Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Jūsų santykiuose dominuoja pavydas ir nepasitikėjimas partneriu. O tai dėl to, kad negalite užmiršti praeitiesir jums atrodo, kad ji vis grįžta. Bet taip nėra. Deje ir jisai jau pavargo nuo Jūsų įtarinėjimų.
Jis juk važinėja tam, kad uždirbtų pinigėlių ir jūs galėtumėte įgyvendinti savo svajonę, o ne ....dėl kažko kito.
Juk rašėte, kad norite versliuko. O tam yra galimybės. Tik jūs galite viską sugadinti.
Taigi vykite visas blogas mintis. Tikėkite savo išsirinktuoju. Ir viskas susitvarkys.

Ačiū tiesa pavydas 😣reik susiimti o kokia ta svajonė😶 gal matote ar ji įmanoma  ji tokia sena kad abejoj ar turėsiu 🙄 labai nerimavau kad vyras jau kitą žmogų sutiko 😏

Atsakyti
Labas, merginos, labai labai norėčiau Jūsų pagalbos 4u.gif

Gal galite pažiūrėti mano (A.Č.) situaciją, gal bus aiškiau kaip pasielgti?

Draugas E.P. siūlo pirkti namą gyvenimui. Situacija paini, nes mano buto nebaigta paskola, jo taip pat. Čia būtų dar viena iki pensijos praktiškai. Na bet butus sako galima nuomoti. Ir namo viduj praktiškai kapitalinio remonto reikėtų. Nežinau ar svarbios iki tiek detalės.

Su draugu santykiai taip pat nebuvo rožėm kloti, daug kartų balansavo ant skyrybų. Tad tai būtų įsipareigojimas ne tik bendrai pirkti namą, bet ir sprendimas kaip ir sieti gyvenimą būtent su šiuo žmogumi. Vienok tai būtų lyg postūmis santykiuose į priekį, bet iš kitos pusės žvelgiant - stiprus susisaistymais su žmogumi finansiškai, su kuriuo yra šansų jog gyvenimas nesusiklostytų ir tik būtų daugiau problemų skiriantis. O gal ir su pačiu namu nugarmėtume į prarają? O gal kaip tik išloštume?

Taip pat, kadangi santykiai ilgai buvo banguoti, etpuose skiriuosi-taikausi atsirado kitas žmogus, su kuriuo simpatizuojam vienas kitam G.S. Nieko nėra tarp mūsų, tiesiog jis norėtų artimiau bendrauti, pažinti mane, ir kurti ateity kartu.

Tad man asmeniškai tai sprengimas ne tik ryžtis pirkti ar ne pikrti namą, bet tuo pačiu ir įsipareigojimas ligti su E.P. ir užtrenkti duris G.S.

Labai labai būčiau dėkinga už situacijos pažiūrėjimą kortomis ir įžvalgas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Izolda: 12 balandžio 2018 - 10:25

Labas, merginos, labai labai norėčiau Jūsų pagalbos 4u.gif

Draugas E.P. siūlo pirkti namą gyvenimui. Situacija paini, nes mano buto nebaigta paskola, jo taip pat. Čia būtų dar viena iki pensijos praktiškai. Na bet butus sako galima nuomoti. Ir namo viduj praktiškai kapitalinio remonto reikėtų. Nežinau ar svarbios iki tiek detalės.

Su draugu santykiai taip pat nebuvo rožėm kloti, daug kartų balansavo ant skyrybų. Tad tai būtų įsipareigojimas ne tik bendrai pirkti namą, bet ir sprendimas kaip ir sieti gyvenimą būtent su šiuo žmogumi. Vienok tai būtų lyg postūmis santykiuose į priekį, bet iš kitos pusės žvelgiant - stiprus susisaistymais su žmogumi finansiškai, su kuriuo yra šansų jog gyvenimas nesusiklostytų ir tik būtų daugiau problemų skiriantis. O gal ir su pačiu namu nugarmėtume į prarają? O gal kaip tik išloštume?

Taip pat, kadangi santykiai ilgai buvo banguoti, etpuose skiriuosi-taikausi atsirado kitas žmogus, su kuriuo simpatizuojam vienas kitam G.S. Nieko nėra tarp mūsų, tiesiog jis norėtų artimiau bendrauti, pažinti mane, ir kurti ateity kartu.

Tad man asmeniškai tai sprengimas ne tik ryžtis pirkti ar ne pikrti namą, bet tuo pačiu ir įsipareigojimas ligti su E.P. ir užtrenkti duris G.S.

Labai labai būčiau dėkinga už situacijos pažiūrėjimą kortomis ir įžvalgas.

labas, situacija paini, atsakingo darbo reikalaujanti. tuo labiau dar ir kitas vyras yra. cia reiketu pilnos burejos konsultacijos, o ne trumpo 5 minuciu kortu padeliojimo. 

