Tai gal kazkuri irgi man del darbo dar perzvrlgti galetumet?buciau dekinga
as lygtais ziurejau.
Sveikutes.
Niu as ir vel blaskausi Netiketai sulaukiau pasiulymo su visam islekt i uzsieni, viska cia mest. Turejau kazkada tokiu minciu, bet... nezinau, ar verta, suabejojau. To siulytojo, galima sakyti net nepazistu. Ir lyg gyvenimas apsitvarke, dirbu megstama darba, su vyru lyg ir geriau., nors jis vis dar islieja savo pykti man, nors ir reciau.
Mergaites, gal kuri galit mane i vezes atstatyt... gal ir privaciai kuri uzsiimtu su manim?
Aciu is anksto
Sveikutes.
Niu as ir vel blaskausi Netiketai sulaukiau pasiulymo su visam islekt i uzsieni, viska cia mest. Turejau kazkada tokiu minciu, bet... nezinau, ar verta, suabejojau. To siulytojo, galima sakyti net nepazistu. Ir lyg gyvenimas apsitvarke, dirbu megstama darba, su vyru lyg ir geriau., nors jis vis dar islieja savo pykti man, nors ir reciau.
Mergaites, gal kuri galit mane i vezes atstatyt... gal ir privaciai kuri uzsiimtu su manim?
Aciu is anksto
del privaciai jau jums paciai spresti ar norit to.
Sveikos, labai norėčiau atsakymo į klausimą, nesenai išsiskyriau, todėl ramybės labai mažai.
1. Ar dar susieisim su A.D.?
2. Ar man gyvenime metų laikotarpyje numatytas kitas vyras?
As jums nemazai buvau pasakiusi, sakyciau net isanalizavusi, jusu santykius kurie nutruko, tik kitoje temoje.
Tikiuosi, kad bent apie tai pagalvojote... Jeigu ne, tai jeigu ir sutiksite kita vyra, jis bus panasus i ta su kuriuo issiskyret.