Four rouses, gal bent būtų galima sužinoti ar yra galimybė, jog jis grįš?
@moonlightmagic kaip su jumis susisiekti?
galimybe suzinoti visada yra, tik tai aisku kazkieno laikas ir energija.
Labukas merginos.
Na ką gi ...savaitė esu Uk ... šiandien laukia pirma diena darbe . Yra nerimo bet turėčiau įveikti .
Buvo vadinamasis „interviu”' dėl darbo ,drebėjau bet susikalbėjau ,gal kažkur nusikalbėjau bet priėmė Sakė yra žmonių kur išvis angliškai nekalba . Žodžiu laukia kitas etapas , pačio darbo ir aplinkos faktorių . Matysim kaip rutuliosis ..
Svarbu tikslus svarbius pasiekti ir minsiu namo
Jei galima trumpai labai .
Susigyvensiu su kolektyvu ? Išsilaikysiu bent kelis mėn tam darbe ?
Ačiū lb .
turetumete pritapti. man netgi rodo draugiskus santykius tarp jusu. o ateityje tam darbe galit gauti geresni pasiulyma. arba aplamai gauti geresni pasiulyma ne butinai siame darbe. nors ir sitas darbas jums visai turetu patikti. kortos jums pataria siekti rezultatu.
O šioje temoje galiu gauti atsakymą į šiuos klausimus:
1. Ar jis apie mane galvoja, jeigu taip ar teigiamai?
2. Ar mes susitaikysime? Jeigu taip, kada, jeigu ne, kodėl?
3. Ar dar jaučia man meilę?
4. Ką daryti teisingai, kad mums pavyktų susitaikyti?
Jeigu įmanoma atsakyti į kuriuos nors iš šių klausimų, būčiau labai Jums dėkinga!
Four rouses
Prasau paziurekit man klausimeli, nes pati sau negaliu 😊
Ar vyras su kuriuo siuo metu esu neturi kitos moters/neslepia seimos? Mes uzsienyje taigi toki dalyka butu nesunku nuslepti.
as nematau, kad jis turetu kokiu moteru. netgi sakyciau, kad jis jauciasi vienisas, bet ir pats gal nelabai moka parodyti jausmu ir taip gaunasi, kad tuose santykiuose jis nelabai gauna ir atsaka. o jus turit daugiau galimybiu susirasti sau tinkanti vyra. kitaip sakant daugiau pasirinkimu bus, jeigu ieskosit ir pastebesit kitus i jus ziurincius vyrus. jusu santykiai ateityje atrodo ne labai graziai. galit pradeti nesutarti. suzinoti kazkokiu dalyku apie sita zmogu. ir aplamai rutina kazkokia, kasdieniai rupesciai.
O šioje temoje galiu gauti atsakymą į šiuos klausimus:
1. Ar jis apie mane galvoja, jeigu taip ar teigiamai?
2. Ar mes susitaikysime? Jeigu taip, kada, jeigu ne, kodėl?
3. Ar dar jaučia man meilę?
4. Ką daryti teisingai, kad mums pavyktų susitaikyti?
Jeigu įmanoma atsakyti į kuriuos nors iš šių klausimų, būčiau labai Jums dėkinga!
Four rouses
sioje temoje atsakymu duodu tiek, kiek pateikia kortos joms uzdavus klausima apie jusu santykius. tai yra viena delione ir apie 5 minutes mano laiko. paprastai turint daugiau klausimu, norint issamesniu atsakymu yra daromos papildancios deliones ir visa tai atima maziausiai 30 minuciu. kita syki ir visa valanda.
Aciu jums four roses tikrai labai uz toki issamu atsakyma, viskas ka paminejote is tiesu egzistuoja musu santykiuose, jausmu isreiksti jis nemoka, o as i nebylius jausmus neatsakau, rutina ir rupesciai ir ne viskas dar zinoma apie ji tiesa. 😊 Gerai, kad jis nors ištikimas, o toliau bus matyt.
Aciu jums four roses tikrai labai uz toki issamu atsakyma, viskas ka paminejote is tiesu egzistuoja musu santykiuose, jausmu isreiksti jis nemoka, o as i nebylius jausmus neatsakau, rutina ir rupesciai ir ne viskas dar zinoma apie ji tiesa. 😊 Gerai, kad jis nors ištikimas, o toliau bus matyt.
dziugu, sekmes.