Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Sveiki , gal galite atsakyti į man rūpintį klausimą: jaunystėje turėjau draugą kuris tikiu , kad mane mylėjo , bet keliai išsiskyrė ir nebuvom susitikę daugiau kaip 20 metų. Kažkaip dažnai pagalvoju apie jį , norėčiau sutikti ir pasikalbėti , tačiau santykių atgaivinti ir griauti šeimų -tikrai ne. Tik noriu sužinoti ką jis šiuo metu jaučia man .Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Vilmute7 @ 2017 02 09, 16:26)
Noreciau ir as paklausti tarologiu  ax.gif gal galetumete paziureti  4u.gif
Darbe neramumai, kolektyve trintis, kuo pasitiketi neaisku... nejauku net eiti i darba, nebetraukia, bet kito kol kas nerandu  doh.gif  doh.gif
Gal kortos parodytu, kokia situacija su darbo perspektyva man ax.gif Ar liksiu dabartineje organizacijoje, tik gal pakeisiu skyriu, ar aplamai, keisiu darba is pagrindu?
Gal matytusi situacija del kolektyvo, ar bus dar tokia trintis toliau  ax.gif

Klausimų uždavėte labai daug, o temoje atsakome į vieną 4u.gif
Pažiūrėjau, kas bus jei jūs nieko nekeisite ir liksite ten, kur esate dabar. Matau, kad jūsų kolektyve yra manipuliatorius, tikras intrigų meistras, mokantis užkaitinti aistras. Viskas verda kunkuliuoja, ginčai ir konkurencija, bet ji nėra sveika, ji pikta, stengiantis kitiems pakenkti, kad savo reitingą pakelti. Jums norėtųsi aiškios ir suprantamos situacijos, dirbti ramiai savo darbą. Jau senokai esate įkinkyta į darbus ir tempiate naštą, kuri tikrai nėra apmokama pagla jūsų atliekamą darbą. Gal jums ir žadama pakelti atlyginimą ar pareigas, bet to, ko tikitės jūs negaunate ir artimiausiu metu tikrai nieko nebus. Jūsų ateity likus čia kur esate laukia tik širdies skausmas ir depresija. Negana to, teks gerokai pasukti galvą, kaip subalansuoti savo biudžetą Jokių gerų perspektyvų dabartiniame jūsų darbe nematau.
Pažiūrėjau, ar jums pasisektų rasti naują geresnį darbą? Kortos sako, taip, jums laikas žengti naują žingsnį, gali tekti kreiptis į pažįstamus ir draugus pagalbos, gali būti, kad sritis kurioje gausite darbą jums kiek nauja, tad teks pasimokyti ir įgyti naujų žinių.
Nesikankinkite ir nesitikėkite gerų permainų savaime, jūs turite pati dairytis darbo ir jūs būsite kur kas laimingesnė naujame darbe.
Papildyta:
QUOTE(barboryte1971 @ 2017 02 10, 18:57)
Sveiki , gal galite atsakyti į man rūpintį klausimą: jaunystėje turėjau draugą kuris tikiu , kad mane mylėjo , bet keliai išsiskyrė ir nebuvom susitikę daugiau kaip 20 metų. Kažkaip dažnai pagalvoju apie jį , norėčiau sutikti ir pasikalbėti , tačiau santykių atgaivinti ir griauti šeimų -tikrai ne. Tik noriu sužinoti ką jis šiuo metu jaučia man .Ačiū už atsakymą.

Jausmai jau išblėsę, bet likę gražūs prisiminimai. Jis apie jus negalvoja, jo irdyje kita moteris, be to jis daug laiko skiria darbui, jei susitiktumėte, maloniai pabendrautumėte. Tik neplanuokite atnaujinti santykių, nes tai jums sukeltų daug skausmo. Žmonės su metais keičiaisi ir to, kas buvo prieš 20 metų, jau nesitikėkite atgaivinti.
Papildyta:
QUOTE(Female @ 2017 02 06, 14:23)
pries 1.5 metu sutikau per bendrus pazystamus vyra, kuris turbut po simto metu pertraukos sukele kazkoki virpuli pilve ir kelius priverte linkti biggrin.gif per tuos 1.5 metu vis per bendrus draugus susitinkam, kaskart man nuo jo silpna daros, bet nesuprantu, ar keliu as jam kokia nors simpatija. tai va klausimas - ar keliu jam simpatija, ar rodyti kokius simpatijos zenklus is savo puses? smile.gif

