Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(** Svaja** @ 2018 03 30, 17:34)
Labu Pavasario saule wub.gif

Niu ką... atidirbinėju dienas darbe ir 21d iškeliu sparnus.

Tokios va naujienos...o tie reikalai...ten...tegul ir lieka ten  4u.gif

Laiko tik sugaišau nors... buvo ir geras laikas pradzioje ...dėkinga jam už tai . Išmokau šio bei to .

Dziaugiuosi del Taves, Svaja wub.gif 4u.gif O del Aurio... Visi zmones ateina i musu gyvenima su tikslu. Vieni tam, kad ji praturtintu, kiti tam, kad mus kazko ismokytu. Smagu, kad sitai supranti ir jo pamokoms pasibaigus sugebi ji paleisti smile.gif esi stiprus ir geras zmogus. Labai. 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2018 03 30, 19:42)
Dziaugiuosi del Taves, Svaja  wub.gif  4u.gif  O del Aurio... Visi zmones ateina i musu gyvenima su tikslu. Vieni tam, kad ji praturtintu, kiti tam, kad mus kazko ismokytu. Smagu, kad sitai supranti ir jo pamokoms pasibaigus sugebi ji paleisti smile.gif esi stiprus ir geras zmogus. Labai. 4u.gif  4u.gif  wub.gif

Ačiū už šiltus žodžius wub.gif

Tas nelengva .. turėjo praeiti virš metų kad suprasti,atsimerkti ir priimti sprendimą ...dėl savęs kad vėl save atrasti ir eiti tolyn ...

Bet tikiuos bus ok viskas .. O jam padėti ...nežinau ... kol pats sau nepradės padėt niekas nepadės kad ir kiek stengsis..

Ir žinai yra tas truputį jausmas lyg kalta .. tačiau kai pagalvoji kad laukei praktiškai nieko metus ...tik žodžių žaismo toliau .. tai supranti kad viskas ok,tinkamas sprendimas ... turėjo žmogus galimybę ,ranką ir ....vis tai ai paleido ... na....tai jo pasirinkimas ..gyvenimo būdas deja stipresnis už jį šiai dienai .

Kai atsigausiu energetiškai ,įsitvirtinsiu Uk būtinai papasakosiu šia istoriją savo .Tikrai nemaniau kad taip būna ...bet būna

Sielos dvynės ... o gal karminiai santykiai ,niekad tuo netikėjau ... bet teko įsitikint savo patirtim .

Visoms smagių švenčių !!! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 30 kovo 2018 - 19:33

Sveikos, atėjau jūsų patarimo. Buvęs vyras pradėjo grasinti įvairiausiais prakeiksmais per veidrodį, prakeikia ligom ne tik mane bet ir dabartinį vyra su kuriuo bendrauju artimuosius. Netikiu tokiais dalykais, bet vistiek kažkas neduoda ramybės. Ką tokiu atvėju daryti? Galvoju nueiti į bažnyčia cerkve pasimelsti uždegti namie žvakute iš cerkves ir bažnyčios ir aplaistyti visus namo kampus šventu vandeniu. Ką dar patartumėt? 

Atsakyti

Sveikos, atėjau jūsų patarimo. Buvęs vyras pradėjo grasinti įvairiausiais prakeiksmais per veidrodį, prakeikia ligom ne tik mane bet ir dabartinį vyra su kuriuo bendrauju artimuosius. Netikiu tokiais dalykais, bet vistiek kažkas neduoda ramybės. Ką tokiu atvėju daryti? Galvoju nueiti į bažnyčia cerkve pasimelsti uždegti namie žvakute iš cerkves ir bažnyčios ir aplaistyti visus namo kampus šventu vandeniu. Ką dar patartumėt? 

