi, o gal tiesiog pabandyti išgyvendinti visus jausmus iš savęs...
Su vyru D bendraujame neilgai, tačiau susidomėjimas abipusis nemažas, bendraujame nuolat, bet gal ir bendravimas tiesiog "for fun"...

Klausimas būtų apie santykių perspektyvą su šiais vyrais?
Tiesiog esu pasimetusi ar švaistyti savo laiką laukimui, o gal mėgautis vienatve.

Būsiu be galo dėkinga už atsakymą

Sveiki,

atkeliu klausimą ir sukonkretinu:
Kokia santykių perspektyva su vyru Ž ir vyru D.
Atsakyti
sveikos tarologes ,gal galit zvilgteleti ir i mano ateiti ?zodziu prisidirbau ,vyras itaria kad yra kitas ,arba man taip atrodo ,nes 2 menuo tik gyvenam kad po vienu stogu nieko daugiau ,o su tuo kitu irgi neka geriau,pats nezino ko nori ,tai klausimas -kaip baigsis su savu vyru U ir kokios perspektyvos su tuo nepasisprendeliu L?
Atsakyti