Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Turiu labai liūdną ir skausmingą man klausimą. Labai reikia palaikymo ir patarimo.
Su vyru gyvename jau 16 metų, tačiau šiuo metu tarpusavio santykiai labai labai pašliję. verysad.gif
Nepaisant to planuojame įsigyti sodybą, kad galėtume pradėti savo seniai svajotą veiklą.

Tai va, trumpai situacija tokia. O dabar klausimai.
1. Ar mūsų santykiai turi kokią nors perspektyvą, ar geriau (protingiau) viską baigti?
2. Sodybos pirkimas: gal tai yra visiška nesamonė?

Labai labai prašau pagalbos. Aišku jei galite smile.gif4u.gif

1. Jeigu turite omenyje nutraukti santykius, tai nebusite patenkinta savo sprendimu. Nors jus is tiesu nutraukti santykiu ir nenorite.

2. Kai bus issprestas pirmas klausimas, galesite lengviau priimti sprendima del antrojo. Pati jusu sugalvota veikla yra nebloga.

Atsakyti
QUOTE(rutele3 @ 2018 04 25, 09:46)
Darbas su tekstile jus nuliūdintų. Jus suprastumėte, kad tai ne jūsų darbas. Ten reikėtų daugiau dirbti vienai, savarankiškai. O šalia esantis kolektyvas varytų į neviltį.
Tačiau ten jūsų nepriims.

Darbas maisto pramonėje jums palankesnis. Gal būt jis apverstų jūsų gyvenimą aukštyn kojomis, kadangi atlyginimas greičiausiai priklausys nuo išdirbio. Pats kolektyvas geras ir draugiškas. Bet....ten yra moteris. Gal ji bus jūsų vadovė? Nu su ja tai jūs tikrai nesutarsite. Ir žiūrint į ateitį- perspektyvų jokių.
Bet ten jus priims dirbti.
Deje man dar rodo, kad gali būti problemų su jūsų antrają puse. Todėl per darbus nepamirškite ir jo.

Dėkoju ,rytoj kaip tik einu į text pokalbį..

Žiūrėsim kas,gausis ,girdejus gandus apie kolektyva ne pačius geriausius..

Sakykit.. maisto pramonės darbe.. ką turėjote sakydama apversti gyvenima aukštyn kojom? Čia į kuria puse?

Taip ten geriau apmokamas darbas ir nelengvas..
O kad būtų nesutarimų ..visai tikėtina .. bet kazkur kabintis reiks bent pradziai..
Atsakyti

Sveikos, patarkit del interpretacijos man kortu : as dar zalia bet paprastai su trim kortom bandau paprastus klausimus. Deliojau kitam zmogui, iskrito visos apverstos santurumas, 4 kalavijai, 4 lazdos. Klaisimas del dvieju zmoniu santykiu ateities. Tai as kaip suprantu santykiai yra tarp kardinaliai skirtingu zmoniu kurie kartu isvis negali buti ir tai viskas prasidejo kaip laikinas buvimas kartu, bet uzsitese per ilgai ir asmuo (kuris klause) isgyvena labai sunkiai sia busena, santykiai tokie tarp dangaus ir zemes, labai emociskai ir gyvenimislai kenkentys, o keturios apverstos lazdos tai man kaip ir atrodo reiskia issiskyrima, nauja gyvenimo etapa, ar as ne taip supratau?

Atsakyti

Sveikos, patarkit del interpretacijos man kortu : as dar zalia bet paprastai su trim kortom bandau paprastus klausimus. Deliojau kitam zmogui, iskrito visos apverstos santurumas, 4 kalavijai, 4 lazdos. Klaisimas del dvieju zmoniu santykiu ateities. Tai as kaip suprantu santykiai yra tarp kardinaliai skirtingu zmoniu kurie kartu isvis negali buti ir tai viskas prasidejo kaip laikinas buvimas kartu, bet uzsitese per ilgai ir asmuo (kuris klause) isgyvena labai sunkiai sia busena, santykiai tokie tarp dangaus ir zemes, labai emociskai ir gyvenimislai kenkentys, o keturios apverstos lazdos tai man kaip ir atrodo reiskia issiskyrima, nauja gyvenimo etapa, ar as ne taip supratau?

as kai ziuriu santykius, tai megstu traukti kiekvienam atskiras kortas, kad taip paziureti jo inasa i santykius, jo pozicija santykiuose ir t.t. tai as nieko negaliu pasakyti is tokios deliones. net jei tai tokia trumpa delione, vistiek kortos isskirstytos abiems. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo four roses: 25 balandžio 2018 - 20:33
QUOTE(Moonlightmagic @ 2018 04 25, 19:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Indre.M" data-cid="72082198" data-time="1524660856"><div><p>
Turiu labai liūdną ir skausmingą man klausimą. Labai reikia palaikymo ir patarimo.
Su vyru gyvename jau 16 metų, tačiau šiuo metu tarpusavio santykiai labai labai pašliję. vartotojo įkelta nuotrauka
Nepaisant to planuojame įsigyti sodybą, kad galėtume pradėti savo seniai svajotą veiklą.

