Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Sveikos, merginos! smile.gifGal Pirmaargenta, Moonlightmagic ar Blykste turedama laiko galetumet paziureti, ar praeisiu medicinos komisija/patikra reikalinga norint laikytis vairuotojo teises? Labai bijau, kad del tam tikros diagnozes manes nepraleis. unsure.gif

Sveikute, geriausia butu, kad nueitumete ir suzinotumete.

Istraukiau viena korta, ji parode teigiama atsakyma. Taigi, ko gero be reikalo nerimaujate.

Atsakyti

Sveikos, kokie nusimato santykiai su V ? smile.gif

Su siuo zmogumi galimi neblogi santykiai. Bet jus bandote apsisaugoti, tik nezinia nuo ko, gal tai buvusiu nesekmingu santykiu patirtis. Su laiku gali pereiti i grazius jausmus.

Atsakyti
Sveiki,

Jeigu kas galit paziurekit. del darbo. yra bendradarbe su kuria neblogai bendravom. laikiau ja savo drauge,o siandien ji mane atstume ir ignoravo...nieko nesuprantu, kas nutiko. sako, kad as is jos energija siurbiu ir pan. man tai kazkokios pievos. labai sutrikau ir isizeidziau, nes laikiau zmogu draugu, o dabar net nezinau kaip reiks i ja ziuret. gal galit paziuret kas cia nutiko ir kaip toliau santykiai klostysis? Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maba: 11 gegužės 2018 - 18:47
QUOTE(Moonlightmagic @ 2018 05 11, 16:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pavasario saulė" data-cid="72095079" data-time="1525802170"><div><p>Sveikos, merginos! vartotojo įkelta nuotraukaGal Pirmaargenta, Moonlightmagic ar Blykste turedama laiko galetumet paziureti, ar praeisiu medicinos komisija/patikra reikalinga norint laikytis vairuotojo teises? Labai bijau, kad del tam tikros diagnozes manes nepraleis. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Sveikute, geriausia butu, kad nueitumete ir suzinotumete.
</p><p>Istraukiau viena korta, ji parode teigiama atsakyma. Taigi, ko gero be reikalo nerimaujate.
</p><p></p><p></p><p></p><p></p>

ACIU! smile.gif

beje, merginos, gal zinote, kaip susisiekti su Amariliais? gal yra kazkoks jos emailas, jos fb? man kazkada ji buvo plaikusi savo nr, bet neberandu, ar tai privatkej per daug zinuciu, ar nemoku ieskot, bet nerandu. Jei kas zinot, kaip susisiekti su Amariliais bukit gera- parasykit man i privata. Man jos labai labai reikia. Bet kokiu jos kontaktu.
Atsakyti
QUOTE(rutele3 @ 2018 05 11, 10:38)
Sudėtinga situacija greičiausiai yra tame, kad jūs  tą būstą dalinatės teisminiu keliu dar su kažkuom (gal skirybos). Ir greičiausiai dėl to jūs norite pakeisti gyvenamą vietą. Ir artimiausiu metu, nelabai yra galimybių tai padaryti, kaip jūs to benorėtumėte (pasisaugokite neapgalvotų ir spontaniškų sprendimų)
Tačiau kortos rodo, kad nereikia nuleisti rankų. Reikia ieškoti kompromisų, tartis. Tuo labiau, kad šalia jūsų yra žmogus (gal draugas), kuris gali jus palaikyti, patarti.

Ačiū, Rutele3. 4u.gif

Gal dar galėtumėt pažiūrėti, kaip klostysis santykiai su tuo draugu? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonlightmagic @ 2018 05 11, 16:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="angelface" data-cid="72090824" data-time="1525367765"><div><p>Sveikos, kokie nusimato santykiai su V ? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Su siuo zmogumi galimi neblogi santykiai. Bet jus bandote apsisaugoti, tik nezinia nuo ko, gal tai buvusiu nesekmingu santykiu patirtis. Su laiku gali pereiti i grazius jausmus.
</p>

ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveiki,

Domina kokia yra santykių perspektyva su R. Kokia jo pozicija mano atžvilgiu? Iš pradžių santykiai klostėsi gražiai, bendri planai ir t.t. Paskui netikėtai viskas nutrūko. O dabar lyg ir vėl kažką mėginam.. bet visai nesusigaudau kas vyksta ir kuria linkme santykiai eina. Atrodo, kad aš darau kažką ne taip..

