QUOTE(Žavi73 @ 2017 02 12, 11:20)
Laba ryta merginos
Mergaitės ,jei bus galimybė prašau žvilgtelkit į mano klausymuką ..
Yra vyrukas kuris patinka ir tikiuosi aš patinku jam ...Net sunku pasakyti kodėl ,tiesiog trauka yra ,mes abu laisvi ... Kol kas nesvajoju nieko ...bet truputį į priekį užbėgt norėtūsi ,dėl tikrumo...
Klausymas . Vyras A ir aš J , galėtumėm kurti gražius santykius , perspektyva yra ?
Ačiū atsakiusiai merginai.
Mergaitės ,jei bus galimybė prašau žvilgtelkit į mano klausymuką ..
Yra vyrukas kuris patinka ir tikiuosi aš patinku jam ...Net sunku pasakyti kodėl ,tiesiog trauka yra ,mes abu laisvi ... Kol kas nesvajoju nieko ...bet truputį į priekį užbėgt norėtūsi ,dėl tikrumo...
Klausymas . Vyras A ir aš J , galėtumėm kurti gražius santykius , perspektyva yra ?
Ačiū atsakiusiai merginai.
Kol kas vyriškis nekuria jokių ateities tolimų planų, nes jis nusivylęs buvusia meilę, bet labai mielai su jumis užmegztų naujus santykius, nelaukite jokių įsipareigojimų, tiesiog gali būti lengvas flirtas, meilės pradžia, nebūkite tokia atsargi. Žmogus neturi blogų kėslų, jam reikia šiltos, mielos moters šalia. Į ką vėliau jūsų santykiai gali isivystyti kol kas kortos nerodo.
Papildyta:
QUOTE(Vijoka @ 2017 02 10, 20:29)
Pirmaargenta,ar galite pažiūrėti vasarą su draugu planuojame pradėti bendrą gyvenimą, ar pavyks, ar viskas bus gerai? Būsiu labai dėkinga
Pradžia nebus labai lengva, nes teks suderinti nemažai dalykų, apie kuriuos dabar nepagalvojate. Didžiausia problema bus finansų paskirstymas, ar išlaidų pasidalinimas, gal kažkuris esate labai išlaidus, kas gyvenant kartu partneriui nepatiks. Jūs rasite sprendimus, bet tai nebus labai paprasta. Parodykite savo meilę, bet būkite moteriškai apdairi ir gudri.