Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Labas, o gal būtų nesunku pasižiūrėti paprastesnį klausimą?

Turiu du darbo pasiūlymus, vienas - arčiau namų, bet mažesnė alga, mažesnė įmonė, gal (tik spėju) ir perspektyvų mažiau. Kitas - toliau nuo namų, bet alga geresnė, lyg ir daugiau perspektyvų, tikriausiai (tik spėju) ir darbas sunkesnis.

Sunku tinkamai pasverti, gal kortom eitų pasižiūrėti ko galėčiau tikėtis vienur, ko kitur... Gal vienur būtų labai gerai, o kitur liūdnas vaizdelis, o gal panašiai. Labai lauksiu komentarų 4u.gif
Atsakyti

[attachment=253742:20180315_125354.jpg]Sveiki. Esu kryzkelej, nezinau ar pradeti gyvenima is naujo ar toliau gyvent taip. Po dveju metu draugystes mano vaikinas pradejo abejoti ar mane vis dar myli ar jau nebe. Sakosi bijantis padaryti klaida, bet ir jausmuose savo pasimetes.Gaili labai manes todel nieko nedaro, noriu suzinoti ar zmogus visiskai nebenori buti kartu ar tiesiog rutina zudo santykius, kaip jis pats sako.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donata Kuzmickaitė: 14 balandžio 2018 - 10:57

attachicon.gif20180315_125354.jpgSveiki. Esu kryzkelej, nezinau ar pradeti gyvenima is naujo ar toliau gyvent taip. Po dveju metu draugystes mano vaikinas pradejo abejoti ar mane vis dar myli ar jau nebe. Sakosi bijantis padaryti klaida, bet ir jausmuose savo pasimetes.Gaili labai manes todel nieko nedaro, noriu suzinoti ar zmogus visiskai nebenori buti kartu ar tiesiog rutina zudo santykius, kaip jis pats sako.

jusu vaikinas yra geras ir saziningas zmogus, todel iskilus abejonems jam yra labai sunku. jums paciai patinka jo demesys, buvimas su juo ir aplamai jis kaip zmogus, taciau santykius jus ziurit jau kaip i pabaiga.  tuo tarpu jo pozicija man visiskai neaiski, nes krentancios kortos ne labai duoda daug informacijos. tegaliu pasakyti tik tiek, kad jis santykius vertina kaip rimtus, stiprius ir ilgalaikius, taciau jis noretu greitesniu pokyciu. ateityje santykiai priklausys labiau nuo jo iniciatyvos ir nebus lengvi. jums klius isbandymu, bus sunkiu periodu ir del to net galima abejoti ar tie santykiai isvis isliks. jums kortu patarimas butu atvirai pasikalbeti, bandyti issiaiskinti situacija. 

Atsakyti
QUOTE(MioMio @ 2018 04 14, 06:50)
Labas, gal kas atsakys? Kokia santykiu perpektyva, jauciu istrigusi, lyg svaistau savo gyvenimo laika, kazkoks nesusisnekejimas, lyg reiktu poros vertejo, is mano puses norai ir valia veikti, o is kito - tik neapibrezti planai seimos pagausejime ir busto kurime. Na kiek dar galiu laukti ir ar verta? Gal cia tik toks laikinas blogas laikotarpis? Dekui

Atsakyti

QUOTE(MioMio @ 2018 04 14, 06:50)
Labas, gal kas atsakys? Kokia santykiu perpektyva, jauciu istrigusi, lyg svaistau savo gyvenimo laika, kazkoks nesusisnekejimas, lyg reiktu poros vertejo, is mano puses norai ir valia veikti, o is kito - tik neapibrezti planai seimos pagausejime ir busto kurime. Na kiek dar galiu laukti ir ar verta? Gal cia tik toks laikinas blogas laikotarpis? Dekui

