Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Sveikos dar kartą.😊 ar susitaikysiu su buvusiu vaikinu, kurį dar myliu ir negaliu niekaip pamiršti? 😊 pasiilgau jo ir daug ką atiduočiau, kad vėl būtume kartu😊

na, kas as matau sioje situacijoje. jus laukiat naujienu ir ziniu is jo ir gal ne tik is jo, nes sparciai komunikuojat su visokiom burejom. tai kortos isvis rodo judejima is jusu puses ir informacijos paieska. jusu nuotaika nestabili. minciu visokiu del santykiu turit. tai galvoja, kad tai jau pabaiga, tai dar kokia viltis islenda ir atrodo visai kitaip. labai vertinat sita rysi, noretumet, kad draugyste vystytusi toliau. kas matosi is jo puses, tai tik tiek, kad siuo metu jis turi kazkokiu problemu ir greiciausiai namuose. tos problemos yra laikinos ir isspres kazkada. ir siaip jis turi planu ateiciai. dabar kazka planuoja, masto. del situ priezasciu jis nori atsiriboti nuo jusu kuriam laikui. korta patarimas jums pataria spresti atsiradusias kliutis ir nesusikalbejima. na ir dar jos sako neprarasti vilties, tiketi, kad viskas bus gerai. ir ieskoti problemos sprendimo budu. kad tai pabaiga butu as tikrai nematau. turetu viskas susitvarkyti. siaip nezinau kiek jums metu, bet pagal bendravima atrodot labai jauna ir jums padariau viska ka galejau. i papildomus klausimus neatsakysiu ir isvis tikiuosi, kad nerasinesit man daugiau del sitos situacijos. sekmes.  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo four roses: 01 gegužės 2018 - 11:08

Four rouses, ačiū labai už informaciją. Nuraminote. Esu labai Jums dėkinga! Neprarasiu vilties.❤

Atsakyti
QUOTE(Lorenaklare1245 @ 2018 04 30, 14:45)
<p>Sveikos dar kartą.😊 ar susitaikysiu su buvusiu vaikinu, kurį dar myliu ir negaliu niekaip pamiršti? 😊 pasiilgau jo ir daug ką atiduočiau, kad vėl būtume kartu😊</p>

tai jusu dvieju reikalas, sprskit tarp saves, nei kortos nei kiti burtai jums nepades,pati turit ieskot iseities is susidariusios padeties
Papildyta:
QUOTE(Monika Astrauskaite @ 2018 04 30, 13:52)
<p>Sveikos. Norejau pasiteirauti ar nusimato kelione i uzsieni siais metais? Aciu uz atsakyma smile.gif</p>

jei pasalinsit kliutis kurios trukdo organizuot kelione, tada pavyks
Atsakyti
Sveikos, merginos-moterys, prijaučiančios parapsichologiniams mokslams, nes aš taip pat eau viena iš jų... Tačiau susidūriau su dviprasmiška situacija gyvenime ir noriu tam pasiruošti maksimaliai ir jokiais būdais neplaukti prieš srovę, o surasti teisingą sprendimą.
Klausimas būtų toks:

Aš šiuo metu laukiuosi ir jau artėju ties nėštumo viduriu ir greitu laiku bus taip, kad nebegalėsiu to nuslėpti. Gyvenu svetur, dirbu nelengvai, 13-ka metų toje pačioje vietoje, tačiau tai yra mažas privatus biznis ir šeimininkai itin "nekenčia" vaikų (taip teigiu nes tuo jau įsitikinau-kuo pradžioje negalėjau patikėti), savų irgi neturi, greičiausiai ta neapykanta yra peraugusi iš begalinio noro jų turėti ir nenusisekimo. Tikrūjų psichologinių priežasčių nežinau, o gal tai tik matereali žmogaus natūra, juk sėkmingi verslininkai būtent tokie ir darbo tik vieną dalyką gerai, šiuo atveju dirba... Klausimas būtų kaip jie reaguos į šią žinią, kurią planuoju pranešti birželio mėnesį po atostogų? Ar mano nuojautos teisingos jog prasidės begalinis psichologinis spaudimas ir bandymas manimi atsikrtyti ar vis tik viskas išsispęs taikiai ir žmogiškai?

