Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(Moonlightmagic @ 2018 04 07, 09:39)
<p><strong>Kaligula</strong>, sprendimas visada yra. Atsakiau jums AZ. Negalima buti nevilty, zmogui neduodama daugiau, negu gali susitvarkyti. Dave gyvenimas problema, duos ir sprendima, tik dazniausiai jis buna ne toks kokio galbut tikimes.
</p>

Zinau, kad visuomet yra sprendimas, iseitis... As tiesiog pavargau,viena nelaime po kitos. Atrodo, kad net kviepuoti nebeina. Atrasiau jums zinute
Atsakyti

Noriu paklausti dėl darbo: ar pakeisiu darbą, jo pobūdį, pakilsiu pareigose...jaučiu, kad reikia kažką keisti, keistis darbinėje veikloje, na gal tik man čia taip noris, bet realiai niekas nenusimato:) nes kiek ką stengiaus daryt, dalyvauju konkursuose, einu, mokausi vėl dalyvauju...-vis lieku ten pat.

Atsakyti
Laba diena,

Žiūrinėjamės su šeimyna buto, ieško to, ko norim, jau senokai. Nusimato geros naujienos artimiausiu metu? Mano, vyro ir sūnaus pirmos radės MAA.
Atsakyti

Noriu paklausti dėl darbo: ar pakeisiu darbą, jo pobūdį, pakilsiu pareigose...jaučiu, kad reikia kažką keisti, keistis darbinėje veikloje, na gal tik man čia taip noris, bet realiai niekas nenusimato:) nes kiek ką stengiaus daryt, dalyvauju konkursuose, einu, mokausi vėl dalyvauju...-vis lieku ten pat.

pagal kortas, tai jus dabar darbe esat kaip name, tai jusu vieta. taciau jus svajojat apie kazka kita. svajones siekia tolima ateiti. konkursuose nera saziningumo, kazkas numatomas i tas darbo vietas, kur jus norit, turi stipru uznugari. ateityje vel dalyvavimas ir tuscios viltys. bent kol kas pokyciu jusu situacijoje nematau. o jums pamastyti ar jie tikrai reikalingi, nes daznai nevertinam ka turim. kazkur, begam, kazko siekiam ir pamirstam gyventi. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo four roses: 07 balandžio 2018 - 17:45

Laba diena,

Žiūrinėjamės su šeimyna buto, ieško to, ko norim, jau senokai. Nusimato geros naujienos artimiausiu metu? Mano, vyro ir sūnaus pirmos radės MAA.

turetu pasisekti artimiausiu metu, bet iki tol gali tekti kazkuom ir nusivilti. 

Atsakyti

pagal kortas, tai jus dabar darbe esat kaip name, tai jusu vieta. taciau jus svajojat apie kazka kita. svajones siekia tolima ateiti. konkursuose nera saziningumo, kazkas numatomas i tas darbo vietas, kur jus norit, turi stipru uznugari. ateityje vel dalyvavimas ir tuscios viltys. bent kol kas pokyciu jusu situacijoje nematau. o jums pamastyti ar jie tikrai reikalingi, nes daznai nevertinam ka turim. kazkur, begam, kazko siekiam ir pamirstam gyventi. 

Tai vat vat...turbūt svajonės ir liks svajonėmis. Gal jūs ir teisi dėl lėkimo..reikia tiesiog gyventi :) ačiū. :4u: 

Atsakyti
QUOTE(four roses @ 2018 04 07, 18:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Agrefa" data-cid="72062120" data-time="1523110637"><div><p>Laba diena,

Žiūrinėjamės su šeimyna buto, ieško to, ko norim, jau senokai. Nusimato geros naujienos artimiausiu metu? Mano, vyro ir sūnaus pirmos radės MAA.</p></div></blockquote><p>turetu pasisekti artimiausiu metu, bet iki tol gali tekti kazkuom ir nusivilti. </p>

Ačiū!
Atsakyti
Permainos gyvenime ne mano noru.Ar bus kažkas geriau negu buvo?Ar yra vilties tiketi?Ačiū rolleyes.gif
Atsakyti

Permainos gyvenime ne mano noru.Ar bus kažkas geriau negu buvo?Ar yra vilties tiketi?Ačiū rolleyes.gif

na labai jau nekonkretus klausimas. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>na labai jau nekonkretus klausimas. </p>
[/quote]
ar atsiras kitas darbas?
Atsakyti

Tai gal kazkuri irgi man del darbo dar perzvrlgti galetumet?buciau dekinga

Atsakyti

rolleyes.gif</p></div></blockquote><p>na labai jau nekonkretus klausimas. </p>

[/quote]
ar atsiras kitas darbas?

kazkaip sunkiai su darbais jums artimiausiu metu. kol kas nematau jokio darbo. aisku, kas iesko tas randa kaip sakoma, bet lengvai ir be kliuciu jis neatsiras. teks pasistengti kaip reikalas ir neprarasti vilties. 

Atsakyti