Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(fiffan @ 2018 04 03, 18:28)
Laba diena,
Tikiu,kad klausimas pasirodys keistas,bet pabandysiu uzduoti.
Noreciau paklausti mergaiciu,kurios meta kortas...
Vis pagalvoju,kad noreciau ateity globoti vaika,kuris nepatyre tevu meiles. Klausimas,kuris mane domina- ar pajegciau padeti vaikui? ar suteikciau jam meiles ir laimes? ar nenuvilciau vaiko ir saves?
Tikiuos tinkamai suformulavau klausima.
Aciu atsakiusioms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš pabandysiu atsakyti Jums pagal kortas.

Jums šitas noras kyla, greičiausiai, kad neturite savų vaikų. Ir prarandate viltį jų turėti.
Vyras, kuris yra šalia Jūsų, lyg ir sutinka su Jūsų noru. Tačiau ,kaip ir rašė four roses, čia būtų ilga procedūra, bet Jūsų užsispyrimas tai įveiktų.
Tačiau ateityje galite turėti asmeniniuose santykiuose problemų. Todėl galimai apgailestausite,kad pasiėmėte globotį vaiką.
Atsakyti
Sveikos!
Pargriztu su klausimu ar artimiausiais menesiais as baigsiu vienisauti?Jau zinokit nelabai ir juokinga darosi,nes atrodo visokius " kvailelius"traukiu.Paziurekite kuri,dekui
Atsakyti

Sveikos!
Pargriztu su klausimu ar artimiausiais menesiais as baigsiu vienisauti?Jau zinokit nelabai ir juokinga darosi,nes atrodo visokius " kvailelius"traukiu.Paziurekite kuri,dekui

Kiek laiko vienisausite, priklauso nuo jusu pacios ir to, ar imsites priemoniu, kad kas pasikeistu.

Jusu energetikoje matau kelis blokus, o jie trukdo save isreiksti, bendrauti. Kartais pasakote ar pasielgiate taip, kad paskui pati stebites ir galvojate kodel taip padariau. Mintis persipinusios, gali buti toks jausmas, kad aplamai ne jus pati galvojate ar priimate sprendimus.

Atsakyti
QUOTE(rutele3 @ 2018 04 04, 16:10)
Aš pabandysiu atsakyti Jums pagal kortas.

Jums šitas noras kyla, greičiausiai, kad neturite savų vaikų. Ir  prarandate viltį jų turėti.
Vyras, kuris yra šalia Jūsų, lyg ir sutinka su Jūsų noru. Tačiau ,kaip ir rašė four roses, čia būtų  ilga procedūra, bet Jūsų užsispyrimas tai įveiktų.
Tačiau ateityje galite turėti asmeniniuose santykiuose problemų. Todėl galimai apgailestausite,kad pasiėmėte globotį vaiką.

Aciu 4u.gif wub.gif . Taip,situacija tokia ir yra bigsmile.gif . Na esu suaugusi moteris ir suprantu,kad vaikas ne daiktas ir tai beproto atsakingas zingsnis... Tai tik pamastymai ir noras padeti.
Atsakyti

Laba, 

gal galite atsakyti man i du klausimus:

1. Noriu keisti darba, nors dabar dirbu pakankamai gera darba, bet jame nera galimybiu tobuleti ir kilti karjeros laiptais. Ar pavyks man pakeisti darba ir ar padarysiu teisingai jei ieskosiu kito? Aciu

2. Ar issiskirsim su vyru, nes santykia tai jau labai atsale, manau taip gyventi toliau negalime.....ir ar pavyks surasti kita man tikrai artima mylima zmogu?

Aciu
Jei reikia kokiu papildomu duomenu atsakysiu :)

Atsakyti

Laba, 

gal galite atsakyti man i du klausimus:

1. Noriu keisti darba, nors dabar dirbu pakankamai gera darba, bet jame nera galimybiu tobuleti ir kilti karjeros laiptais. Ar pavyks man pakeisti darba ir ar padarysiu teisingai jei ieskosiu kito? Aciu

2. Ar issiskirsim su vyru, nes santykia tai jau labai atsale, manau taip gyventi toliau negalime.....ir ar pavyks surasti kita man tikrai artima mylima zmogu?

