Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Sveikos mergaites,
Nzn kur galeciau uzduoti si klausima,bet pameginsiu cia.
Visai nesenai ,na kokius pora menesiu,pradejau mokytis Taro paslapciu. Na kontakta su kortomis tikrai turiu-nes daug pabandymu parode tiesa.
Mano klausimas butu toks-praktiskai visada man bemaisant ar traukiant dienos korta iskrenta Magas. Na visada, tai as mana,kad ji nori kazka pasakyti. Mano supratimu,kad galbut turiu kazkoki potenciala kurio neisnaudoju? Ar galetu kokia mergaite pakomentuoti ar i ta puse as lenkiu?
Aciu sirdingai pasisakiusioms wub.gif4u.gif

jeigu jus pora menesiu tik uzsiimat, tai galit neisnaudoti viso potencialo. tiesiog esat dar pacioje kelio pradzioje ir dar tik mokotes pimuju zingsneliu. mano nuomone magas jums kaip uzuomena, kad esat teisingame kelyje.

Atsakyti
QUOTE(four roses @ 2018 04 20, 15:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="fiffan" data-cid="72076198" data-time="1524203411"><div><p>Sveikos mergaites,
Nzn kur galeciau uzduoti si klausima,bet pameginsiu cia.
Visai nesenai ,na kokius pora menesiu,pradejau mokytis Taro paslapciu. Na kontakta su kortomis tikrai turiu-nes daug pabandymu parode tiesa.
Mano klausimas butu toks-praktiskai visada man bemaisant ar traukiant dienos korta iskrenta Magas. Na visada, tai as mana,kad ji nori kazka pasakyti. Mano supratimu,kad galbut turiu kazkoki potenciala kurio neisnaudoju? Ar galetu kokia mergaite pakomentuoti ar i ta puse as lenkiu?
Aciu sirdingai pasisakiusioms vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>jeigu jus pora menesiu tik uzsiimat, tai galit neisnaudoti viso potencialo. tiesiog esat dar pacioje kelio pradzioje ir dar tik mokotes pimuju zingsneliu. mano nuomone magas jums kaip uzuomena, kad esat teisingame kelyje.</p>

Nuosirdziai aciu 4u.gif
Atsakyti

Sveikos,

Norėčiau sužinoti kokios perspektyvos šiuo metu keisti darbą?

Taip pat kokios perspektyvos santykių srityje artimiausiu metu?

Atsakyti
Labas rytas mergaičiukės.

Ką gi.. pavakary keliu sparniukus į Karalienės žemę ...

Visa nežinioj įtampoj ...bet tikiuos ok bus viskas ...

Jei galimybė bus pažiūrėkit prašau

Susitvarkysiu su adaptacija ,įeisiu į vėžias naujo gyvenimo ?

Ačiukas atsakiusei merginai.
Atsakyti

Labas rytas mergaičiukės.

Ką gi.. pavakary keliu sparniukus į Karalienės žemę ...

Visa nežinioj įtampoj ...bet tikiuos ok bus viskas ...

Jei galimybė bus pažiūrėkit prašau

Susitvarkysiu su adaptacija ,įeisiu į vėžias naujo gyvenimo ?

Ačiukas atsakiusei merginai.

sveiki,  :4u: man kortos rodo jums daug kliuciu karalienes zemeje. nebusite pakankamai patenkinta finansine padetimi ir siaip nesusipratimu, konfliktu gali pasitaikyti. pagal tokias kortas tureciau pasakyti, kad ilgai jus ten neuzsibusit. nors pradzia visai grazi ir kupina vilciu. tikiuosi mano kortos klysta ir rodo nesamones. o jums didziausios sekmes.  :4u:​ 

Atsakyti

Ar Tomas bandys susitaikyti? Ar gailesis jog issiskyrem? Ar supras kad jam manes truksta manes?

Atsakyti

Sveikos merginos, gal kas gali pažiūrėti kas nusimato meilės reikaluos artimiausiu metu? Pabodo būti vienai :(

AČIŪ :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alysum: 22 balandžio 2018 - 20:47
QUOTE(Alysum @ 2018 04 22, 22:46)
<p>Sveikos merginos, gal kas gali pažiūrėti kas nusimato meilės reikaluos artimiausiu metu? Pabodo būti vienai verysad.gif</p>
<p> </p>
<p>AČIŪ smile.gif</p>

Kažkodėl kortos nerodo,kad jūs esate viena. Man rodo, kad jūs norite galutinai nutraukti santykius. Ir tai vyksta karingai.(gal jūs kartu dirbate) Todėl jūs ieškote kito žmogaus, kuris būtų protingas, stiprus ir morališkai jus palaikytų. Jūs norite jaustis, kaip už mūro sienos, bet toks jums nepasitaiko. Ir artimiausiu metu jums nusimato pažintis. Ir vėl ne tas, kokio norite. Tai bus svajoklis. Ir tolimesnių santykių su juo nenorėsite turėti.
Todėl kortos pataria, neskobėti. Susitvarkyti praeitį. Ir tik tuomet sutiksite tokį, kokio norite.
Atsakyti
QUOTE(mergytee @ 2018 04 20, 19:35)
<p>Sveikos,</p><p></p><p>Norėčiau sužinoti kokios perspektyvos šiuo metu keisti darbą?</p><p>Taip pat kokios perspektyvos santykių srityje artimiausiu metu?</p>

Kas liečia santykius, tai man rodo, kad tų santykių yra ne vienas. Su vienu greitu laiku susibarsite. O kitas sugrįš iš preities. Ir dar gali būti tarnybinis romanas. Tačiau ateityje, jūs liksite viena.

O dėl darbo, tai perspektyvos geros. Gal laukiate kokio pakvietimo į pokalbį? Jums turėtų pasisekti.
Atsakyti

Sveikos. Gavau darbo pasiulyma, bet negaliu apsisprest ar sutikti, teks iseiti is seno darbo? Ar neteks nagu veliau grauzti🤔

Atsakyti

Labai įdomios jūsų ižvalgos, sakykite ar konsultuojate privaciai?

Atsakyti
QUOTE(Alysum @ 2018 04 23, 16:02)
<p>Labai įdomios jūsų ižvalgos, sakykite ar konsultuojate privaciai?</p>

Taip.
Atsakyti