Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(pirmaargenta @ 2017 02 04, 18:41)
Jei esi samdomas darbuotojas, tai nesuprantu, kodėl reikia kentėti išnaudojimą ir patyčias? unsure.gif  Būtinai ieškokite kito darbo, tik... nesakykite savo dabartiniam darbdaviui, kad ieškote naujo darbo ir nemeskite darbo tol, kol nebūsite tikros, jog jus priims į naują. Gali būti, kad dvi savaites jus palaikys, kad nervus patampyti, arba atvirkščiai lieps rytoj į darbą neateiti. Tada turėsite 2 atostogų savaites. Tarkitės visada, kad ateisite dirbti po 2 savaičių, nuo to, kai pasakysite savo darbdaviui apie išėjimą.
Žmogus turėdamas darbą ir ieškodamas kito, psichologiškai yra tvirtesnis, gali geresnių sąlygų prašyti. Jis nebadauja ir jam nebaisu, kad antstoliai ateis buto atimti už skolas.
Nekentėkite darbe, būtinai ieškokite, tik niekam to nesakykite garsiai, net ir patiems geriausiems draugams, darbe draugų nėra, ten yra kolegos ir konkurentai.
Ir dar išduosiu paslaptį, kad lengviau darbą randa jį turintys, nei tie, kurie neturi, ypač ilgalaikiai bedarbiai.
Čia kortų jums nereikia, reikia tik pasirašyti gerą CV ir įdėti darbo į jo paieškas. Sėkmės, merginos  4u.gif

Aciu,pirmaargenta.
Visiskai sutinku su Jumis,kas liecia darbo paieskas.Bet pas mane situacija siek tiek kitokia.Tiesiog as vis tikiuosi vieno darbo pasiulymo,todel ir klausiau kortu ar sulauksiu.Tik gal netinkamai paklausiau.Pati nieko del to padaryt negaliu,tai lieka tik laukt ir tiketis...o gal?Jei galit,ismeskit kortas.
Atsakyti
QUOTE(Marta 2 @ 2017 02 01, 17:38)
Labą vakarą merginos 4u.gif

Gal rasit kuri laiko mano klausymukui...

Vyras A G  labai  dėmesingas ,sakyčiau sielai mano jis patinka ,kūnui dar nepasiduodu  rolleyes.gif  Norisi būti tikrai ar ne iliuzija mūsų bendravimas galimi santykiai.

Klausymas , galima pasitikėti AG , santykiai ateičiai teigiami ? Ar tai vis dar ne tas žmogutis ?.Ačiū labai atsakiusiai.

Sveikutės atkeliu klausymuką,gal užsimetė...

Vakar lyg nusivylė manim gal pyktelėjo spėju pasijuto nesuprastas...bet aš jau tokia...smile.gif
Atsakyti
pirmaargenta,
labai prasau padeliokite kortas mano vardu-
situacija tokia,kad vyksta skirybos.Tad klausimas toks,ar formintis separacija ar visgi jau su visam pilnas tikras oficialias skirybas?
Kas man naudingiau,geriau,ty kuris sprendimas man leistu jaustis emociskai ramiau,aisku,kiek tokiom aplinkybem tai imanoma.
Labai aciu
Atsakyti
Labas vakaras.esu naujoke siame forume.paskutiniais metais labai nesiseka viskas.ko tik imuosi viskas zlunga.taip susiklosto aplinkybes kad visi planai vos tik prasideda ima ir isnyksta.na bet gal sie naujieji metai bus geresni neprarandu tikejimo.su vyru nusprendeme susilaukti vaikelio, gal atsirastu mergina kuri ismestu taro kortas ir paziuretu ar mums pasiseks ar viskas bus gerai.nuosirdus aciu :-)
Atsakyti
Sveikos. Buciau labai dekinga jei kuri paziuretumete mano santuokos perspektyvas. Ar imanoma dar islipti is sitos krizes.. abieju su vyru vienodi inicialai. A.T. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2017 02 05, 15:01)
pirmaargenta,
labai prasau padeliokite kortas mano vardu-
situacija tokia,kad vyksta skirybos.Tad klausimas toks,ar formintis separacija ar visgi jau su visam pilnas tikras oficialias skirybas?
Kas man naudingiau,geriau,ty kuris sprendimas man leistu jaustis emociskai ramiau,aisku,kiek tokiom aplinkybem tai imanoma.
Labai aciu

