Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(rutele3 @ 2018 04 25, 10:25)
Jeigu būčiau mačiusi problemų, nebūčiau atsakinėjusi į jūsų klausima. Bet kortos man nerodo jokių pooperacinių  problemų. Na nebent medikas netikėtai gali pakeisti operacijos sąlygas.
Bet viskas išsispręs . Ir gyjimas bus puikus. (Bijau suklysti, bet kažkodėl matau kūdykį ant rankų)

Aciu mirksiukas.gif .peruos koja,tad nzn is kur tas kudikis rolleyes.gif . Na siaip as irgi nemegstu sveikatos temu,bet sikart buvo svarbu,kadangi koja dalinai paralyzuota,tai vis pergyvenu kaip gis rolleyes.gif . Aciu,na man irgi krito geros kortos- Tauriu 8,Fortunos ratas bei Monetu tuzas,bet sau interpretuoti begalo sudetinga rolleyes.gif
Atsakyti
Labas. Šiuo metu neramina karjeros klausimai. Dairausi darbo užsienyje. Kaip man seksis paieškos? Gal kortos turi patarimu? 4u.gif
Atsakyti

Laba vakara ne mamyte bet žiuriu kad daug kas klausia ir įdomus faktai pasitvirtina :) Įdomu su darbais sunkiai sekasi susiradau darba dabar vairuotojo kaip čia kas labai keista labai seniai svajojau vairuotojo darbo :) Bet ar pasitvirtins man tai ar ne labai įdomu :)

tas darbas kazkaip per kancias i zvaigzdes man atrodo. jau pacioje pradzioje galit tureti nemalonumu darbe. jums gali ir avariju pasitaikyti. kortos perspeja buti atsargesnei. na ir jeigu turesit vilties ir kantrybes, turetumete pristaikyti, bet tikrai nebus lengva. as net sakyciau jums pasieskoti kitokio darbo. galbut jusu noras yra klaidingas. pats darbas jums atrodo idomus, bet visgi tai ne jums. 

Atsakyti
Sveikos, Taro merginos. Prasau patarimo jusu kortu 4u.gif

Pradedu vis dazniau rimtai ir atsakingai galvoti apie seimos kurima.
Tad klausimas butu toks: ar patikimas mano vyras seimos kurimui, nelakstys i sona? g.gif
Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Blacky~: 25 balandžio 2018 - 11:56

Labas. Šiuo metu neramina karjeros klausimai. Dairausi darbo užsienyje. Kaip man seksis paieškos? Gal kortos turi patarimu? 4u.gif

jus norit pokyciu savam gyvenime. jums atrodo, kad isvaziavus daug kas keisis pas jus ir tai iseis i nauda. tikites sekmes. taciau eigoje jusu svajones zlugtu. as uzsienyje jums kazkaip nematau perspektyvu prasigyventi. jums truktu pinigu paprasciausiai. uzdirbtumet ne tiek, kad jums pasidengtu jusu islaidos. dar kazkoks vyras man matosi, kuris irgi gali buti kliutis siame reikale. 

Atsakyti
QUOTE(four roses @ 2018 04 25, 12:35)
jus norit pokyciu savam gyvenime. jums atrodo, kad isvaziavus daug kas keisis pas jus ir tai iseis i nauda. tikites sekmes. taciau eigoje jusu svajones zlugtu. as uzsienyje jums kazkaip nematau perspektyvu prasigyventi. jums truktu pinigu paprasciausiai. uzdirbtumet ne tiek, kad jums pasidengtu jusu islaidos. dar kazkoks vyras man matosi, kuris irgi gali buti kliutis siame reikale. 

Ačiū, kad pažiūrėjote 4u.gif . Teisingai, noriu pokyčiu gyvenime. Netikiu, kad išvykus, staiga viskas pasikeis ir "ant lėkštutės" nusileis. Būčiau netgi nusiteikusi studijuoti toliau tam, kad būtu daugiau perspektyvu.
Ar manote, kad man palankiau būtu gyventi Lietuvoje?
Dėl vyro? Yra mylimasis, kuris nori, kad atvykčiau pas jį. g.gif
Atsakyti

Ačiū, kad pažiūrėjote 4u.gif. Teisingai, noriu pokyčiu gyvenime. Netikiu, kad išvykus, staiga viskas pasikeis ir "ant lėkštutės" nusileis. Būčiau netgi nusiteikusi studijuoti toliau tam, kad būtu daugiau perspektyvu.
Ar manote, kad man palankiau būtu gyventi Lietuvoje?
Dėl vyro? Yra mylimasis, kuris nori, kad atvykčiau pas jį. g.gif

del lietuvos as neziurejau. visko juk per tokia konsultacija nesuziuresi. 

Atsakyti
QUOTE(four roses @ 2018 04 25, 13:36)
del lietuvos as neziurejau. visko juk per tokia konsultacija nesuziuresi. 

Supratau. O gal galite patikslinti dėl vyro, kuris galimai kliūtis?
Atsakyti
Laba diena dar kartelį. Norèčiau sužinoti kaip bus su mašinos teisėmis,kada išisilaikysiu... 
Atsakyti

Laba diena dar kartelį. Norèčiau sužinoti kaip bus su mašinos teisėmis,kada išisilaikysiu... 

as nelabai megstu tu teisiu klausimu, nes tada prasideda is kelinto karto islaikysiu. kortos jums neatsakys is kelinto karto. ir siaip klausimai ar islaikysiu ir kada islaikysiu yra netinkamai suformuluoti. siaip as jums tikrai nematau kliuciu. galbut reiketu daugiau pamoku pasiimti ir pasipraktikuoti. jeigu mokysites, tai tikrai islaikysit. bet kortos jums rodo kitokias alternatyvas. teises keisti kazkokia kita veikla, kursais, kurie jums irgi butu naudingi. gal nereikia jums tu teisiu isvis. 

Atsakyti
Sveikos, Taro kortų skaitytojos,

Turiu labai liūdną ir skausmingą man klausimą. Labai reikia palaikymo ir patarimo.
Su vyru gyvename jau 16 metų, tačiau šiuo metu tarpusavio santykiai labai labai pašliję. verysad.gif
Nepaisant to planuojame įsigyti sodybą, kad galėtume pradėti savo seniai svajotą veiklą.

Tai va, trumpai situacija tokia. O dabar klausimai.
1. Ar mūsų santykiai turi kokią nors perspektyvą, ar geriau (protingiau) viską baigti?
2. Sodybos pirkimas: gal tai yra visiška nesamonė?

Labai labai prašau pagalbos. Aišku jei galite smile.gif 4u.gif
Atsakyti

Aciu. Jus nuostabi!

Atsakyti