Kiek suprantu, parašėte, tik nedidelę dalį situacijos. Jis turi kitą moterį, nežinau, ar žmoną, ar draugę, mato kaip jus veikia ir visai būtų linkęs trumpalaikiam nuotykiui. Jei jus domina vienos nakties nuotykis, tai pirmyn. Daugiau nieko nesitikėkite. Na gal keli slapti susitikimai, bet aistra džiaugsitės neilgai. Ir nemalonumai, kurie po to laukia, kažin ar atpirks tą trumpalaikį nuotykį. Jums gali būti užvertos durys į bendrų pažįstamų namus, o gal ir daugiau durų užsivers.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 10 vasario 2017 - 19:10
QUOTE(Fely @ 2017 02 06, 12:36)
Sveikos, Taro mergaites! As su paprastu klausimu  4u.gif

Ar sie metai atnes man nauja pazinti su rimtu vyru? Bet ne siaip trumpalaike pazinti, o su rimtu seimyniniu santykiu perspektyva?
Pasiziurekit prasau, kuri galesit. Aciu labai  4u.gif
Labas merginos, atkeliu ir as  blush2.gif 4u.gif

Nežinau, apie kokį princą svajojate, bet jūs kažkaip nerealiai įsivaizduojate santykius.Norėtumėte, kad kiekvieną dieną jums būtų pateikiamą po malonią staigmeną, ar kažkaip ypatingai su jumis elgiamasi. Jūs bijote panirti į rutiną, kasdienybę, jums atrodo, kad rutina netinka jūsų šeimos modeliui. Dažniausiai tvirtos yra tos šeimos, kurios turi savo rutiną ir joje gyvena, o siurpizai gali būti retkarčiais, kaip ir kasdien valgomas tortas, jos išvargins. Kortos rodo, kad save lyginate su kažkokia moterimi, gal norite vyro, kaip jūsų draugės, o gal norite, kad jūsų vyras pranoktų draugių vyrus, o tokio vis nerandate. Jums reikėtų pažvelgti giliau į save ir pagalvoti, ko iš tikrųjų norite, kokio žmogaus (ne svajonių princo, kurių gyveniome nebūna), o realaus vyro norėtumėte. Tada jums pavyks sutikti savo antrąją pusę, kol nepakeisite nuostatų, jūsų laukia eilinis nusivylimas ir vyrai, su kuriais sies tik aistra.
Atsakyti
QUOTE(echmėja @ 2017 02 05, 19:32)
Sveikos. Buciau labai dekinga jei kuri paziuretumete mano santuokos perspektyvas. Ar imanoma dar islipti is sitos krizes.. abieju su vyru vienodi inicialai. A.T.  4u.gif

Galima būtų daug kalbėti apie jūsų sąjungą, tiksliau jos nebuvimą. Jūs buvote apžavėta savo vyro, lyg narkotikais primaitinta, dabar viskas sklaidosi, pradedate matyti realią situacija, suvokėte, kad esate visiškai skirtingi žmonės ir net krize jūsų santykių nenoriu pavadinti. Tai prablaivėjimas ir realios situacijos pamatymas. Jūsų vyras yra velnias, o velnias visada moka paspasuti tą mygtuką, kurį tuo metu reikia, jei nori patikti, ras būdą, kaip tą padaryti, jei nori įskaudinti, ras būdą, kaip tai skaudžiausiai padaryti. Jums geriausiai būtų taikios skyrybos, tik panašu, kad viskas vyks su baisiais pykčiais, barniais ir gražiai neišsiskyrsite. Sunku tai rašyti, bet susitaikymo kortos nerodo.
Atsakyti
Sveikos,merginos 4u.gif
Senokai jau nebuvau. Gal galėtumėt pažiūrėt,koks man bus 3 mėn. laikotarpis?
Ar kas manęs laukia šiuo laikotarpiu? Nežinau kuris klausimas tikslesnis,atsiprašau.
Didelis dėkui už praskleistą užsklandą 4u.gif
Atsakyti
Pirmaargenta,ar galite pažiūrėti 4u.gif vasarą su draugu planuojame pradėti bendrą gyvenimą, ar pavyks, ar viskas bus gerai? Būsiu labai dėkinga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 02 10, 20:12)
Galima būtų daug kalbėti apie jūsų sąjungą, tiksliau jos nebuvimą. Jūs buvote apžavėta savo vyro, lyg narkotikais primaitinta, dabar viskas sklaidosi, pradedate matyti realią situacija, suvokėte, kad esate visiškai skirtingi žmonės ir net krize jūsų santykių nenoriu pavadinti. Tai prablaivėjimas ir realios situacijos pamatymas. Jūsų vyras yra velnias, o velnias visada moka paspasuti tą mygtuką, kurį tuo metu reikia, jei nori patikti, ras būdą, kaip tą padaryti, jei nori įskaudinti, ras būdą, kaip tai skaudžiausiai padaryti. Jums geriausiai būtų taikios skyrybos, tik panašu, kad viskas vyks su baisiais pykčiais, barniais ir gražiai neišsiskyrsite. Sunku tai rašyti, bet susitaikymo kortos nerodo.