Ačiū labai :)

Atsakyti
QUOTE(Glassy @ 2018 05 13, 15:02)
<p>Sveiki,
</p><p></p><p>Domina kokia yra santykių perspektyva su R. Kokia jo pozicija mano atžvilgiu? Iš pradžių santykiai klostėsi gražiai, bendri planai ir t.t. Paskui netikėtai viskas nutrūko. O dabar lyg ir vėl kažką mėginam.. bet visai nesusigaudau kas vyksta ir kuria linkme santykiai eina. Atrodo, kad aš darau kažką ne taip..
</p><p></p><p>Ačiū labai smile.gif
</p>

Santykių perspektyvos, sakyčiau, nėra. Čią jūs dedate pastangas, kad viskas susitvarkytų. Bet iš jo pusės to nėra. Jis greičiausiai grįžo pas jus po nutrūkusių santykių su prieš tai buvusia moterimi. Ir norėdamas ją įskaudinti, jis glaustosi prie jūsų. Dar greičiausiai ir jo mama papila ugnies į jūsų santykius. Todėl galutiniame rezultate- išsiskyrimas.
Bet kortos rodo, kad susikoncentruotumėte į darbą. Turėtumėte gauti (ir jo neatsisakyti) neblogą darbo pasiūlymą. Tuomet greičiausiai išsispręstu dvi problemos. Darbo ir asmeninės.
Atsakyti

Labas vakaras, kažkada čia gavau labai tikslų atsakymą apie situaciją ir esu labai dėkinga    :4u:

Norėčiau vėl užduoti klausimą: šiuo metu mano horizonte yra du vyrai, Darius ir Donatas. Su Dariumi ryšys kiek artimesnis, bet yra kliūčių būti kartu šiuo metu, su Donatu bendravimas toks įdomus, tai nutolstame, tai vėl priartėjame.  Kokios santykių perspektyvos su šiais vyriškiais? Ačiū  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Laimeta @ 2018 05 11, 15:47)
rutele3, kokios ateities perspektyvos su mylimuoju C? 4u.gif

Jūsų santykiuose aš matau juodą periodą. Jūsų mylimasis gali jus palikti. Ir tai gali būti kitos moters atsiradimas tarp jūsų. O jūsų pergyvenimas, gali atsiliepti sveikatai. Todėl elkitės protingai ir nepergyvenkite.
Atsakyti

Santykių perspektyvos, sakyčiau, nėra. Čią jūs dedate pastangas, kad viskas susitvarkytų. Bet iš jo pusės to nėra. Jis greičiausiai grįžo pas jus po nutrūkusių santykių su prieš tai buvusia moterimi. Ir norėdamas ją įskaudinti, jis glaustosi prie jūsų. Dar greičiausiai ir jo mama papila ugnies į jūsų santykius. Todėl galutiniame rezultate- išsiskyrimas.
Bet kortos rodo, kad susikoncentruotumėte į darbą. Turėtumėte gauti (ir jo neatsisakyti) neblogą darbo pasiūlymą. Tuomet greičiausiai išsispręstu dvi problemos. Darbo ir asmeninės.

rutele3, kažkaip žinokit nudžiugino mane Jūsų atsakymas.  :) Dabar aišku viskas, labai patogu jam tam kartui pas mane atbėgti ir poreikius patenkinti. Tokia nuojauta ir buvo.. Ir ženklai akivaizdūs, tik per savo iliuzijas gal nepastebėjau iš karto. Bet kokiu atveju, jūsų atsakymas - paskatinimas man būti tvirtesnei ir atsiriboti nuo to žmogaus. 

Tik dėl mamos keista labai. Mačiau tą žmogų vienintelį kartą ir kažkaip visai gerą nuomonę susidariau, net mums laimės palinkėjo.  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glassy: 14 gegužės 2018 - 13:18
QUOTE(Hedy @ 2018 05 11, 22:24)
Ačiū, Rutele3. 4u.gif

Gal dar galėtumėt pažiūrėti, kaip klostysis santykiai su tuo draugu? wub.gif

Atsakyti