Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Finansinė padėtis sunki. Bet ji gali dar daugiau pasunkėti, kadangi jus gali apgauti. Nepasitikėkite jokiais naujais draugais ir pažadais. Skaitykite gerai visas sutartis ir dokumentus. Nes tai gali ištuštinti jūsų kišenę.

Po studijų, tai kortos rodo, kad yra 2 variantai. Tai likti savame mieste arba išvažiuoti į kitą šalį. Į kitą miestą nerekomenduoja važiuoti, nes kils daug problemų.
Jeigu liksite savame mieste, darbą gausite. Bet tai jus netenkins. Ir greičiausiai nuspręsite išvažiuoti.
O jeigu po studijų iš kart išvažiuosite, tai pradžioje bus sunkoka. Bet jeigu jūs neišsigąsite, su laiku viskas bus gerai.

Dėl vyro, tai jis pusės metų bėgyje atsiras. Tik nebijokite jo įsileisti į savo jausmus. Deje man rodo, kad atsiras, kai išvažiuosite svetur.

Ačiū labai!

Atsakyti

Jei neišvažiuosiu liksiu be vyro? 

Atsakyti
QUOTE(Hedy @ 2018 05 07, 13:19)
Sveiki,

Labai sudėtinga situacija šiuo metu su būstu. Pakeisti gyvenamąją vietą į geresnę neleidžia finansai.

Ar artimiausiu metu pakeisiu gyvenamąją vietą į geresnę? Gal yra kažkokių galimybių, kurių aš nematau? ax.gif

Atsakyti
Sveiki,

kokios mano karjeros perspektyvos? 4u.gif Sritis - teisė. Dirbau LT, bet norėčiau išvykti į užsienį.
Atsakyti
Sveikos, merginos! smile.gif Gal Pirmaargenta, Moonlightmagic ar Blykste turedama laiko galetumet paziureti, ar praeisiu medicinos komisija/patikra reikalinga norint laikytis vairuotojo teises? Labai bijau, kad del tam tikros diagnozes manes nepraleis. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 08 gegužės 2018 - 20:16
QUOTE(rutele3 @ 2018 04 25, 09:46)
Darbas su tekstile jus nuliūdintų. Jus suprastumėte, kad tai ne jūsų darbas. Ten reikėtų daugiau dirbti vienai, savarankiškai. O šalia esantis kolektyvas varytų į neviltį.
Tačiau ten jūsų nepriims.

Darbas maisto pramonėje jums palankesnis. Gal būt jis apverstų jūsų gyvenimą aukštyn kojomis, kadangi atlyginimas greičiausiai priklausys nuo išdirbio. Pats kolektyvas geras ir draugiškas. Bet....ten yra moteris. Gal ji bus jūsų vadovė? Nu su ja tai jūs tikrai nesutarsite. Ir žiūrint į ateitį- perspektyvų jokių.
Bet ten jus priims dirbti.
Deje man dar rodo, kad gali būti problemų su jūsų antrają puse. Todėl per darbus nepamirškite ir jo.

Labuka

Tai štai ...

Textiles fabrike priėmė ...bet ...

Iš tiesų tai ne mano darbas ..sunkus fiziškai ..ir aplinka ty kolektyvas ..trumpai tariant.. piktas... konkurenciją matyt jaučia vusomis prasmėmis biggrin.gif

Todel galvoju kad dirbdama ieškosiu kito darbo ..

Kas liečia mano puselę... lb jo nepamirštu . Abu kol kas viens į kitą atsisukę.

Dėkoju už padėliojimą .
Atsakyti

Sveikos dar karteli :)

Neseniai klausiau ir gavau atsakyma, dar karta aciu uz greita atsaka, dabar noriu paklausti del vieno reikalo, kuris mums siuo metu kelia labai dideli stresa - turime teisiniu bedu del nekilnojamojo turto - noriu paklausti ar reikalai issispres teigiamai jei elgsimes taip kaip suplanavome, ar vis tik kils rimtu bedu?

Atsakyti

Labas vakaras, kažkada čia gavau labai tikslų atsakymą apie situaciją ir esu labai dėkinga    :4u:

Norėčiau vėl užduoti klausimą: šiuo metu mano horizonte yra du vyrai, Darius ir Donatas. Su Dariumi ryšys kiek artimesnis, bet yra kliūčių būti kartu šiuo metu, su Donatu bendravimas toks įdomus, tai nutolstame, tai vėl priartėjame.  Kokios santykių perspektyvos su šiais vyriškiais? Ačiū  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryto saule: 10 gegužės 2018 - 18:59

Laba, tai gi vis gi gavau darbo pasiulyma...startuoju nuo 06-01
Gal dabar galetumet kazkas paziureti kaip man seksis naujame darbe? 

Atsakyti
QUOTE(Hedy @ 2018 05 08, 15:31)

Sudėtinga situacija greičiausiai yra tame, kad jūs tą būstą dalinatės teisminiu keliu dar su kažkuom (gal skirybos). Ir greičiausiai dėl to jūs norite pakeisti gyvenamą vietą. Ir artimiausiu metu, nelabai yra galimybių tai padaryti, kaip jūs to benorėtumėte (pasisaugokite neapgalvotų ir spontaniškų sprendimų)
Tačiau kortos rodo, kad nereikia nuleisti rankų. Reikia ieškoti kompromisų, tartis. Tuo labiau, kad šalia jūsų yra žmogus (gal draugas), kuris gali jus palaikyti, patarti.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2018 05 08, 16:48)
Sveiki,

kokios mano karjeros perspektyvos? 4u.gif Sritis - teisė. Dirbau LT, bet norėčiau išvykti į užsienį.

Šiuo metu jus užplūdo dvejonės. Jūs nežinote, ką daryti. Bet kortos man rodo, kad jūs nepasiruošusi pokyčiams. Nedarykite jokių skubių sprendimų. Ypatingai su išvykimu.
Lietuvoje yra daugiau perspektyvų ir visai neblogų. Tik tam reikia laiko ir įgyti daugiau patirties. O jūs labai skubate.
O jeigu išvyksite iš LT, tai perspektyvų pagal jūsų specialybę, nematau. Ir tie uždirbti pinigai, bus neverti jūsų darbo.

Sėkmės jums apsispręsti.
Atsakyti
rutele3, kokios ateities perspektyvos su mylimuoju C? 4u.gif
Atsakyti