Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

siaip pas jus darbe gyvatynas. tai tokie zmones kaip sakoma vilkai avies kailyje. i akis graziai i maloniai, o uz nugaros rezga bjaurias intrigas, leidzia paskalas, apgaudineja, isduoda. tas sukelia itampa darbe ir atmosfera tampa nepakeliama. is tikruju jus galit tureti darbe konfliktu, susikabinti su kuom nors. lengvai ir graziai tas nepraeis. pati situacija kiek uzsites, nes dabar jau ji labai stabili ir toks elgesys nusistovejes. tuo labiau jums paciai ne viskas iki galo aisku kas ir kaip. nuo jusu dalis informacijos slepiama ir jus nezinot nei kuom pasitiketi, nei ko saugotis. man kortos rodo, kad situacija aprims ir viskas susitvarkys su laiku. taciau is patirties galiu pasakyti, kad kai jau patenki i koki toki kolektyva, kur rezga intrigas, tai gero nelauk ir jau geriau del savo pacios psichines sveikatos eiti is ten, negu bandyti isspresti problemas ir graziuoju kazkaip susitarti. 

Dekui  :4u:​ 

Atsakyti

Sveiki, gal kas nors galesite atsakyti.

labai neramina darbine sritis. Turime imone, kuriai priklauso 3 filialai, bet matau, kad einasi vis prasciau. Kuriuos ar kuri filiala reiketu palikti veikti toliau, o kuriuos uzdaryti.

1.klaipeda

2.siauliai

3.vilnius (2taskai viename pastate).

Ar verta ieskoti papildomu investiciju ir ar ju rasiu artimiausiu metu? Ar pavyks susitarti su pagrindiniu tiekeju del tiekimo? 

Aciu labai!

kaip jau esu minejus sita tema yra skirta vienam aiskiam, konkreciam klausimui, kuris neuzsims daug laiko. cia skiriama apie 5 minutes paziureti kortas. o jusu klausimu daug, variantu daug ir naivu tiketis, kad per tiek laiko cia kazkas isnagrines ir kazka normalaus jums patars.  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo four roses: 18 balandžio 2018 - 12:22

Sveiki, dekoju uz pastebejima. Is tikruju gal buvo naivu tiketis cia gauti atsakyma :) 

o jus privaciai gal galite sia mano situacija pakomentuoti? 

Atsakyti

Sveiki, dekoju uz pastebejima. Is tikruju gal buvo naivu tiketis cia gauti atsakyma :)

o jus privaciai gal galite sia mano situacija pakomentuoti? 

taip, dirbu ir privaciai. 

Atsakyti

taip, dirbu ir privaciai. 

Parasykite, kaip su jumis susisiekti. Noreciau gauti atsakyma i pateikta situacija ;) 

Atsakyti

Parasykite, kaip su jumis susisiekti. Noreciau gauti atsakyma i pateikta situacija ;) 

tai rasykit cia asmenine zinute. 

Atsakyti

Sveikos,

Gal kas galėtų pažiūrėti - kokie buvo A.J. bendravimo tikslai (rimti/nerimti), koks jo santykis į mane, ar čia yra perspektyvų?

Atsakyti

Sveikos,

Gal kas galėtų pažiūrėti - kokie buvo A.J. bendravimo tikslai (rimti/nerimti), koks jo santykis į mane, ar čia yra perspektyvų?

jus ieskot iseities, sprendimo situacijoje. noretumet kurti rimtus santykius, bet cia kazkokios baimes, nepasitikejimas. galimai tas del likusios kokios neigiamos patirties. o vyriskio motyvas yra surasti jam tinkama moteri. jis laisvas ir dairosi sau antros puses. sakyciau gana aktyviai zvalgosi ir nusiziurejo jus. perspektyvos labai geros. galima sekminga sajunga, netgi meile sakyciau. kortu patarimas jums kurti situos santykius. 

Atsakyti

uu brač, kaip čia tiksliai sudėliojot :huh2:

Ačiū! ;)

Atsakyti
Sveikos mergaites,
Nzn kur galeciau uzduoti si klausima,bet pameginsiu cia.
Visai nesenai ,na kokius pora menesiu,pradejau mokytis Taro paslapciu. Na kontakta su kortomis tikrai turiu-nes daug pabandymu parode tiesa.
Mano klausimas butu toks-praktiskai visada man bemaisant ar traukiant dienos korta iskrenta Magas. Na visada, tai as mana,kad ji nori kazka pasakyti. Mano supratimu,kad galbut turiu kazkoki potenciala kurio neisnaudoju? Ar galetu kokia mergaite pakomentuoti ar i ta puse as lenkiu?
Aciu sirdingai pasisakiusioms wub.gif 4u.gif
Atsakyti

Laba diena, gal galetumete pamatyti ir atsakyti kaip klostysis toliau santykiai su E? ar busim kartu ar skirsis musu keliai?

Atsakyti
QUOTE(Justina Kasperaviciute @ 2018 04 20, 12:17)
<p>Laba diena, gal galetumete pamatyti ir atsakyti kaip klostysis toliau santykiai su E? ar busim kartu ar skirsis musu keliai?
</p>

Jūs pergyvenate ne veltui. Jūsų E yra puikus žmogus ir nori būti su jumis kartu. Bet jis nuo jūsų slepia ligą(o gal ne pilnai jums apie tai pasakė). Ši liga ir bus priežastis jūsų santykių pabaigai.

Ir ar jūs nesiruošiate pirkti ką nors stambaus (transporto priemonę, butą)? Jeigu taip, tai drąsiai pirkite. Jums pasiseks. Turėsite finansinės naudos.
Atsakyti