Tai va, trumpai situacija tokia. O dabar klausimai.
1. Ar mūsų santykiai turi kokią nors perspektyvą, ar geriau (protingiau) viską baigti?
2. Sodybos pirkimas: gal tai yra visiška nesamonė?

Labai labai prašau pagalbos. Aišku jei galite vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p></p><p>1. Jeigu turite omenyje nutraukti santykius, tai nebusite patenkinta savo sprendimu. Nors jus is tiesu nutraukti santykiu ir nenorite.</p><p>2. Kai bus issprestas pirmas klausimas, galesite lengviau priimti sprendima del antrojo. Pati jusu sugalvota veikla yra nebloga.
</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p> 
</p><p></p><p></p>

Labai labai ačiū. Labai taikliai parašėte, tikrai pati noriu išsaugoti mūsų šeimą ir tikiuosi pavyks
Atsakyti

Labas vakaras,noreciau auzinoti ar gris mano vyras pas bane ir vaikus?

Atsakyti

Kas liečia santykius, tai man rodo, kad tų santykių yra ne vienas. Su vienu greitu laiku susibarsite. O kitas sugrįš iš preities. Ir dar gali būti tarnybinis romanas. Tačiau ateityje, jūs liksite viena.

O dėl darbo, tai perspektyvos geros. Gal laukiate kokio pakvietimo į pokalbį? Jums turėtų pasisekti.

Ačiū, kad pažiūrėjot:) Bet santykių, deja, nei vieno nėra :D o dėl darbo, tai svarstau išeiti iš esamo ir ieškotis kito, bet dar kol kas abejou:)

Atsakyti

Laba diena. Turiu klausima. Yra kėbli situacija su broliu. Išsižadėjo šeimos . Tai pasiekta per jo draugę. Norėčiau sužinot jei įmanoma ar jis gryš pas mus ar toliau liks su ja . Ir ar ištikrųjų su tuo susijusi magija iš jo merginos pusės. Dėkoju... tiesiog nerandu sau ramybės pradėjau jausti broliui didelę neapykantą. Aišku jie abu blogai pasielgė su manim ir vaikinu kaip buvom pas juos.

Atsakyti

Sveiki,noreciau suzinoti kaip toliau klostysis mano santykiai su draugu?

Atsakyti

Sveiki, norėjau paklausti ar pavyks iki rudens persikraustyti į kitą miestą? Ar šis persikraustymas išeis man ir mano vaikams į naudą?

Atsakyti

Sveikos, 

žinau, jog neseniai naudojausi jųsų paslaugomis, bet turiu kankinatį  klausimą. Rytj darbe galimai ateis stebėti mano darbo, tačiau sveikata ne ką ir nesijaučiu pakankamai pasiruošusi, kaip man seksis? AČIŪ

Atsakyti

Sveiki,noreciau suzinoti kaip toliau klostysis mano santykiai su draugu?

as matau nesutarimus ar problemas. jos gali buti del kitu zmoniu arba tiesiog kazkas darbas ar laisvalaikis sukelia jums nesutarimus. siaip tai gali buti ir priesiskai nusiteike zmones. jums truksta informacijos apie jusu drauga. dar gerai jo nepazistat. taciau patys santykiai jau nusistoveje. galit juose jaustis vienisa. draugas dvejoja, abejoja del jusu ateities nera tikras. galima sakyti, kad jis dabar apmastymuose ar gerai pasirinko ir t.t. aplamai ir rutina veikia ir tokia busena labai uzsitese. ateityje turetumete isspresti savo nesutarimus ir viskas turetu stotis i savo vietas, bet cia labiau vyriskio iniciatyva tas ivyks. galima sakyti, kad perspektyva tikrai gera. venkite intrigu, labiau pasitikekite vienas kitu ir tada viskas bus gerai.

Atsakyti