Laba,
gal galit paziuret kaip seksis naujame darbe?
Startuoju nuo birželio 1 d. ir labai jaudinius ar tikrai tai geras zingsnis labai to norejau, bet permainos visada baugina....
Labas vakaras, merginos mane kankina meilės klausimas Apie pusmetį esame pažįstami su D. Neseniai išsiaiškinome, kad mylime vienas kitą, bet...jis norėtų, kad moteris neturėtų vaikų. Sako, kad niekaip negalės bendrauti/būti su jais... bet jausmus man pripažįsta. Kokios mūsų santykių perspektyvos? Ar jis įveiks savo įsitikinimus ar mes taip ir išsiskirsime? ačiū
Sveikos, jei turėtumėt laiko ir noro pasigilinti į mano situaciją: paskutinius kelis mėnesius viskas tiesiog krenta iš rankų: vaikas nesustodamas serga (anksčiau nebuvo taip blogai), bėdos brolio šeimoje, negana to mama sunkiai sirgo, prie šio sirgimo dar ir vėžį pažengusį rado, ką tik padvėsė dar ne senas ir ne ligotas šuo (mamos), darbe gresia reorganizacija ir atleidimai. Kas čia vyksta? Žinau tą posakį, kad bėda po vieną nevaikšto, bet kad tiek visko ir vienu metu....Ar išsispręs šios bėdos? Ar laukti dar blogesnių laikų?