Būčiau be galo dėkinga jeigu kuri nors Jūsų pagavusi tinkamą nuotaiką ar vibraciją žvilgtertumėt tą man nerimą keliančią situaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2018 05 02, 10:32)
Sveikos, merginos-moterys, prijaučiančios parapsichologiniams mokslams, nes aš taip pat eau viena iš jų... Tačiau susidūriau su dviprasmiška situacija gyvenime ir noriu tam pasiruošti maksimaliai ir jokiais būdais neplaukti prieš srovę, o surasti teisingą sprendimą.
Klausimas būtų toks:

Aš šiuo metu laukiuosi ir jau artėju ties nėštumo viduriu ir greitu laiku bus taip, kad nebegalėsiu to nuslėpti. Gyvenu svetur, dirbu nelengvai, 13-ka metų toje pačioje vietoje, tačiau tai yra mažas privatus biznis ir šeimininkai itin "nekenčia"  vaikų (taip teigiu nes tuo jau įsitikinau-kuo pradžioje negalėjau patikėti), savų irgi neturi, greičiausiai ta neapykanta yra peraugusi iš begalinio noro jų turėti ir nenusisekimo. Tikrūjų psichologinių priežasčių nežinau, o gal tai tik matereali žmogaus natūra, juk sėkmingi verslininkai būtent tokie ir darbo tik vieną dalyką gerai, šiuo atveju dirba... Klausimas būtų kaip jie reaguos į šią žinią, kurią planuoju pranešti birželio mėnesį po atostogų? Ar mano nuojautos teisingos jog prasidės begalinis psichologinis spaudimas ir bandymas manimi atsikrtyti ar vis tik viskas išsispęs taikiai ir žmogiškai?

Būčiau be galo dėkinga jeigu kuri nors Jūsų pagavusi tinkamą nuotaiką ar vibraciją žvilgtertumėt tą man nerimą keliančią situaciją  4u.gif

reakcija bus gera, jokiu konfliktu ar kazko kito kortos nerodo, kaip tik atvirksciai rodo draudiskuma, motiniskuma , patarimus, palaikyma
neapsikraukit blogom mintim is anksto, dziaukites leliuko laukimu
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2018 05 02, 14:41)
reakcija bus gera, jokiu konfliktu ar kazko kito kortos nerodo, kaip tik atvirksciai rodo draudiskuma, motiniskuma , patarimus, palaikyma
neapsikraukit blogom mintim is anksto, dziaukites leliuko laukimu

Na lb Ačiū už tokias gražias gaidas, bet tuo patikėsiu tik tai savomis akimis pamačiusi..., nes per visą tą laiką buvo viena nėštukė, kuria buvo atsikratyta... Tad nemanau jog aš kažkuo kitokia būčiau...
Lauksim birželio, baimių jokių nėra, tik nesinori papildomai gadintis nervų ;) ...vaikelis juk planuotas, aš vedusi ir abu jo lb laukiam..., toks gyvenimas arba jie tai suvirškina ar eina velniop ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 02 gegužės 2018 - 17:06
QUOTE(Zunkelis @ 2018 05 02, 18:05)
Na lb Ačiū už tokias gražias gaidas, bet tuo patikėsiu tik tai savomis akimis pamačiusi..., nes per visą tą laiką buvo viena nėštukė, kuria buvo atsikratyta... Tad nemanau jog aš kažkuo kitokia būčiau...
Lauksim birželio, baimių jokių nėra, tik nesinori papildomai gadintis nervų ;) ...vaikelis juk planuotas, aš vedusi ir abu jo lb laukiam..., toks gyvenimas arba jie tai suvirškina ar eina velniop ;)

Aš tai jokių motiniškumų ir patarimų tikrai nematau (tiesa, pas mane ne kortų sistema). Net jei į akis ir nesakys nieko tokio užgaulaus, bet viduje jie tikrai "virs". Perspektyva dar kol kas ne iki galo aiški, nes galutinio visatos verdikto šioje situacijoje dar nematau. 50/50 proc. kol kas rodo, kad arba pati neištversite jų elgesio ir išeisite (arba išės jie), arba galiausiai pavyks jums ten likti, kompromisą rasite.
Todėl kol kas nesijaudinkite šiuo reikalu, nes jis gali jums savaime išsispręsti gal net į gerą. Nes nematau jokių uždarų durų ar neįveikiamų iššūkių jūsų situacijoje.
Jaučiau pareigą jums parašyti, nes jūs man irgi esate padėjusi kitais keliais mirksiukas.gif
Atsakyti

