Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(Leticija @ 2018 05 14, 23:52)
<p>Labas vakaras, merginos smile.gif mane kankina meilės klausimas biggrin.gif Apie pusmetį esame pažįstami su D. Neseniai išsiaiškinome, kad mylime vienas kitą, bet...jis norėtų, kad moteris neturėtų vaikų. Sako, kad niekaip negalės bendrauti/būti su jais... bet jausmus man pripažįsta. Kokios mūsų santykių perspektyvos? Ar jis įveiks savo įsitikinimus ar mes taip ir išsiskirsime?  ačiū smile.gif</p>

Nenoriu liūdinti, bet jūs taip ir išsiskirsite. Dar kurį laiką jisai bandys dar save perlaužti, šlifuotis prie jūsų. Bet galiausiai supras, kad nieko neišeina ir jus paliks.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 14, 22:58)
Kabinetinė mano draugė išeina į dekretą.Kiek ilgai viena sėdėsiu, t.y., ar tuo laikotarpiu man įkels kitą žmogų į kabinetą.  O gal iš viso laukia kažkokios nemalonios žinios darbe,  kadangi ruošiamasi pertvarkom.
Ačiū labai!

rutele 3, gal galėtumėt ir į mano klausimą atsakyti 4u.gif ? Ačiū.
Atsakyti
Labas,rytas .

Prisiduodu biggrin.gif

Dar Uk ... dirbu šiaip taip , adaptacija vyksta ..vusokių tų minčių kyla ...jau galvojau spjausiu ir namo lėksiu biggrin.gif

Bet ...užsispyrus , atvažiavau su tikslu vadinas bent jį pasiekti būtina ,sunku ar ne būtų. Niekam lengva nebūna pradžia.

Tai gal būt prasilaušiu .

Bet ..yra ir įdomesnis dalykas ...kuris neįeina į mano planus,..
Taigi ... draugės aplinkoj pas kurią atvykau ...yra vyras ..kuris aiškiai bando rėžti sparną ,nepasiduodu .. Net specialiai savaitgaliais pakviečia tai šašlų tai ko ir būtinai abu į krūvą suvaryt bando .Tik aš dyglius kai ežys atkišus .Nereikia čia man .. savaitgali vaziuosiu kitų miestų šalia apžiūrėt bus ramu . Jei nepaklysiu . biggrin.gif

Trumpai gal kuri mergaitė atsakytų ..

Tas vurukas R.B .. bus atkaklus, ar praeis susidomėjimas jam į mano pusę ?
Ačiū už atsakymą .

.

Atsakyti

Sveiki, ar pavyks pusmečio bėgyje užmegzti rimtus, pastovius santykius?

Rimtu, pastoviu santykiu pusmecio begyje, nenusimato.

Atsakyti

Ačiū  :4u:​ 

Atsakyti
Ačiū jums labai! 4u.gif
Atsakyti

Ačiū rutele3, taip, teisingai, kažko iš kažko viliuos, kažkokios pagalbos, kažkokio stebuklo, nes vienai nelabai išeina jau ilgą laiką ir yra daug baimių. Tačiau išgąsdinote dėl tos moters :unsure:​ , reikės saugotis. Dėkui. 

Atsakyti

Labas vakaras, turiu klausimą, vis galvoju, ko tikėtis iš  santykių su A.? Ar galiu juo besąlygiškai pasitikėti ir tikėti?  teko nusivilt.... , bet atleidau....

Dėkoju, jei kas atsakys  :4u: 

Atsakyti

Labas vakaras,noreciau atsakymo,gal kas gales atsakyti? Su draugu issiskyrem ir nemanau jog santykiai atsinaujins,ar nusimato artimiausiu metu kazkokie nauji rimti santykiai?  Buciau dekinga jei kas nors galetu atsakyti ☺

Atsakyti
Laba diena,
nezinau ar jus ziurite sveikatos problemas, jeigu taip, tuomet labai pagelbetumete. Gal imanoma butu paziureti ar susitvarkys problemeles su sveikata? Ar pusmecio begyje? Metu?
Aciu jeigu kuri nors skirs savo laiko 4u.gif grazios dienos
Atsakyti
Sveikos, ką V galvoja apie mane? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aksioma123 @ 2018 05 20, 13:23)
Laba diena,
nezinau ar jus ziurite sveikatos problemas, jeigu taip, tuomet labai pagelbetumete. Gal imanoma butu paziureti ar susitvarkys problemeles su sveikata? Ar pusmecio begyje? Metu?
Aciu jeigu kuri nors skirs savo laiko  4u.gif  grazios dienos

taip, galiausiai pavyks atrasti kažkokį pozityvesnį sprendimą šiuo klausimu, žiūrėjau iki 2019 m. sausio 1 d.
Atsakyti