Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Monika Astrauskaite, ne brolis issizadejo seimos, bet jus jo nepriimate tokio koks jis yra. Gal cia jus labiau jo issizadeti norite, negu jis. Neapykantos jausti nereikia, tai yra giminystes rysys, o ji reikia puoseleti ir saugoti.

Atsakyti

Sveikos, merginos! Norėjau paprašyti pažiūrėti, kaip man seksis išsilaikyti darbe. Situacija darosi sunkiai pakeliama dėl intrigų. Gal verta mesti šį darbą  ir ieškot kito?pats darbas man patinka, bet dėl kitų žmonių darosi labai sunku. 

Atsakyti

Laba diena. Turiu klausima . Galvojam su vaikinu apie uzsieni. Ar isitvirtintume ? Nezinau kaip tinkamai suformuluoti klausima..

Ar tai gera mintis ir galbut neverta uzsienyje laimes ieskoti?

Atsakyti

Sveiki. Turiu klausimą. Išsiskyriau su vaikinu prieš 3 mėnėsius. Kartu pradraugavome apie 3 metus. Niekaip negaliu jo pamiršti ir noriu jį susigrąžinti. Ką man daryti, kad susigrąžinčiau jį? Ir ar apskritai tai įmanoma? Ką jis galvoja ir ar turiu šansų, jog mano svajonė išsipildys? 

Atsakyti

Sveiki. Turiu klausimą. Išsiskyriau su vaikinu prieš 3 mėnėsius. Kartu pradraugavome apie 3 metus. Niekaip negaliu jo pamiršti ir noriu jį susigrąžinti. Ką man daryti, kad susigrąžinčiau jį? Ir ar apskritai tai įmanoma? Ką jis galvoja ir ar turiu šansų, jog mano svajonė išsipildys? 

zmogus nera daiktas priklausantis jums. jis yra laisvas ir jeigu isejo, tai niekaip nesusigrazinsit jei jis to nenores. cia nebent juodoji magija padetu, bet negi jus norit taip padaryti savo mylimam zmogui?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo four roses: 29 balandžio 2018 - 12:50

Lorenaklare1245, kad atsakyti i jusu klausima, reikia ziureti situacijos visuma, ta galiu padaryti tik privaciai. Paziureti reikia galimus variantus, aplamai ar tokie yra, kad atnaujinti santykius. Nereikia juodos magijos, neveiksminga jusu atveji bus, o tik dar labiau uzrisyte karmini mazga tarp jusu ir daugiau siam gyvenime santykiu nesusikursite.

Atsakyti

Four rouses, gal bent būtų galima sužinoti ar yra galimybė, jog jis grįš?

@moonlightmagic kaip su jumis susisiekti?

Atsakyti

@moonlightmagic kaip su jumis susisiekti?

Jūsų AŽ gavau. Perskaičius ją, patarčiau jums iš pradžių pasiskaityti kaip kreiptis į nepažįstamą žmogų, gal ateičiai pravers.

Atsakyti
Labukas merginos.

Na ką gi ...savaitė esu Uk ... šiandien laukia pirma diena darbe . Yra nerimo bet turėčiau įveikti .

Buvo vadinamasis „interviu”' dėl darbo ,drebėjau bet susikalbėjau ,gal kažkur nusikalbėjau bet priėmė biggrin.gif Sakė yra žmonių kur išvis angliškai nekalba . Žodžiu laukia kitas etapas , pačio darbo ir aplinkos faktorių . Matysim kaip rutuliosis ..

Svarbu tikslus svarbius pasiekti ir minsiu namo biggrin.gif

Jei galima trumpai labai .
Susigyvensiu su kolektyvu ? Išsilaikysiu bent kelis mėn tam darbe ?

Ačiū lb .
Atsakyti

Prasau paziurekit man klausimeli, nes pati sau negaliu 😊

Ar vyras su kuriuo siuo metu esu neturi kitos moters/neslepia seimos? Mes uzsienyje taigi toki dalyka butu nesunku nuslepti.

Atsakyti
QUOTE(jurgitelex @ 2018 04 28, 23:15)
<p>Sveikos, merginos! Norėjau paprašyti pažiūrėti, kaip man seksis išsilaikyti darbe. Situacija darosi sunkiai pakeliama dėl intrigų. Gal verta mesti šį darbą  ir ieškot kito?pats darbas man patinka, bet dėl kitų žmonių darosi labai sunku. </p>

Nu darbe tai nepavydėtina situacija. Totalus melas ir intrigos.
Kortos tiek susimaišiusios, kad neina suprasti kokia priežastis tų intrigų. Darbas su jausmais lygtais ir nesupainiotas (bent jau iš jūsų pusės). Nors vadovo palankumą jūs turite ir sunkiu momentu galite kreiptis į jį.
Deje jums taip pat rekomenduotina prikasti liežuvį.
Ir kaip bebūtų, vis tiek turėsite palikti šį darbą.
Atsakyti

Labas, gal kas galit pažiūrėti ar nusimato santykių sukūrimas ateityje?

taip, metu begyje bus pazintis. aisku jeigu nesedesit ranku sudejusi ir bus judejimas is jusu puses. 

Atsakyti