Be galo dėkinga jums už sugaištą laiką.jūs visiškai tiksliai apibūdinot situaciją. tik vis vien aš nesuprantu vieno esminio dalyko dalyko: ar vyras linkęs išsaugoti santuoka, ar ji jam svarbi, ar aš kaip moteris jam svarbi, ar riša tik vaikas? Gal net neverta stengtis. Gal jis kuo serga arba su verslu kažkas negerai? Juk taip negalim mes toliau gyvent, man norisi normaliu santykiu
Be galo dėkinga jums už sugaištą laiką.jūs visiškai tiksliai apibūdinot situaciją. tik vis vien aš nesuprantu vieno esminio dalyko dalyko: ar vyras linkęs išsaugoti santuoka, ar ji jam svarbi, ar aš kaip moteris jam svarbi, ar riša tik vaikas? Gal net neverta stengtis. Gal jis kuo serga arba su verslu kažkas negerai? Juk taip negalim mes toliau gyvent, man norisi normaliu santykiu
nezinau, gal serga, gal problemu turi. reiketu gilesnes analizes, kad issiaiskinti priezastis.
<div>
<p>Labas vakaras, gal galėtų kuri nors tarologė pagelbėti vienu klausimu?
Išėjau iš darbo , darbo specifika man patiko, bet nuo to darbo pavargau psichologiškai,tiesiog buvau išsunkta. Savo atostogų metu susiradau netikėtai kitą darbą ir gryzus iš atostogų pateikiau prašymą išeiti. Taip gavosi kad išėjau į kitą nauja darbą. Vadovė pradžioje daug ką žadėjo, bet jaučiuosi apgauta dabar. Gal galite pažiūrėti, ar dabartinėje įstaigoje keisis mano pareigos ? Ar tiesiog ieškotis kito darbo ir nenerti stačia galva kur papuola 😉
Labai ačiū iškart už Jūsų laiką 🤗
Papildyta:
Labas vakaras, gal galėtų kuri nors tarologė pagelbėti vienu klausimu?
Išėjau iš darbo , darbo specifika man patiko, bet nuo to darbo pavargau psichologiškai,tiesiog buvau išsunkta. Savo atostogų metu susiradau netikėtai kitą darbą ir gryzus iš atostogų pateikiau prašymą išeiti. Taip gavosi kad išėjau į kitą nauja darbą. Vadovė pradžioje daug ką žadėjo, bet jaučiuosi apgauta dabar. Gal galite pažiūrėti, ar dabartinėje įstaigoje keisis mano pareigos ? Ar tiesiog ieškotis kito darbo ir nenerti stačia galva kur papuola 😉
Labai ačiū iškart už Jūsų laiką 🤗</p>
</div>
</blockquote>
<p>sakyciau, kad turetu ten viskas normalizuotis dabartiniame darbe. ta krize ir nesusipratimai yra laikini. jeigu stengsites ir ieskosit iseities turetumet gauti ko norit. aisku teks kazkiek lukteleti, nes ne su diena ateis tie pokyciai. rezultatas jus turetu tenkinti, netgi taptu jusu megstamu darbu, bet pats atlyginimas keistusi tik nedaug. galbut su laiku veliau butu kaip kitaip, bet taip toli nenagrineju. gali tekti jums ten kazka mokytis susijusio su kitom pareigom. jeigu ieskotumet naujo darbo, tai su konfliktais iseitumet is sito. ir siaip dabar ne labai matau perspektyvu naujam darbui rasti. gal del to, kad arteja vasara. na, aisku cia tik paspeliojimas del tos vasaros. </p>
Ir
Ačiū, mane nuraminot 😉
Labai dėkoju už atsakymą Kaip suratau, tos kliūtys bus labai įvairios, nebūtinai susidariūsios dėl dabartinio darbo?
taip, nusimato. taciau per kliutis. sakyciau rasit visai pusmeciui einant i pabaiga pasirasysit sutarti. darbe turetumete gerai jaustis. reiketu dabar ieskotis ir po truputi tvarkytis su atsirandanciomis kliutimis.
Labai dėkoju už atsakymą Kaip suratau, tos kliūtys bus labai įvairios, nebūtinai susidariūsios dėl dabartinio darbo?
tikrai nezinau. kliutys susijusios su naujo darbo paieskom. o kokios ten jos as nezinau.
ar tik neseniai jums neziurejau to klausimo? galvojat antru traukimu geresnes kortos iskris?
Taip, žiūrėjot ir sakėt jei liksiu šioje įstaigoje tai viskas liks po senovej... Taigi, bandau bėgti ir kapanotis, jaučiu, kad man reikia pokyčių, tik nežinau ar tinkama linkme einu...
Fourroses, lbi dėkoju. Labai tikroviskai skamba tas atsakymas:)
Finansinė padėtis sunki. Bet ji gali dar daugiau pasunkėti, kadangi jus gali apgauti. Nepasitikėkite jokiais naujais draugais ir pažadais. Skaitykite gerai visas sutartis ir dokumentus. Nes tai gali ištuštinti jūsų kišenę.
Po studijų, tai kortos rodo, kad yra 2 variantai. Tai likti savame mieste arba išvažiuoti į kitą šalį. Į kitą miestą nerekomenduoja važiuoti, nes kils daug problemų.
Jeigu liksite savame mieste, darbą gausite. Bet tai jus netenkins. Ir greičiausiai nuspręsite išvažiuoti.
O jeigu po studijų iš kart išvažiuosite, tai pradžioje bus sunkoka. Bet jeigu jūs neišsigąsite, su laiku viskas bus gerai.
Dėl vyro, tai jis pusės metų bėgyje atsiras. Tik nebijokite jo įsileisti į savo jausmus. Deje man rodo, kad atsiras, kai išvažiuosite svetur.
Labai sudėtinga situacija šiuo metu su būstu. Pakeisti gyvenamąją vietą į geresnę neleidžia finansai.
Ar artimiausiu metu pakeisiu gyvenamąją vietą į geresnę? Gal yra kažkokių galimybių, kurių aš nematau?