Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(Renata Bartaševičiūtė @ 2018 05 03, 04:57)
<p>Sveiki ,ar per šį pusmetį nusimato darbo kelionė į Vokietija?</p>

taip jums nusimato kelione pusmecio begyje smile.gif
Atsakyti

Labas vakaras, noreciau paklusti, ar pusmecio begyje nusimato darbo pakeitimas? Jau pradejau ieskotis kito:) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamila111: 03 gegužės 2018 - 18:54
Sveikos, kokie nusimato santykiai su V ? smile.gif
Atsakyti

Planuoju dalyvauti konkursuose, noriu kwisti darbovietę. Gal matote ar pavyks pakeisti darbą, jo aplinką... Nes kiek bandydavau nepavykdavo. Gal sakau jau vėl atėjo tam laikas. Ar vėl liksiu savo darbovietėje, kad ir kiek besistengčiau išeiti   :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rdk: 03 gegužės 2018 - 20:11

Planuoju dalyvauti konkursuose, noriu kwisti darbovietę. Gal matote ar pavyks pakeisti darbą, jo aplinką... Nes kiek bandydavau nepavykdavo. Gal sakau jau vėl atėjo tam laikas. Ar vėl liksiu savo darbovietėje, kad ir kiek besistengčiau išeiti   :)

ar tik neseniai jums neziurejau to klausimo? galvojat antru traukimu geresnes kortos iskris?  :D​ 

Atsakyti

Labas vakaras! Būčiau dėkinga, jei  pasižiūrėtumet katra, kaip toliau klostysis santuokinis gyvenimas su T. Mūsų santykiai įstrigo jau metai laiko, gyvenam atskiruose kambariuose, kas liečia santykius, ši tema vyrui yra tabu. Aš niekaip negaliu jo prakalbinti,o gyvent nežinioje darosi sunku. 

Atsakyti
Labas vakaras, gal galėtų kuri nors tarologė pagelbėti vienu klausimu?
Išėjau iš darbo , darbo specifika man patiko, bet nuo to darbo pavargau psichologiškai,tiesiog buvau išsunkta. Savo atostogų metu susiradau netikėtai kitą darbą ir gryzus iš atostogų pateikiau prašymą išeiti. Taip gavosi kad išėjau į kitą nauja darbą. Vadovė pradžioje daug ką žadėjo, bet jaučiuosi apgauta dabar. Gal galite pažiūrėti, ar dabartinėje įstaigoje keisis mano pareigos ? Ar tiesiog ieškotis kito darbo ir nenerti stačia galva kur papuola 😉
Labai ačiū iškart už Jūsų laiką 🤗
Papildyta:
Išėjau iš darbo , darbo specifika man patiko, bet nuo to darbo pavargau psichologiškai,tiesiog buvau išsunkta. Savo atostogų metu susiradau netikėtai kitą darbą ir gryzus iš atostogų pateikiau prašymą išeiti. Taip gavosi kad išėjau į kitą nauja darbą. Vadovė pradžioje daug ką žadėjo, bet jaučiuosi apgauta dabar. Gal galite pažiūrėti, ar dabartinėje įstaigoje keisis mano pareigos ? Ar tiesiog ieškotis kito darbo ir nenerti stačia galva kur papuola 😉
Atsakyti

Labas vakaras, noreciau paklusti, ar pusmecio begyje nusimato darbo pakeitimas? Jau pradejau ieskotis kito:) 

taip, nusimato. taciau per kliutis. sakyciau rasit visai pusmeciui einant i pabaiga pasirasysit sutarti. darbe turetumete gerai jaustis. reiketu dabar ieskotis ir po truputi tvarkytis su atsirandanciomis kliutimis. 

Atsakyti

Sveikos, kokie nusimato santykiai su V ? smile.gif

visai ne kokie tie jusu santykiai nusimato. visu pirma santykiai greiciausi nauji, dar visai nepazistat to zmogaus. jauciates nestabiliai, galimi konfliktai. zmogus nera saziningas su jumis. yra kita moteris. ilgainiui santykiai turetu isirti. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo four roses: 04 gegužės 2018 - 10:46

Labas vakaras! Būčiau dėkinga, jei  pasižiūrėtumet katra, kaip toliau klostysis santuokinis gyvenimas su T. Mūsų santykiai įstrigo jau metai laiko, gyvenam atskiruose kambariuose, kas liečia santykius, ši tema vyrui yra tabu. Aš niekaip negaliu jo prakalbinti,o gyvent nežinioje darosi sunku. 

is tikruju jusu santykiai yra labai sudetingi. vienatve santykiuose ir abiems. truksta informacijos apie situacija, neissikalbat. ir ta situacija uzsitese. jus jauciates nestabiliai ir nesaugiai. nezinote kaip spresti susidariusia situacija, kai vyras su jumis nekalba ta tema. jus galit ji itarineti neistikimybe, kad galbut yra kita moteris. is jo puses matau tik tiek, kad jis labai susikrimtes kazkoks. jauciasi silpnas ir bejegis. ateityje gincai ir nesusikalbejimas gali prasideti, bet vistiek kortu patarimas yra meginti kazkaip graziuoju kalbetis ir spresti susidariusia situacija. nors as nematau, kad jusu vyras butu pasiruoses kazka spresti. kazkoks rupestis ji kamuoja ir jis nera linkes apie tai kalbetis su jumis. 

Atsakyti

Papildyta:

sakyciau, kad turetu ten viskas normalizuotis dabartiniame darbe. ta krize ir nesusipratimai yra laikini. jeigu stengsites ir ieskosit iseities turetumet gauti ko norit. aisku teks kazkiek lukteleti, nes ne su diena ateis tie pokyciai. rezultatas jus turetu tenkinti, netgi taptu jusu megstamu darbu, bet pats atlyginimas keistusi tik nedaug. galbut su laiku veliau butu kaip kitaip, bet taip toli nenagrineju. gali tekti jums ten kazka mokytis susijusio su kitom pareigom. jeigu ieskotumet naujo darbo, tai su konfliktais iseitumet is sito. ir siaip dabar ne labai matau perspektyvu naujam darbui rasti. gal del to, kad arteja vasara. na, aisku cia tik paspeliojimas del tos vasaros. 

Atsakyti
Sveikos taro merginos.

Norėčiau klausymą užduoti kortoms ,gal neapsunkinsiu rolleyes.gif

Einamiausia sąntykių tema ..meilės reikalai ..

Yra žmogus A ,labai sukibo dvąsinės pusės nors abu labai esame skirtingi tiek gyvenimo būdu tiek charakteriais .Traukiam vienas kitą .. Kūniškų dalykų dar nebuvę biggrin.gif tiesiog manau dar ne dabar ..

Klausymas ...

Su A galima tikėtis darnių sąntykių , galima juo pasikliauti ,kokia perspektyva ateičiai ?

Ps.. aš J .

Dėkinga būsiu merginai kuri atsakys . wub.gif
Atsakyti