Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Laba, 

gal galit paziuret kaip seksis naujame darbe?  :4u: 

Startuoju nuo birželio 1 d. ir labai jaudinius ar tikrai tai geras zingsnis  :hmm:  labai to norejau, bet permainos visada baugina....

Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2018 05 09, 15:45)
<p>Sveikos dar karteli smile.gif
</p><p>Neseniai klausiau ir gavau atsakyma, dar karta aciu uz greita atsaka, dabar noriu paklausti del vieno reikalo, kuris mums siuo metu kelia labai dideli stresa - turime teisiniu bedu del nekilnojamojo turto - noriu paklausti ar reikalai issispres teigiamai jei elgsimes taip kaip suplanavome, ar vis tik kils rimtu bedu?
</p>

Atkeliu klausimeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutele3 @ 2018 04 25, 10:25)
Jeigu būčiau mačiusi problemų, nebūčiau atsakinėjusi į jūsų klausima. Bet kortos man nerodo jokių pooperacinių  problemų. Na nebent medikas netikėtai gali pakeisti operacijos sąlygas.
Bet viskas išsispręs . Ir gyjimas bus puikus. (Bijau suklysti, bet kažkodėl matau kūdykį ant rankų)

Atejau pasidalinti,kad Jusu izvalga buvo isties tiksli mirksiukas.gif , pakeite operacijos diena netiketai rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedy @ 2018 05 14, 16:07)

Aš pasižiūriu tik vieną klausimą ir į jį ašjums atsakiau.
Atsakyti

Labas vakaras, merginos :) mane kankina meilės klausimas :D Apie pusmetį esame pažįstami su D. Neseniai išsiaiškinome, kad mylime vienas kitą, bet...jis norėtų, kad moteris neturėtų vaikų. Sako, kad niekaip negalės bendrauti/būti su jais... bet jausmus man pripažįsta. Kokios mūsų santykių perspektyvos? Ar jis įveiks savo įsitikinimus ar mes taip ir išsiskirsime?  ačiū :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 14 gegužės 2018 - 21:54
Kabinetinė mano draugė išeina į dekretą.Kiek ilgao viena sėdėsiu. O gal iš viso laukia kažkokios nemalonios žinios darbe, nes ruošiamasi pertvarkom.
Ačiū labai!
Atsakyti

Sveikos, 

gal kuri nors galėtumėte pažiūrėti, ar pusmečio bėgyje man pavyks rasti naują darbą ir išeiti iš dabartinio, ar ir toliau arsiu senąją vagą ir visas viltis teks palikti dar tolimesnei ateičiai. Tiesiog ši situacija labai, labai užsitęsus.

Dėkui,

M.  :angel_not: 

Atsakyti
Laba 4u.gif
Noreciau paklausti - pastaruoju metu idomus santykiai su vyru S . Atitole vienas nuo kito,atrodo,kad esame begalo skirtingi unsure.gif .
Klausimas butu- kokios musu santykiu perspektyvos ateityje? rolleyes.gif
Aciu atsakiusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveikos, jei turėtumėt laiko ir noro pasigilinti į mano situaciją: paskutinius kelis mėnesius viskas tiesiog krenta iš rankų: vaikas nesustodamas serga (anksčiau nebuvo taip blogai), bėdos brolio šeimoje, negana to mama sunkiai sirgo, prie šio sirgimo dar ir vėžį pažengusį rado, ką tik padvėsė dar ne senas ir ne ligotas šuo (mamos), darbe gresia reorganizacija ir atleidimai. Kas čia vyksta? Žinau tą posakį, kad bėda po vieną nevaikšto, bet kad tiek visko ir vienu metu....Ar išsispręs šios bėdos? Ar laukti dar blogesnių laikų?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so.am.i: 15 gegužės 2018 - 10:21
Sveiki, ar pavyks pusmečio bėgyje užmegzti rimtus, pastovius santykius?
Atsakyti
QUOTE(Moonlightmagic @ 2018 05 11, 16:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pavasario saulė" data-cid="72095079" data-time="1525802170"><div><p>Sveikos, merginos! vartotojo įkelta nuotraukaGal Pirmaargenta, Moonlightmagic ar Blykste turedama laiko galetumet paziureti, ar praeisiu medicinos komisija/patikra reikalinga norint laikytis vairuotojo teises? Labai bijau, kad del tam tikros diagnozes manes nepraleis. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Sveikute, geriausia butu, kad nueitumete ir suzinotumete.
</p><p>Istraukiau viena korta, ji parode teigiama atsakyma. Taigi, ko gero be reikalo nerimaujate.
</p><p></p><p></p><p></p><p></p>

Ačiū Jums!! Buvote visiškai teisi- praėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskuciukas @ 2018 05 15, 03:40)
<p>Sveikos, </p><p></p><p>gal kuri nors galėtumėte pažiūrėti, ar pusmečio bėgyje man pavyks rasti naują darbą ir išeiti iš dabartinio, ar ir toliau arsiu senąją vagą ir visas viltis teks palikti dar tolimesnei ateičiai. Tiesiog ši situacija labai, labai užsitęsus.</p><p></p><p>Dėkui,</p><p></p><p>M.  angel_not.gif </p><p></p>

Nu kad jūsų darbas nėra toks blogas. Tik jūs jaučiatės kažkokia suvaržyta ir laukiate,kad jisai suras geresnį darbą. Tačiau jisai nelabai stengiasi. Taigi darbą susirasti jūs pati. Ir pusmečio bėgyje pakeisite. Tai gali įvykti apie spalio mėn.
Na o artimiausiu metu, laikykite savo emocijas. Nes gręsia dideli konfliktai su moterimi ir jūs galite prisidaryti daug bėdų.
Atsakyti