Klausimas būtų toks:

Aš šiuo metu laukiuosi ir jau artėju ties nėštumo viduriu ir greitu laiku bus taip, kad nebegalėsiu to nuslėpti. Gyvenu svetur, dirbu nelengvai, 13-ka metų toje pačioje vietoje, tačiau tai yra mažas privatus biznis ir šeimininkai itin "nekenčia" vaikų (taip teigiu nes tuo jau įsitikinau-kuo pradžioje negalėjau patikėti), savų irgi neturi, greičiausiai ta neapykanta yra peraugusi iš begalinio noro jų turėti ir nenusisekimo. Tikrūjų psichologinių priežasčių nežinau, o gal tai tik matereali žmogaus natūra, juk sėkmingi verslininkai būtent tokie ir darbo tik vieną dalyką gerai, šiuo atveju dirba... Klausimas būtų kaip jie reaguos į šią žinią, kurią planuoju pranešti birželio mėnesį po atostogų? Ar mano nuojautos teisingos jog prasidės begalinis psichologinis spaudimas ir bandymas manimi atsikrtyti ar vis tik viskas išsispęs taikiai ir žmogiškai?

Būčiau be galo dėkinga jeigu kuri nors Jūsų pagavusi tinkamą nuotaiką ar vibraciją žvilgtertumėt tą man nerimą keliančią situaciją 4u.gif

pagal mane tai bus priestaringa ju reakcija. ne labai jiems patiks si zinia. bus siokia tokia krize, nemalonumu, bet kaip ir issispresti viskas turetu. kortos pataria ieskoti iseiciu. 

Atsakyti

Aš tai jokių motiniškumų ir patarimų tikrai nematau (tiesa, pas mane ne kortų sistema). Net jei į akis ir nesakys nieko tokio užgaulaus, bet viduje jie tikrai "virs". Perspektyva dar kol kas ne iki galo aiški, nes galutinio visatos verdikto šioje situacijoje dar nematau. 50/50 proc. kol kas rodo, kad arba pati neištversite jų elgesio ir išeisite (arba išės jie), arba galiausiai pavyks jums ten likti, kompromisą rasite.
Todėl kol kas nesijaudinkite šiuo reikalu, nes jis gali jums savaime išsispręsti gal net į gerą. Nes nematau jokių uždarų durų ar neįveikiamų iššūkių jūsų situacijoje.
Jaučiau pareigą jums parašyti, nes jūs man irgi esate padėjusi kitais keliais mirksiukas.gif

o kokia sistema?  :)​ 

Atsakyti
...kaip įdomu... kiek kortų skaitytojų tiek ir nuomonių ;) realiai nemanau jog ta žinia bus sutikta gerai, nebent bus apsimetinėjama, apkalbama ir t.t.

Astrologiniu požiūriu nuo vasaros man prasidės itin sunkus laikas, tačiau aš galiu kažkaip pasipelnyti/gauti pajamų. Galbūt kreipsimės į teismą jeigu pasireikš psichologinis smutas ar darbo sąlygų pabloginimas.
...nu bet kaip aš nenoriu tokių nesąmonių dėl to, kad žmonės pavydi... Taip, kad pridursiu ir tai jog ne tik lietuviai pikti/pavydūs/godūs. Čia žmonių, o ne tautų požymis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 02 gegužės 2018 - 22:20

Sveiki ,ar per šį pusmetį nusimato darbo kelionė į Vokietija?

Atsakyti

Sveiki ,ar per šį pusmetį nusimato darbo kelionė į Vokietija?

ir kaip su ta kelione yra? ar tai komandiruote? ar siaip isvaziavimas dirbti? nes siaip kazkokiu kelioniu kortose ieskoti reikia kaip adatos sieno kupetoje. jei ten kokia komandiruote, tai negi ten jas visas suskaiciuosi ir pamatysi. 

Atsakyti