jus norit greitu permainu situacijoje. nezinau kiek laiko trunka jusu santykiai, ar ilgai jus jau laukiat tu pokyciu, bet esme, kad norit ju kuo greiciau. kaip sakoma cia ir dabar. ir jusu norai yra geri ir grazus. jauciates teisi sitoje situacijoje. del to jums dar labiau pikta. pati i santykius dabartiniu metu ziurit kaip i ne perspektyvius ir galvojat galbut reiketu juos uzbaigti. tokios mintys siuo metu pas jus vis daznesnes. jos kyla is nuovargio, kasdienes rutinos ir ivairiu jums iskylanciu baimiu. o vaikinas is tikruju irgi turi tokiu minciu, bet jis ta atideda velesniam laikui. jo planuose tas tikrai yra, bet tiktai tolimoje ateityje ir kazin ar jus turesit kantrybes ir noro tiek laukti. ir jis jaucia is jusu puses spaudima ir del to jam nemalonu, nepatogu. jis isgyvena, kad jus ji raginate apsispresti greitai. o ateityje didesniu pokyciu nesimato. situacija labai istrigusi ir artimiausiu metu vargu ar stipriai keisis, taciau kortos jums palieka vilti del ateities. jei neprarasit kantrybes ir tikejimo, tai sulauksit ko norit. siaip kortu patarimas jums butu labiau ziuretis saves. kaip jums patogiau, komfortiskiau ir kaip jus norit, kad butu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo four roses: 15 balandžio 2018 - 20:44
QUOTE(four roses @ 2018 04 15, 20:42)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MioMio" data-cid="72069656" data-time="1523710579">
<div>
<p>o vaikinas is tikruju irgi turi tokiu minciu, bet jis ta atideda velesniam laikui. jo planuose tas tikrai yra, bet tiktai tolimoje ateityje ir kazin ar jus turesit kantrybes ir noro tiek laukti. ir jis jaucia is jusu puses spaudima ir del to jam nemalonu, nepatogu. jis isgyvena, kad jus ji raginate apsispresti greitai. o ateityje didesniu pokyciu nesimato. situacija labai istrigusi ir artimiausiu metu vargu ar stipriai keisis, taciau kortos jums palieka vilti del ateities. jei neprarasit kantrybes ir tikejimo, tai sulauksit ko norit. siaip kortu patarimas jums butu labiau ziuretis saves. kaip jums patogiau, komfortiskiau ir kaip jus norit, kad butu. </p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

Aciu uz atsakyma. Mes santuokoj jau 10 m, tiek metu laukiau pokyciu, o dabar ju dar labiau, nes ne jaunyn einam. Kartais atrodo, kad suvede likimas ne siaip sau, o kartais mes tokie skirtingi. As kantrybes dar kazkiek turiu, bet nesijauciu saugi ir tikra del vyro meiles ir atsidavimo tik man. Ar mums lemta kartu keliauti, ar ne? Jei vyras turi minciu nutraukti santykius, kodel tada gaista laika - ir savo, ir mano?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MioMio: 16 balandžio 2018 - 06:56

Aciu uz atsakyma. Mes santuokoj jau 10 m, tiek metu laukiau pokyciu, o dabar ju dar labiau, nes ne jaunyn einam. Kartais atrodo, kad suvede likimas ne siaip sau, o kartais mes tokie skirtingi. As kantrybes dar kazkiek turiu, bet nesijauciu saugi ir tikra del vyro meiles ir atsidavimo tik man. Ar mums lemta kartu keliauti, ar ne? Jei vyras turi minciu nutraukti santykius, kodel tada gaista laika - ir savo, ir mano?

jis neturi minciu nutraukti santykiu. jam gerai taip, kaip yra. 

Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2018 04 14, 09:14)
Labas, o gal būtų nesunku pasižiūrėti paprastesnį klausimą?

Turiu du darbo pasiūlymus, vienas - arčiau namų, bet mažesnė alga, mažesnė įmonė, gal (tik spėju) ir perspektyvų mažiau. Kitas - toliau nuo namų, bet alga geresnė, lyg ir daugiau perspektyvų, tikriausiai (tik spėju) ir darbas sunkesnis.

