<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Izolda" data-cid="72067020" data-time="1523521484"><div><p>Labas, merginos, labai labai norėčiau Jūsų pagalbos
Gal galite pažiūrėti mano (A.Č.) situaciją, gal bus aiškiau kaip pasielgti?
Draugas E.P. siūlo pirkti namą gyvenimui. Situacija paini, nes mano buto nebaigta paskola, jo taip pat. Čia būtų dar viena iki pensijos praktiškai. Na bet butus sako galima nuomoti. Ir namo viduj praktiškai kapitalinio remonto reikėtų. Nežinau ar svarbios iki tiek detalės.
Su draugu santykiai taip pat nebuvo rožėm kloti, daug kartų balansavo ant skyrybų. Tad tai būtų įsipareigojimas ne tik bendrai pirkti namą, bet ir sprendimas kaip ir sieti gyvenimą būtent su šiuo žmogumi. Vienok tai būtų lyg postūmis santykiuose į priekį, bet iš kitos pusės žvelgiant - stiprus susisaistymais su žmogumi finansiškai, su kuriuo yra šansų jog gyvenimas nesusiklostytų ir tik būtų daugiau problemų skiriantis. O gal ir su pačiu namu nugarmėtume į prarają? O gal kaip tik išloštume?
Taip pat, kadangi santykiai ilgai buvo banguoti, etpuose skiriuosi-taikausi atsirado kitas žmogus, su kuriuo simpatizuojam vienas kitam G.S. Nieko nėra tarp mūsų, tiesiog jis norėtų artimiau bendrauti, pažinti mane, ir kurti ateity kartu.
Tad man asmeniškai tai sprengimas ne tik ryžtis pirkti ar ne pikrti namą, bet tuo pačiu ir įsipareigojimas ligti su E.P. ir užtrenkti duris G.S.
Labai labai būčiau dėkinga už situacijos pažiūrėjimą kortomis ir įžvalgas.</p></div></blockquote><p>labas, situacija paini, atsakingo darbo reikalaujanti. tuo labiau dar ir kitas vyras yra. cia reiketu pilnos burejos konsultacijos, o ne trumpo 5 minuciu kortu padeliojimo. </p>
Tai gal butu galima?