Sveiki. Noreciau suzinoti kaip toliau klostysis santykiai su gyvenimo draugu?
as matau nesutarimus ar problemas. jos gali buti del kitu zmoniu arba tiesiog kazkas darbas ar laisvalaikis sukelia jums nesutarimus. siaip tai gali buti ir priesiskai nusiteike zmones. jums truksta informacijos apie jusu drauga. dar gerai jo nepazistat. taciau patys santykiai jau nusistoveje. galit juose jaustis vienisa. draugas dvejoja, abejoja del jusu ateities nera tikras. galima sakyti, kad jis dabar apmastymuose ar gerai pasirinko ir t.t. aplamai ir rutina veikia ir tokia busena labai uzsitese. ateityje turetumete isspresti savo nesutarimus ir viskas turetu stotis i savo vietas, bet cia labiau vyriskio iniciatyva tas ivyks. galima sakyti, kad perspektyva tikrai gera. venkite intrigu, labiau pasitikekite vienas kitu ir tada viskas bus gerai.
Aciu,kad paziurejot,bet kaip suprantu didelio aiskumo del ateities nesimato
Aciu,kad paziurejot,bet kaip suprantu didelio aiskumo del ateities nesimato
na jinai kaip ir aiski. viskas susitvarkys. isiskaitykit i teksta. daug zmoniu turi teksto suvokimo problemu.
Man kortos rodo kažkokį slaptumą. Ar jūs norite slaptai persikraustyti?
O persikraustymas įvyks. Nors ir teks pakovoti. Bet kortos rodo, kad tas persikraustymas bus jūsų klaida.
Šiuo metu jūsų santykiai blogi. Jūs, pagal mane, ir išsiskyrę. Jis galvoja, kad jūs jį apgavote (gal girdėjo kažkokių apkalbų) ir jis nori visam laikui nutraukti su jumis santykius. Iš jo artimųjų (greičiausiai mama) taip pat pritaria jam. Ir šiai dienai situacija ne kokia. Bet kortos rodo, kad viskas priklauso nuo jūsų. Jūs turite pirma su juo pasikalbėti. Ir jeigu nenuleisite rankų, santykiai turėtų susitvarkyti į gerąją pusę.
Na, slaptumas toks, kad darbe ir buvusiam vyrui nieko nesakau apie savo ketinimus . Noras persikraustyt susijęs, kad būti kuo toliau nuo ex (nesibaigiančios problemos, nors jau kelis metus išsiskyrę) , vaikams perpesktyvos didesnės, ateity mokytis galėtų dideliam mieste, o ir visa mano šeima čia... Viską sudėliojus, atrodo netūrėtų būt klaida..., o va kortos atrodo rodo kitaip...
Norejau paprasyti, galbut kas nors galetu paziureti. Su vyru nera beveik jokio kontakto nors ir gyvenam kartu. Jis man nieko nesipasakoja, jokio demesio. Man skaudu. Nebegaliu daugiau taip. Jauciu, kad kazka slepia. Gal gali paziureti kas tai galetu buti ir kaip isspresti situacija,? O gal net neverta? Tiesiog nusigrezt ir iseit.... mano pirma vardo raode J, o vyro A. Aciu labai.
Laba diena. Turiu klausima. Yra kėbli situacija su broliu. Išsižadėjo šeimos . Tai pasiekta per jo draugę. Norėčiau sužinot jei įmanoma ar jis gryš pas mus ar toliau liks su ja . Ir ar ištikrųjų su tuo susijusi magija iš jo merginos pusės. Dėkoju... tiesiog nerandu sau ramybės pradėjau jausti broliui didelę neapykantą. Aišku jie abu blogai pasielgė su manim ir vaikinu kaip buvom pas juos.
