atsiprašau, jei mano komentaras jus kažkaip įžeidė.
parašiau tik savo pastebėjimą.
Viskas ok! Iš tiesų, tasai būrimas irgi ir tikėjimo.reikalas, matomai yra. Paskaičius keletą postų.susidariau nuomonę, kad kažkuriai narei neišsipildė tai, ką rodė kortos. Tuomet ir jūs jau privengiat jai toliau atsakinėti. Ir tai yra normalu.
ne tame esme. as uz teisinga klausimo formuluote. bet tai vel, jei bus labai teisingai uzduodami klausimai, jau atsakymas bus ne siai temai.
Sveikos merginos. Turiu problemą - dilemą darbo klausimu.
taigi, ka as matau jeigu darbas butu keiciamas. siuo metu darbe krize, nemalonumai, taciau juos rodo kaip laikinus ir nelabai didelius. jus esat dora, darbsti ir jei siustumet savo CV, skelbtumetes, kad ieskot darbo, jums pavyktu rasti nauja. taciau tektu dar kazko naujo mokintis arba pasitobulinti. kortos sako, kad turesit ne viena galimybe isidarbinti. bus is ko rinktis.
Ačiū labai.
Aciu, tikrai visas isgirdau, nezinojau kad mano klausimas yra sunkus. Teks kreiptis mokamai, nes toks jausmas kad kazkas trukdo.. gal tai kaip tik man zenklas.. jau nebezinau.
O del kitu merginu konentaru, tai yra del angelface komentaro, manau visu pirma neetiska komentuot kitu klausimus, neisiskaicius bent jau..
Sveikos, cia jau pora kartu senokai reiskiausi... O dabar- arteja mano didzioji diena, labai intensyviai ruosiames- gruodzio men gryztam i lietuva ir atidarom savo maza versliuka, ko lietuvoje dar nera. Gal kas galetu paziureti kaip mums seksis? Cia mano ir seses ideja, labai artima sirdziai, bet ta nezinomybe mane iki gruodzio is proto isves aciu!
Sveikos, cia jau pora kartu senokai reiskiausi... O dabar- arteja mano didzioji diena, labai intensyviai ruosiames- gruodzio men gryztam i lietuva ir atidarom savo maza versliuka, ko lietuvoje dar nera. Gal kas galetu paziureti kaip mums seksis? Cia mano ir seses ideja, labai artima sirdziai, bet ta nezinomybe mane iki gruodzio is proto isves aciu!
taigi, visu pirma jums reikia labai gerai apsispresti del verslo krypties, nes kortos jus perspeja, kad bus kliuciu ir isbandymu. pradzioje bus nepalankiu permainu jusu verslui. gali buti bergdziu svajoniu, taciau nors kortos ir nera labai geros, vis gi sakyciau kazkas gausis is to verslo. is uzsispyrimo, jegos ir isitikinimu. galbut isstovesit, bet tikrai lengva nebus. tad siulau dar karta pagalvoti prie pradedant.