Aciu ☺ skaudu isgirst tai ka ir pati suprantu.. tik musu situacijoj nuo skyrubu stabdo du vaikai. Baisiausia kaip juos tai paveiks. Man toks jausmas kad vyrui tiesiog patogu su manim gyvent skirsimes nebent tuo atveju jei as busiu iniciatore...
Atsakyti
QUOTE(echmėja @ 2017 02 11, 10:05)
Aciu ☺ skaudu isgirst tai ka ir pati suprantu.. tik musu situacijoj nuo skyrubu stabdo du vaikai. Baisiausia kaip juos  tai paveiks. Man toks jausmas kad vyrui tiesiog patogu su manim gyvent skirsimes nebent tuo atveju jei as busiu iniciatore...

Brangioji, jūsų problema yra kur kas didesnė, nei jūs ją matote. Tiesiog ignoruojate tai, ko nenorite matyti, ar galite iškęsti. Viešai nesiruošiu nagrinėti jūsų gyvenimo, todėl jei norite su manimi pabendrauti parašykite až.

Bendrai apie skyrybas ir vaikus, turiu savo nuomonę. Visų pirma, vaikai pagal savo šeimą, kurioje užaugo, kuria ir savo būsimos šeimos modelį. Jei tėvai gražiai sutaria, daug bendrauja su vaikais, tai jiems suagus bus naturalu puikiai sutarti su antra puse ir rūpintis savo vaikais. Jei šeimoje kenčia mama, tai berniukas galvos, kad vyras neprivalo rūpintis žmona, ji gali kentėti, dukra kentės vyro įžeidimus, ar net mušimą, jei kentėjo mama, reiškia - visos moterys kenčia.
Jei vaikai dažnai serga, pažiūrėkite, ar vaikai laimingi. Laimingi žmonės kur kas atsparesni ligoms, net ir susirgę greičiau pasveiksta. Suaugusiems atrodo, kad vaikų nepaliečia suaugusių neigiamos emocijos. Iš tiesų vaikai viską jaučia ir išgyvena, ypač atkreipkite dėmesį, jei jūsų vaikai dažnai skundžiasi pilvo skausmais. Tai pirmas požymis apie juos kankinantį nerimą, kurio priežastis gali būti suaugusiųjų barniai, nesutarimai.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 02 11, 17:54)

Parasiau jums az ☺
Atsakyti
Laba ryta merginos bigsmile.gif

Mergaitės ,jei bus galimybė prašau žvilgtelkit į mano klausymuką ..

Yra vyrukas kuris patinka ir tikiuosi aš patinku jam ...Net sunku pasakyti kodėl ,tiesiog trauka yra ,mes abu laisvi ... Kol kas nesvajoju nieko ...bet truputį į priekį užbėgt norėtūsi ,dėl tikrumo...
Klausymas . Vyras A ir aš J , galėtumėm kurti gražius santykius , perspektyva yra ?

Ačiū atsakiusiai merginai.
Atsakyti
Sveikos merginos:) Aš ir norėčiau užduot klausimą, gal kuri rasit laiko pažiūrėt smile.gif norėčiau sužinot kokia santykiu perspektyva su vaikinu N.C. Kartu esam jau beveik 3 metus, bet kažkaip užstrigę draugystes stadijoj... ar galiu tikėtis šeimos sukūrimo su šiuo žmogum? Ačiū smile.gif mano inicialai A.T
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cheeky-monkey: 12 vasario 2017 - 12:21
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 02 10, 20:29)
Kiek suprantu, parašėte, tik nedidelę dalį situacijos. Jis turi kitą moterį, nežinau, ar žmoną, ar draugę, mato kaip jus veikia ir visai būtų linkęs trumpalaikiam nuotykiui. Jei jus domina vienos nakties nuotykis, tai pirmyn. Daugiau nieko nesitikėkite. Na gal keli slapti susitikimai, bet aistra džiaugsitės neilgai. Ir nemalonumai, kurie po to laukia, kažin ar atpirks tą trumpalaikį nuotykį. Jums gali būti užvertos durys į bendrų pažįstamų namus, o gal ir daugiau durų užsivers.

Aciu uz atsakyma smile.gif moters jis neturi
Atsakyti