jus cia visi galvojat kazkodel, kad cia mes galim apsvarstyti bet koki klausima, bet is tikruju taip nera. yra klausimu per sudetingu sitai temai, kur reikia ideti daugiau pastangu norint atsakyti. o jums kaip megejai vis traukti klausimus is rankoves sakau, kad visata turi pusiausvyra. uz viska turi buti atlyginta. jeigu jus tik nuolat imat, bet nieko mainais neduodat, tai gali atsiliepti jusu gyvenime. nes buriant jums atiduodama kazkieno energija ir laikas. disbalansas gaunasi. cia ne kazkokie vaiku zaidimai. ir siaip itariant burtus ir kokia nors magija, tai reiketu daugiau zmogaus duomenu, nuotraukos. o dabar mes turim svarstyti nezinia ka. uztat klausimas ir kaba, niekas jo imtis nenori, tai as apsiimu sau ta nemalonia misija buti ta negeraja, kuri pasakys kas ir kaip.
taigi taip visai trumpai apzvelgsiu. praeityje lygtais buvo visai neblogi santykiai, seima, stabilumas. aisku galbut buvo visko kaip ir visur, nes nera namu be dumu. taciau viskas pasikeite butent per ta mergina, per rysi su ja. gali buti, kad tai ivyko staiga ir netiketai. ir bent man kortos rodo, kad pabaiga atejo jusu bendravimui. susidejes su sita mergina jusu brolis eme elgtis negarbingai. ir siaip jis kaip zmogus yra nestabilus, pasiduodantis kitu itakai. ir jis galbut prie seimos net labai nebuvo ir prisirises. aplamai jam paciaim kaip ir nereikia to rysio, tradiciju kazkokiu, pasisedejimu su seima per sventes ir t.t. o jums kortu patarimas yra nenusiminti, tiketi ir gyventi savo gyvenima. nors truputi nesuprantu to patarimo, bet visgi niekas tikrai nesikeis i gera ir gerai nebus, jei jus pyksit, nervuosites ir nekesit to savo brolio. gal gi su laiku jis susivoks. kadangi cia visam gyvenimui niekas nedaro burimu.
Sveikos,
žinau, jog neseniai naudojausi jųsų paslaugomis, bet turiu kankinatį klausimą. Rytj darbe galimai ateis stebėti mano darbo, tačiau sveikata ne ką ir nesijaučiu pakankamai pasiruošusi, kaip man seksis? AČIŪ
kaip jums sekesi? deja, klausima pastebejau per velai. paskutinem dienom labai persidirbu, nieko nespeju.
Labas vakaras,
Norejau paprasyti, galbut kas nors galetu paziureti. Su vyru nera beveik jokio kontakto nors ir gyvenam kartu. Jis man nieko nesipasakoja, jokio demesio. Man skaudu. Nebegaliu daugiau taip. Jauciu, kad kazka slepia. Gal gali paziureti kas tai galetu buti ir kaip isspresti situacija,? O gal net neverta? Tiesiog nusigrezt ir iseit.... mano pirma vardo raode J, o vyro A. Aciu labai.
trumpai paziuresiu, nors visgi mano nuomone darant kazkokius kategoriskus sprendimus reiketu rimtesnes situacijos analizes, nes visu niunansu kas ir kodel mes cia nesuziuresim, tad... del santykiu jus dar turit vilciu, kad pageres. bus nauja pradzia kazkokia ar kazkas panausaus. jus norit permainu, tikites, kad jos bus. is jusu puses prisirisimas prie vyro. jus juo pasitikit ir santykius kuriat labiau draugiskumo pagrindu. o jusu vyras atrodo stiprus siuose santykiuose, labiau lemiantis, sprendziantis ir t.t. ir siuo metu jis turi kazkokiu problemu. kortos tai ivardina kaip krize ir nemalonumus. taciau jie yra laikini. isspres jis tas savo problemas. gal net jis labiau sureiksmina viska kas vyksta ir nera taip blogai. na ir kortos gulincios ateities pozicijoje sako, kad viskas susitvarkys, issispres. o jums patarimas labiau uzsiimti savimi, savo komfortu. galbut pasilepinti, iseiti kur pailseti.
Labas, gal kas galit pažiūrėti ar nusimato santykių sukūrimas ateityje?