Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Labukas,norėčiau paklausti ar esu nužiurėta ar prakeikta. Nes nepavyksta niekaip susilaukti vaiku.. Vis kaskas nutinka ir likus nedaug laiko iki gimdymo pagundai negyva vaisių :(

Jeigu dar aktualu, galite rašykite į AŽ, pasižiūrėsiu.

Sveikos, atėjau jūsų patarimo. Buvęs vyras pradėjo grasinti įvairiausiais prakeiksmais per veidrodį, prakeikia ligom ne tik mane bet ir dabartinį vyra su kuriuo bendrauju artimuosius. Netikiu tokiais dalykais, bet vistiek kažkas neduoda ramybės. Ką tokiu atvėju daryti? Galvoju nueiti į bažnyčia cerkve pasimelsti uždegti namie žvakute iš cerkves ir bažnyčios ir aplaistyti visus namo kampus šventu vandeniu. Ką dar patartumėt? 

Taip, tokiu būdu paveikti žmogų galima. Visai nesvarbu tikite jus tuo ar ne. Melstis ir prašyti Dievo apsaugos reikia visada, bet jeigu negatyvas yra daromas ne mėgėjo (nors kartais ir tokie sugeba "prisidirbti"), o išmanančio ką tuo nori pasėkti, vien maldos neužteks.

Amuletai.... taip, bet labiau jie veiksmingi tik po to, kai agresorius ir jo įtaką yra sustabdoma/nuimama, o čia jau reikia žinių kaip tą padaryti.

Atsakyti

Sveiki. Norėjau paklausti, ar dar bendrausiu su vyru A.? (Mus siejo platoniška draugystė.) Bei koks jo požiūris į mane. Dėkoju. 

:4u:​ 

o tikites platonisku santykiu ir toliau?

Atsakyti

Tikėčiausi nebe platoniškų, tik nežinau, kiek tokie šiuo konkrečiu atveju įmanomi.  :unsure:​ 

Atsakyti

Four roses, su sventemis Jus! Gal, radusi laiko, galetumete pasiziureti, ar ateinanti pusmeti gyvenime pasirodys vyras, turintis rimtu ketinimu mano atzvilgiu? Aciu Jums.

jums reiketu dazniau kazkur iseiti, dalyvauti arba bent jau tureti anketa pazintyse. pazintys jums eina per aktyvuma, taciau visgi per pamineta laikotarpi galimas nusivylimas. tiksliau pazintis su vyru, kuris jus nuvils. 

Atsakyti

Tikėčiausi nebe platoniškų, tik nežinau, kiek tokie šiuo konkrečiu atveju įmanomi.  :unsure:​ 

atrodo, kad jums sukelia skausmo sitie santykiai. ji vis prisimenate. jis jums svarbus. jis kartais irgi prisimena jus, bet neteikia tiems prisiminimams tokios reiksmes kaip jus. ateityje jusu bendravimas labai abejotinas. jis nera visai laisvas. visgi apie ji turetumete gauti kazkokiu ziniu. gal is bendru pazistamu arba kur kada susidursit netycia, bet panasu, kad tai ir viskas. 

Atsakyti

atrodo, kad jums sukelia skausmo sitie santykiai. ji vis prisimenate. jis jums svarbus. jis kartais irgi prisimena jus, bet neteikia tiems prisiminimams tokios reiksmes kaip jus. ateityje jusu bendravimas labai abejotinas. jis nera visai laisvas. visgi apie ji turetumete gauti kazkokiu ziniu. gal is bendru pazistamu arba kur kada susidursit netycia, bet panasu, kad tai ir viskas. 

Ačiū už atsakymą  :4u: Taip, jūs teisi: aš jį vis prisimenu, teikiu daug reikšmės tam, kas buvo ir man tai sukelia skausmo. Kažkaip ne taip viską įsivaizdavau, bet yra kaip yra. 

