Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Tai gal kazkuri irgi man del darbo dar perzvrlgti galetumet?buciau dekinga

as lygtais ziurejau. 

Atsakyti
<p>kazkaip sunkiai su darbais jums artimiausiu metu. kol kas nematau jokio darbo. aisku, kas iesko tas randa kaip sakoma, bet lengvai ir be kliuciu jis neatsiras. teks pasistengti kaip reikalas ir neprarasti vilties. </p>
[/quote]
Ačiū
Atsakyti

Sveikutes.

Niu as ir vel blaskausi :( Netiketai sulaukiau pasiulymo su visam islekt i uzsieni, viska cia mest. Turejau kazkada tokiu minciu, bet... nezinau, ar verta, suabejojau. To siulytojo, galima sakyti net nepazistu. Ir lyg gyvenimas apsitvarke, dirbu megstama darba, su vyru lyg ir geriau., nors jis vis dar islieja savo pykti man, nors ir reciau. 

Mergaites, gal kuri galit mane i vezes atstatyt... gal ir privaciai kuri uzsiimtu su manim?

Aciu is anksto

Atsakyti

Sveikutes.

Niu as ir vel blaskausi :( Netiketai sulaukiau pasiulymo su visam islekt i uzsieni, viska cia mest. Turejau kazkada tokiu minciu, bet... nezinau, ar verta, suabejojau. To siulytojo, galima sakyti net nepazistu. Ir lyg gyvenimas apsitvarke, dirbu megstama darba, su vyru lyg ir geriau., nors jis vis dar islieja savo pykti man, nors ir reciau. 

Mergaites, gal kuri galit mane i vezes atstatyt... gal ir privaciai kuri uzsiimtu su manim?

Aciu is anksto

del privaciai jau jums paciai spresti ar norit to.

Atsakyti
Gal galetumet paziuret kada sunus susitvarkys asmenini gyvenima ir darba.
Dekui visoms
Atsakyti

kortos jums neatsakys kada, neparodys kalendoriaus.  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(four roses @ 2018 04 08, 17:34)
<p>kortos jums neatsakys kada, neparodys kalendoriaus.  4u.gif​ </p>

biggrin.gif na bent jau ar greitai laiku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2018 04 08, 21:31)
Gal galetumet paziuret kada sunus susitvarkys asmenini gyvenima ir darba.
Dekui visoms

Aš pabandysiu atsakyti.

Dėl darbo: Šiuo metu Jūsų sūnus tvarko juridinius reikalus. Pykčiai vyksta su partneriu (bendrasavininkiu,bendradarbiu). Tačiau Jūsų sūnus yra stiprus, žino ką daro. Ir iš šitos situacijos išbris.
Pagrindinis lūžis įvyks sausio mėn.
O artimiausiu metu gali pasitaikyti neblogas sandoris. Gali turėti piniginės naudos.
Tik tegul nepasitiki jokiais draugais, pažįstamais. Ypač tais, kurie gražiai šneka. Nes gali iškilti papildomų problemų.

Asmeninis gyvenimas: Šiuo metu jo santykiuose įtempta situacija. Kaip sakomas, ant skirybų slenksčio. Bet artimiausiu metu skirybų nebus. Nugalės šaltas protas ir jie susitaikys. Tačiau jausmų jokių nėra , o dar prisidės tos darbinės problemos, taigi bendravimas bus šaltas. Ir vėlyvą rudenį gali įvykti skirybos.
Bet jam nusimato kelionė. Ir toje kelionėje gali sutikti savo svajonių moterį.

Man atrodo,kad čia rišasi abi situacijos.
Atsakyti
Rutele, dekui 4u.gif taip viskas cia risasi mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikutės prašau pažiūrėkit kaip klostysis mano artima ateitis ar pradėsiu savo versliuką ar dar kas visai naujo įvyks   ir kas dėl mano M paslaptingas 🤔 gal kažkas vyksta negero ko nežinau 😔Ačiūū

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motiejus5: 09 balandžio 2018 - 21:35

Sveikos, labai norėčiau atsakymo į klausimą, nesenai išsiskyriau, todėl ramybės labai mažai.

1. Ar dar susieisim su A.D.?

2. Ar man gyvenime metų laikotarpyje numatytas kitas vyras?

Atsakyti

Sveikos, labai norėčiau atsakymo į klausimą, nesenai išsiskyriau, todėl ramybės labai mažai.

1. Ar dar susieisim su A.D.?

2. Ar man gyvenime metų laikotarpyje numatytas kitas vyras?

As jums nemazai buvau pasakiusi, sakyciau net isanalizavusi, jusu santykius kurie nutruko, tik kitoje temoje.

Tikiuosi, kad bent apie tai pagalvojote... Jeigu ne, tai jeigu ir sutiksite kita vyra, jis bus panasus i ta su kuriuo issiskyret.

Atsakyti