Atsakyti

Sveiki, ar galetumet padeti siuo klausimu: turim nekilnojamaji turta kitame mieste ir ilga laika nepavyksta parduoti. Ka reiketu daryti, kad parduotume? Ko imtis? Kas padetu isspresti si klausima? 😊

Atsakyti

Sveiki, ar galetumet padeti siuo klausimu: turim nekilnojamaji turta kitame mieste ir ilga laika nepavyksta parduoti. Ka reiketu daryti, kad parduotume? Ko imtis? Kas padetu isspresti si klausima? 😊

Galiu jusu klausima panagrineti, bet tik privaciai.

Atsakyti

Moonlightmagic, čia kaip? Parašysit į PM? :)

Atsakyti

Wiwa, kad padeti parduoti nekilnojamaji turta, kortu paprastai nepakanka. Kortos gali parodyti priezastis ir galimybes kaip ta padaryti, bet toliau jau nuo praktikuojancio ezoteriko priklauso, pavyks jam padeti jums parduoti, ar ne.

Bent jau as, paprastai, tokiu klausimu nemokamai neziuriu.

Atsakyti

Sveikos :-)

Pries kokiu 10 men klausiau del darbo.. Pirmaagenta pakomentavo kas ir kaip, ir zinot, Jus buvot visiskai teisi! Tik dabar pradejo akivaizdziai detis dalykai, apie kuriuos rasete! Nesuprantu kas atsitiko, kad situacija darbe tapo sunkiai pakeliama, mano atzvilgiu uz nugaros kurpiamos intrigos, zmones pries mane nuteikineja ir pan... 

Gal kas tures laiko uzmest aki ir patarti ar jau laikas kito darbo ieskoti, ar visgi cia man paciai su savim tvarkytis ir neieskoti kaltu?

Atsakyti

Sveikos :-)

Pries kokiu 10 men klausiau del darbo.. Pirmaagenta pakomentavo kas ir kaip, ir zinot, Jus buvot visiskai teisi! Tik dabar pradejo akivaizdziai detis dalykai, apie kuriuos rasete! Nesuprantu kas atsitiko, kad situacija darbe tapo sunkiai pakeliama, mano atzvilgiu uz nugaros kurpiamos intrigos, zmones pries mane nuteikineja ir pan... 

Gal kas tures laiko uzmest aki ir patarti ar jau laikas kito darbo ieskoti, ar visgi cia man paciai su savim tvarkytis ir neieskoti kaltu?

siaip pas jus darbe gyvatynas. tai tokie zmones kaip sakoma vilkai avies kailyje. i akis graziai i maloniai, o uz nugaros rezga bjaurias intrigas, leidzia paskalas, apgaudineja, isduoda. tas sukelia itampa darbe ir atmosfera tampa nepakeliama. is tikruju jus galit tureti darbe konfliktu, susikabinti su kuom nors. lengvai ir graziai tas nepraeis. pati situacija kiek uzsites, nes dabar jau ji labai stabili ir toks elgesys nusistovejes. tuo labiau jums paciai ne viskas iki galo aisku kas ir kaip. nuo jusu dalis informacijos slepiama ir jus nezinot nei kuom pasitiketi, nei ko saugotis. man kortos rodo, kad situacija aprims ir viskas susitvarkys su laiku. taciau is patirties galiu pasakyti, kad kai jau patenki i koki toki kolektyva, kur rezga intrigas, tai gero nelauk ir jau geriau del savo pacios psichines sveikatos eiti is ten, negu bandyti isspresti problemas ir graziuoju kazkaip susitarti. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo four roses: 13 balandžio 2018 - 17:55
QUOTE(four roses @ 2018 04 12, 15:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Izolda" data-cid="72067020" data-time="1523521484"><div><p>Labas, merginos, labai labai norėčiau Jūsų pagalbos vartotojo įkelta nuotrauka

Labai labai būčiau dėkinga už situacijos pažiūrėjimą kortomis ir įžvalgas.</p></div></blockquote><p>labas, situacija paini, atsakingo darbo reikalaujanti. tuo labiau dar ir kitas vyras yra. cia reiketu pilnos burejos konsultacijos, o ne trumpo 5 minuciu kortu padeliojimo. </p>

Tai gal butu galima?
Atsakyti

Tai gal butu galima?

galima, taciau del to rasykit asmenine zinute. 

Atsakyti
Labas, gal kas atsakys? Kokia santykiu perpektyva, jauciu istrigusi, lyg svaistau savo gyvenimo laika, kazkoks nesusisnekejimas, lyg reiktu poros vertejo, is mano puses norai ir valia veikti, o is kito - tik neapibrezti planai seimos pagausejime ir busto kurime. Na kiek dar galiu laukti ir ar verta? Gal cia tik toks laikinas blogas laikotarpis? Dekui
Atsakyti