Galbūt dar galėčiau paklausti, ar metų laikotarpyje man nusimato rimta antra pusė?

Atsakyti

Jeigu dar aktualu, galite rašykite į AŽ, pasižiūrėsiu.

Taip, tokiu būdu paveikti žmogų galima. Visai nesvarbu tikite jus tuo ar ne. Melstis ir prašyti Dievo apsaugos reikia visada, bet jeigu negatyvas yra daromas ne mėgėjo (nors kartais ir tokie sugeba "prisidirbti"), o išmanančio ką tuo nori pasėkti, vien maldos neužteks.

Amuletai.... taip, bet labiau jie veiksmingi tik po to, kai agresorius ir jo įtaką yra sustabdoma/nuimama, o čia jau reikia žinių kaip tą padaryti.

Ka tokiu atveju patartumet daryti?

Atsakyti

Black Queen, jeigu pati negalite susitvarkyti su buvusio vyro elgesiu, o jus ir artimus zmones tai gasdina ir neleidzia ramiai gyventi, galima kreiptis i zmogu kuris praktikuoja magija. Geriausia butu kreiptis i baltus magus, jie nenaudoja prievartos arba galite rasyti man, pasiziuresiu ka butu galima padaryti jusu atveju.

Atsakyti
Laba diena,
Tikiu,kad klausimas pasirodys keistas,bet pabandysiu uzduoti.
Noreciau paklausti mergaiciu,kurios meta kortas...
Vis pagalvoju,kad noreciau ateity globoti vaika,kuris nepatyre tevu meiles. Klausimas,kuris mane domina- ar pajegciau padeti vaikui? ar suteikciau jam meiles ir laimes? ar nenuvilciau vaiko ir saves?
Tikiuos tinkamai suformulavau klausima.
Aciu atsakiusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

fiffan, paprastai kai zmogus nori kita globoti, jam paciam kazko gyvenime truksta. Prisiemus tokia atsakomybe kaip vaiko globa, zingsnis pakankamai rimtas.

Atsakyti

fiffan, paprastai kai zmogus nori kita globoti, jam paciam kazko gyvenime truksta. Prisiemus tokia atsakomybe kaip vaiko globa, zingsnis pakankamai rimtas.

nemanau, kad zmogui kazko truksta. tiesiog jeigu taip butu, visuomene samonetu, maziau vaiku butu vaiku namuose. uzsienyje kai kuriuose salyse nera vaiku namu isvis. mano nuomone, tai sveikintinas noras. 

o klausimo autorei, noriu pasakyti, kad tai susije su mano specialybe. buna ilgi mokymai, bendravimas su vaiku, palaikymas ir konsultavimas pasiemus vaika. gauti vaika globoti tai uzims pagal mane apie pora metu. teks kryziaus kelius eiti del to. tai mano nuomone visu pirma jus kreipkites i kokias instancijas, pabendraukit su vaikais, "prisilieskit" prie ju be isipareigjimu. galbut pameginkit pasavanoriauti kur yra vaikai. vaiku namuose pvz., vaiku dienos centre ir t.t., kad ir savaitgaliais, jei nera laisvo laiko kitom dienom. tai mano nuomone cia klausimas ne kortoms. ir jei jus noresit, jums suteiks visus atsakymus del globos, visada pades. taip, kad sekmes jums ir sveikinu su tokia mintim. :) 

Atsakyti

Ačiū už atsakymą  :4u: Taip, jūs teisi: aš jį vis prisimenu, teikiu daug reikšmės tam, kas buvo ir man tai sukelia skausmo. Kažkaip ne taip viską įsivaizdavau, bet yra kaip yra. 

Galbūt dar galėčiau paklausti, ar metų laikotarpyje man nusimato rimta antra pusė?

manau, kad jums turetu pavykti uzmegzti pazinti, bet butu ir nusivylimu tame procese. aplamai turesit pasirinkima is vyru, gausit demesio, tik reiketu tam pasiryzti. 

Atsakyti