Įdomus klausimas, todėl jį pažiūrėjau.
Separacijos atveju, jums nebus lengviau, tiesiog matyt dar rusena viltis, kad pavyks su vyru susitaikyti, bet kortos rodo, kad tai tik atidėtas skausmas ir depresija. Vis tiek tuos jausmus turėsite išgyventi, bet juos ištempsite laike, atidėsite. Nežinau, kaip jums geriau, ar nukirsti iš karto viską ir išsiverkus judėti pirmyn, ar tą žaizdą draskyti lėtai, ilgai ir rezultatą turėti tą patį, tik vėliau. Rinktis jums.
Papildyta:
QUOTE(toma tir @ 2017 02 05, 17:05)
Labas vakaras.esu naujoke siame forume.paskutiniais metais labai nesiseka viskas.ko tik imuosi viskas zlunga.taip susiklosto aplinkybes kad visi planai vos tik prasideda ima ir isnyksta.na bet gal sie naujieji metai bus geresni neprarandu tikejimo.su vyru nusprendeme susilaukti vaikelio, gal atsirastu mergina kuri ismestu taro kortas ir paziuretu ar mums pasiseks ar viskas bus gerai.nuosirdus aciu :-)

Atsipraome, bet pirmoje žinutėje yra parašyta, kad pastojimo, nėštumo temos čia nėra nagrinėjamos. Jums būtų geriau kreiptis į astrologą pažiūrėtų laikotarpį, kuris jums pagal žvaigždes būtų tinkamesnis pastojimui.
Atsakyti
pirmaargenta, aciu Jums uz toki greita ir tikslu atsakyma.
Atsakyti
Labas merginos, atkeliu ir as blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Fely @ 2017 01 25, 13:03)
Sveikos, Taro mergaites! As su paprastu klausimu  4u.gif

Ar sie metai atnes man nauja pazinti su rimtu vyru? Bet ne siaip trumpalaike pazinti, o su rimtu seimyniniu santykiu perspektyva?
Pasiziurekit prasau, kuri galesit. Aciu labai  4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fely: 06 vasario 2017 - 12:50
pries 1.5 metu sutikau per bendrus pazystamus vyra, kuris turbut po simto metu pertraukos sukele kazkoki virpuli pilve ir kelius priverte linkti biggrin.gif per tuos 1.5 metu vis per bendrus draugus susitinkam, kaskart man nuo jo silpna daros, bet nesuprantu, ar keliu as jam kokia nors simpatija. tai va klausimas - ar keliu jam simpatija, ar rodyti kokius simpatijos zenklus is savo puses? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 02 01, 20:42)
Situacija sudėtinga, jūs labai kenčiate, aukojatės. Baisi neviltis ir pergyvenimai, gal net save kaltinate dėl susidariusios situacijos. Nežinau, kodėl jūsų namuose karinė padėtis, bet esate dabar auka šioje situacijoje. Jis kažką nuo jūsų slepia, man panau į lošimą, tikisi kad laimės pinigų, bet jų kaip nepadaugėja, taip nepadaugėja. Jausmai jau seniai atvėsę ir vyras nori pasitraukti, tik dar svarsto kaip reikės finansinius reikalus išspręsti, galvoja kokį sau naudingą variantą prasukti.
Santykių perpektyvos su šiuo žmogumi nematau, jums tai jau praeitas etapas, turite baigti kentėti ir žengti toliau. Jūsų laukia nauji šilti santykiai ir palaikymas, bet pirmiausia turite nustoti leistis kankinama.

Oho! Ohoho!
Ačiū Jums labai labai nuoširdžiai!😘
Nauji santykiai su nauju žmogumi, ar kažkuo jau pažįstamu?
Atsakyti
Noreciau ir as paklausti tarologiu ax.gif gal galetumete paziureti 4u.gif
Darbe neramumai, kolektyve trintis, kuo pasitiketi neaisku... nejauku net eiti i darba, nebetraukia, bet kito kol kas nerandu doh.gif doh.gif
Gal kortos parodytu, kokia situacija su darbo perspektyva man ax.gif Ar liksiu dabartineje organizacijoje, tik gal pakeisiu skyriu, ar aplamai, keisiu darba is pagrindu?
Gal matytusi situacija del kolektyvo, ar bus dar tokia trintis toliau ax.gif
Atsakyti

svaja, blykste

Labai jums aciu del "palinkejimu bumerango". Tuo atveju buvo sunku susilaikyti nuo negatyviu minciu, praskydau ir palinkejau, bet bandysiu sia klaida istaisyti. 

Atsakyti