Sunku tinkamai pasverti, gal kortom eitų pasižiūrėti ko galėčiau tikėtis vienur, ko kitur... Gal vienur būtų labai gerai, o kitur liūdnas vaizdelis, o gal panašiai. Labai lauksiu komentarų  4u.gif

Kas liečia pirmą darbą (arčiau namų), tai darbo sąlygos ten geresnės. Atlyginimas stabilus ir laiku mokamas. Tačiau vadovybė reiklesnė ir piktesnė. Ginčai ir nesusipratimai neišvengiami. Karjeros galimybių toje įmonėje nėra. Taigi, jeigu ten eisite dirbi, padarysite klaidą.

Antroje įmonėje ,sakyčiau, atsiras daugiau galimybių. Dirbti reikės daugiau. Reikės užsispyrimo ir valios. Atlyginimas irgi stabilus ir laiku mokamas. Bet nematau, kad jis būtų žymiai didesnis, nei įmonėje arčiau namų. Bent jau pradžioje. Kolektyvas tik kažkoks prie tingėjimo. Piktinasi, kad mažai uždirba, bet nelabai stengiasi dirbti. Taigi į tai nereikėtų kreipti dėmesio, o stengtis gerai atlikti savo darbą. Vadovybė gera. Ir ten tikrai yra galimybės tolimesniam tobulėjimui.
Tik jeigu isidarbinsite į tą įmonę, gali nutrūkti jūsų asmeniūniai santykiai su darugu.

Taigi jums rinktis. Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2018 04 12, 20:24)
<p>Sveiki, ar galetumet padeti siuo klausimu: turim nekilnojamaji turta kitame mieste ir ilga laika nepavyksta parduoti. Ka reiketu daryti, kad parduotume? Ko imtis? Kas padetu isspresti si klausima? 😊</p>

Pabandysiu atsakyti trumpai.

Pardavimą blokuoja stiprus ir protingas vyras. Su juo reikia tartis ir rasti kompromisą. Nes kuo toliau, tuo daugiau grimsite į neviltį. Gali būti, kad ateityje tas turtas gali būti areštuotas.
Atsakyti
QUOTE(rutele3 @ 2018 04 16, 10:05)
Kas liečia pirmą darbą (arčiau namų), tai darbo sąlygos ten geresnės. Atlyginimas stabilus ir laiku mokamas. Tačiau vadovybė reiklesnė ir piktesnė. Ginčai ir nesusipratimai neišvengiami. Karjeros galimybių toje įmonėje nėra. Taigi, jeigu ten eisite dirbi, padarysite klaidą.

Antroje įmonėje ,sakyčiau, atsiras daugiau galimybių. Dirbti reikės daugiau. Reikės užsispyrimo ir valios. Atlyginimas irgi stabilus ir laiku mokamas. Bet nematau, kad jis būtų žymiai didesnis, nei įmonėje arčiau namų. Bent jau pradžioje. Kolektyvas tik kažkoks prie tingėjimo. Piktinasi, kad mažai uždirba, bet nelabai stengiasi dirbti. Taigi į tai nereikėtų kreipti dėmesio, o stengtis gerai atlikti savo darbą. Vadovybė gera. Ir ten tikrai yra galimybės tolimesniam tobulėjimui.
Tik jeigu isidarbinsite į tą įmonę, gali nutrūkti jūsų asmeniūniai santykiai su darugu.

Taigi jums rinktis. Sėkmės.

Ačiū už įžvalgas. Šiai dienai atlyginimų skirtumas tarp abiejų įmonių 220eur į rankas. Labai mane išsekino paskutinis darbas, tad taip mąsčiau šį rytą, kad labiau norėtųsi tiesiog eiti ten, kur streso bus mažiau.
Atsakyti

Aciu, Rutele3 uz atsakyma ;)

Atsakyti

Sveiki, gal kas nors galesite atsakyti.

labai neramina darbine sritis. Turime imone, kuriai priklauso 3 filialai, bet matau, kad einasi vis prasciau. Kuriuos ar kuri filiala reiketu palikti veikti toliau, o kuriuos uzdaryti.

1.klaipeda

2.siauliai

3.vilnius (2taskai viename pastate).

Ar verta ieskoti papildomu investiciju ir ar ju rasiu artimiausiu metu? Ar pavyks susitarti su pagrindiniu tiekeju del tiekimo? 

Aciu labai!

Atsakyti