tai gal psimelsti uz jusu ex vyra, jo sielos ramybe, nes matosi, kad jos neturi. ir siaip jam mintyse linketi visa ka geriausia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo four roses: 31 kovo 2018 - 20:37

tai gal psimelsti uz jusu ex vyra, jo sielos ramybe, nes matosi, kad jos neturi. ir siaip jam mintyse linketi visa ka geriausia.
Turite omeni man pasimelsti? Kad ramybes neturi tai tikrai, nes nuo vasario men. Neduoda ramybes vis rašineja žinutes kas 5 minutes su ižeidimais prakeiksmais ir viskuom kuom pradeda rasyneti nakti oki pietu rašo vaidmainiauja pasitelke blogas jegas, netikejau kol nepradejo kritineti veidrodis...nes vis kazka apie veidrodzius rašo. Metus laiko gyvanam atskirai, visi prakeiksmai prasidejo kai suzinojo apie mano santykius su kitu vyru...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Black Queen: 31 kovo 2018 - 21:05

Turite omeni man pasimelsti? Kad ramybes neturi tai tikrai, nes nuo vasario men. Neduoda ramybes vis rašineja žinutes kas 5 minutes su ižeidimais prakeiksmais ir viskuom kuom pradeda rasyneti nakti oki pietu rašo vaidmainiauja pasitelke blogas jegas, netikejau kol nepradejo kritineti veidrodis...nes vis kazka apie veidrodzius rašo. Metus laiko gyvanam atskirai, visi prakeiksmai prasidejo kai suzinojo apie mano santykius su kitu vyru...

taip jums. nors ta jusu situacija gali buti sudetinga jei sakot, kad jis kazka naudoja.

Atsakyti

taip jums. nors ta jusu situacija gali buti sudetinga jei sakot, kad jis kazka naudoja.

Aš nežinau gal jis tiesiog blefuoja, bet atsargumas gėdos nedaro.  Gal kreitis kokio amuleto apsaugai pas kokia uzkalbetoja ar ka nors tokio

Atsakyti
QUOTE(Black Queen @ 2018 04 01, 00:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="four roses" data-cid="72055673" data-time="1522523365"><div><p>taip jums. nors ta jusu situacija gali buti sudetinga jei sakot, kad jis kazka naudoja.</p></div></blockquote><p>Aš nežinau gal jis tiesiog blefuoja, bet atsargumas gėdos nedaro.  Gal kreitis kokio amuleto apsaugai pas kokia uzkalbetoja ar ka nors tokio</p>

Pirmiausia valytis energetiką nes negatyvo bus ,paskui pasirūpinti apsauga kad nepramuštų ...

Jis vyras...savininkiškas negali susitaikyti kad Jūs kito ..pats nesaugojo dabar pavydi .. tokių vyrų n..

Mano ex aužinojęs kad man nepasisekė romanas... tai dziūgavo dar ir dadejo moralo ...kitaip tariant dat gulintį pasparde... jie lopai yra,...nesusitaiko su mintim kad moteris juos ...zaviuisius nepakartojamus paliko ... užtai ir niršta,..

Lai niršta ...atmuškit negatyva sava jėga ..

Sekmės,Jums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 01 balandžio 2018 - 12:35

as gaminu apsauginius amuletus, bet valymais neuzsiimu. 

Atsakyti

Sveiki. Norėjau paklausti, ar dar bendrausiu su vyru A.? (Mus siejo platoniška draugystė.) Bei koks jo požiūris į mane. Dėkoju. 

:4u:​ 

Atsakyti

Four roses, su sventemis Jus! Gal, radusi laiko, galetumete pasiziureti, ar ateinanti pusmeti gyvenime pasirodys vyras, turintis rimtu ketinimu mano atzvilgiu? Aciu Jums.

Atsakyti

Four roses, su sventemis Jus! Gal, radusi laiko, galetumete pasiziureti, ar ateinanti pusmeti gyvenime pasirodys vyras, turintis rimtu ketinimu mano atzvilgiu? Aciu Jums. (S)

Atsakyti