Šitas mano atsakymas skirtas etceterai.
mes nieko pries.
Sveikos, merginos,
labai knieti sužinoti dabartinio, naujojo, darbo perspektyvas ir santykius su kolegomis, jų palaikymą. Gal kuri pakomentuotų
Sveikos, merginos,
labai knieti sužinoti dabartinio, naujojo, darbo perspektyvas ir santykius su kolegomis, jų palaikymą. Gal kuri pakomentuotų
is esmes dabar viskas gerai, yra viltis, kad taip ir bus toliau. kolegos pades, galit kreiptis jei reikes. kartu ieskosit iseities. ateityje mokysites kazko naujo ir galit galvoti apie darbo pakeitima. tarsi tokios mintys ar likti cia, o gal pereiti kitur. nors is tikruju nieko blogo siame darbe nesimato, bet ateityje gulinti korta rodo va tokius dalykus. turesit galimybe rinktis, galbut gausit dar geresni pasiulyma.
Ačiū , jei kas atsakys
Ačiū , jei kas atsakys
O dėl ko kilo rietenos? Ar ne dėl finansų? Ir ar ne Jūs buvote didesnė provokatorė šitų barnių?
Pagal mane turite apie ką pagalvoti. Bet šalia Jūsų yra moteris (gal mama, o gal anyta) kuri gali padėti. Todėl artimiausiu metu, tokių kaip skirybų, nesimato. Vyras turėtų išvažiuoti darbo reikalais. Taigi viskas turėtų lyg ir aprimti. Bet jeigu Jūs iš šito ginčo nepadarysite išvadų, pabaigos "ILGAI IR LAIMINGAI" nesulauksite.
Pagal mane turite apie ką pagalvoti. Bet šalia Jūsų yra moteris (gal mama, o gal anyta) kuri gali padėti. Todėl artimiausiu metu, tokių kaip skirybų, nesimato. Vyras turėtų išvažiuoti darbo reikalais. Taigi viskas turėtų lyg ir aprimti. Bet jeigu Jūs iš šito ginčo nepadarysite išvadų, pabaigos "ILGAI IR LAIMINGAI" nesulauksite.
Ne, ne dėl finansų. Aš priminiau jam senas skriaudas, man padarytas, nors žadėjau to niekada nebedaryti, o jis tada maniškes klaidas, kurias norėjo užmiršti, ir kaltina mane, kam priminiau, kad visada vaizduoju teisuolę, bet ir mane labai įskaudino, visokiais žodžiais išvadino, kuriuos kažin ar atleisiu kada
Labas vakaras,prireikė greito atsakymo,todėl kreipiuosi...gal kuri galite pažiūrėti ar man yra tinkamas laikas keisti darbą?Ar gerai bus jei paliksiu seną vietą ir eisiu į naują?Kokios perspektyvos?Pliusai ir minusai...ar tiesiog geriau šiuo metu nieko nekeisti..Dėkoju
jus turit perspektyvas tiek dabartiniame, tiek naujame darbe, jei jo ieskosite. nereiketu jaudintis ir per daug galvoti.
Dėkoju,bet dabar pasirinkimo klausimas ir nežinau kuriuo keliu geriau pasukti...
Prašau, pažiūrėkit ką Jūsų kortos kalba. Nors aš jau daug maž turiu nuomonę šiuo klausimu.... Draugai siūlo tapti jų verslo bendasavininke, dalinke. Iki šiol aš padėjau jiems tame versle labiau formaliai. Klausimas kaip čia būtų jei sutikčiau būti verslo dalinke, ar geriau atsisakyti? Ačiū
Jeigu Jūs turite savo nuomonę, tai ir reikia ja vadovautis. Jūs gi geriau žinote situaciją, pažystate savo draugus.
O kortų būtų toks atsakymas: kad laukia melas ir apgaulė. Naudos nebus. Bus daug ginčų. O jūsų investuoti pinigai gali prapulti. Todėl geriau ir toliau elkitės kaip ir anksčiau. Tik nesikuklinkite už savo pagalbą prašyti atlygio.