Aciu
Jei reikia kokiu papildomu duomenu atsakysiu :)

as manau, kad jus norit gauti cia pilnaverte burejos konsultacija. kam nera skirta sita tema. nors gal atsiras kas jums padelios ir kitais klausimais. del darbo as manau, kad jus rasit, jei ieskosit. kortos jums pataria labiau susitelkti i valdiska sektoriu arba didesnes imones. tik ateityje jus vel kazkuom busit nepatenkinta. o siaip pas jus nera rimto apsisprendimo, nes jus tai norit kazka keisti, tai ne. reiketu drasiau imtis pokyciu jeigu jus ju norite. patirties turite.

Atsakyti
Niekaip nesusikalbu su paaugliu sūnumi J.... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Gal kas gali pasakyti, ką daryti ir kiek laiko ta problema tęsis....
Jis kenkia pats sau.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti

Aciu :) na seip idomu ka pamatysit, suprantu, kad reikia cia didesnes analizes ir tai pakankmamai svarbus ir rimti klausimai... tai gi aciu, kad atsaket :)

Atsakyti
QUOTE(Moonlightmagic @ 2018 04 05, 07:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ganbei1991" data-cid="72059111" data-time="1522876139"><div><p>Sveikos!
Pargriztu su klausimu ar artimiausiais menesiais as baigsiu vienisauti?Jau zinokit nelabai ir juokinga darosi,nes atrodo visokius " kvailelius"traukiu.Paziurekite kuri,dekui</p></div></blockquote><p></p><p>Kiek laiko vienisausite, priklauso nuo jusu pacios ir to, ar imsites priemoniu, kad kas pasikeistu.
</p><p></p><p>Jusu energetikoje matau kelis blokus, o jie trukdo save isreiksti, bendrauti. Kartais pasakote ar pasielgiate taip, kad paskui pati stebites ir galvojate kodel taip padariau. Mintis persipinusios, gali buti toks jausmas, kad aplamai ne jus pati galvojate ar priimate sprendimus.
</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p>
o tada kas priima tuos sprendimus? Zinokite as suauges zmogus ir ieskau,net per pazintis nors skeptiskai ziuriu i toki dalyka as bendrauju nesedziu ir nelaukiu kol pasibels tas vyras.Bet visa tai darant kodel vistiek neatrandu to ko ieskau smile.gif
Atsakyti

ganbei1991, na, jus visiskai nesupratote atsakymo. manau tureta omenyje, kad turit bloku savo energetineje sistemoje (cakrose), kas jums trukdo efektyviai bendrauti ir traukiate del to netinkamus zmones. nors ji pati gal prisijungs ir patikslins savo mintis. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo four roses: 06 balandžio 2018 - 10:29

Niekaip nesusikalbu su paaugliu sūnumi J.... unsure.gifunsure.gifunsure.gif
Gal kas gali pasakyti, ką daryti ir kiek laiko ta problema tęsis....
Jis kenkia pats sau.... verysad.gifverysad.gifverysad.gif

na, mes esam burejos, o ka daryti su sunumi paaugliu galbut patartu supermamos atskiroje temoje vaiku auklejimo klausimais. esme santykiuose pas jus tokia, kad kiekvienas traukia "paklode" i savo puse. sunku isklausyti ir suprasti kita puse. reikia tureti vilti, ieskoti iseities, gauti nauju ziniu, stengtis buti jam draugiska. nors pati situacija atrodo labai uzleista ir greito pagerejimo nesimato. uzsites tas reikalas. 

Atsakyti
Gal kuri Tarologe galetu uzmesti aki, kada man baigsis juodasis periodas? Labai jau uzsitese, pavargau...
Dekoju, jeigu kuri atsakysit... 4u.gif
Vardu as Monika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaligula: 06 balandžio 2018 - 13:04