Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(V.i.k.A @ 2018 03 04, 10:06)
</p><p>Prasiau nuomones mergaiciu kurios delioja kortas.</p>

atsiprašau, jei mano komentaras jus kažkaip įžeidė.
parašiau tik savo pastebėjimą.
Atsakyti
QUOTE(four roses @ 2018 03 04, 11:11)
<p>nesupykit labai, bet cia jus visokius klausimus uzduodat ir mes turim svarstyti. kaip beuzduotu, koki beuzduotu. mes irgi turim teise atsisakyti.

Viskas ok! Iš tiesų, tasai būrimas irgi ir tikėjimo.reikalas, matomai yra. Paskaičius keletą postų.susidariau nuomonę, kad kažkuriai narei neišsipildė tai, ką rodė kortos. Tuomet ir jūs jau privengiat jai toliau atsakinėti. Ir tai yra normalu.
Atsakyti

Viskas ok! Iš tiesų, tasai būrimas irgi ir tikėjimo.reikalas, matomai yra. Paskaičius keletą postų.susidariau nuomonę, kad kažkuriai narei neišsipildė tai, ką rodė kortos. Tuomet ir jūs jau privengiat jai toliau atsakinėti. Ir tai yra normalu.

ne tame esme. as uz teisinga klausimo formuluote. bet tai vel, jei bus labai teisingai uzduodami klausimai, jau atsakymas bus ne siai temai. 

http://www.taroskopa...a-taro-kortoms/

Atsakyti
QUOTE(V.i.k.A @ 2018 03 04, 07:06)
<p>Jus galvojat kad cia pirma instancija? Nereikia galvot kad esate protingesnes.. Tikrai kad kreiptasi visur kur tik imanoma. O cia zmones ateina kai tikrai yra blogai.. is nevilties.. ir tikrai nelaukia komentaru is bambos.. </p><p>as irgi galiu sedet ir pamokslaut, bet ar tai pades zmogui kuris pergyvena?</p><p>Prasiau nuomones mergaiciu kurios delioja kortas.</p>

Vika tada patarciau kreiptis pas tarologa asmeniskai, mokamai konsultacijai, kuri isnagrinetu jums rupimus klausimus, cia merginos atsakineja nemokamai ir i viena klausima , niekas nebando but uz jus protingesnis tikrai ir nereikia tai skaudziai reaguot
Papildyta:
QUOTE(four roses @ 2018 03 04, 09:11)
<p>nesupykit labai, bet cia jus visokius klausimus uzduodat ir mes turim svarstyti. kaip beuzduotu, koki beuzduotu. mes irgi turim teise atsisakyti. pvz. as nedirbu su visokiais busto klausimais. namu nuoma, pirkimai, keitimai ir t.t. kai yra mokama konsultacija tokiu beveik neuzduoda. patys issisprendzia. susidurti netenka praktiskai, patirties nera. skaitau, kad galit pacios isspresti tokius klausimus ir be burejos. taip pat nedirbu su teisiu klausimais. labai daznai praso klientai uz pinigus, bet atsisakau. mokykites ir ismoksit, islaikysit.  4u.gif </p><p></p><p>dirbu su santykiais ir darbo klausimais. tokius prasom uzduoti.  4u.gif </p>

Butent, as asmeniskai atsisakau ziuret sveikatos klausimais, tam yra daktarai, finansai man ok tik kas liecia dideles sumas, kaip pirkimai nekilnojamo turto , tam yra zmones kurie nusimano siais klausimais, as pati asmeniskai siais klausimais kreipiuosi pas drauge kuri dirba si darba ir gali man atsakyt i visus klausimus
Atsakyti

Sveikos merginos. Turiu problemą - dilemą darbo klausimu. 

taigi, ka as matau jeigu darbas butu keiciamas. siuo metu darbe krize, nemalonumai, taciau juos rodo kaip laikinus ir nelabai didelius. jus esat dora, darbsti ir jei siustumet savo CV, skelbtumetes, kad ieskot darbo, jums pavyktu rasti nauja. taciau tektu dar kazko naujo mokintis arba pasitobulinti. kortos sako, kad turesit ne viena galimybe isidarbinti. bus is ko rinktis. 

Ačiū labai.  :bis​ 

Atsakyti

Aciu, tikrai visas isgirdau, nezinojau kad mano klausimas yra sunkus. Teks kreiptis mokamai, nes toks jausmas kad kazkas trukdo.. gal tai kaip tik man zenklas.. jau nebezinau.

O del kitu merginu konentaru, tai yra del angelface komentaro, manau visu pirma neetiska komentuot kitu klausimus, neisiskaicius bent jau..

Atsakyti

Laba diena,
Ką kortos rodytų-šviečiasi šeimai pasikeisti butą į didesnį?Mano, vyro ir sūnaus pirmos raidės būtų
M
A
A

Ačiū.

Nera tam tinkamas laikas, buto keitimui, finansine prasme.

Atsakyti
Istryniau, nes neaktualu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnesiuke: 06 kovo 2018 - 21:10
QUOTE(Moonlightmagic @ 2018 03 05, 20:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Agrefa" data-cid="72022376" data-time="1520152366"><div><p>Laba diena,
Ką kortos rodytų-šviečiasi šeimai pasikeisti butą į didesnį?Mano, vyro ir sūnaus pirmos raidės būtų
M
A
A

Ačiū.
</p></div></blockquote><p></p><p>Nera tam tinkamas laikas, buto keitimui, finansine prasme.
</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p>

Ačiū!
Atsakyti

Sveikos, cia jau pora kartu senokai reiskiausi... O dabar- arteja mano didzioji diena, labai intensyviai ruosiames- gruodzio men gryztam i lietuva ir atidarom savo maza versliuka, ko lietuvoje dar nera. Gal kas galetu paziureti kaip mums seksis? Cia mano ir seses ideja, labai artima sirdziai, bet ta nezinomybe mane iki  gruodzio is proto isves :D aciu! 

Atsakyti

Sveikos, cia jau pora kartu senokai reiskiausi... O dabar- arteja mano didzioji diena, labai intensyviai ruosiames- gruodzio men gryztam i lietuva ir atidarom savo maza versliuka, ko lietuvoje dar nera. Gal kas galetu paziureti kaip mums seksis? Cia mano ir seses ideja, labai artima sirdziai, bet ta nezinomybe mane iki  gruodzio is proto isves :D aciu! 

taigi, visu pirma jums reikia labai gerai apsispresti del verslo krypties, nes kortos jus perspeja, kad bus kliuciu ir isbandymu. pradzioje bus nepalankiu permainu jusu verslui. gali buti bergdziu svajoniu, taciau nors kortos ir nera labai geros, vis gi sakyciau kazkas gausis is to verslo. is uzsispyrimo, jegos ir isitikinimu. galbut isstovesit, bet tikrai lengva nebus. tad siulau dar karta pagalvoti prie pradedant. 

Atsakyti
Laba diena merginos 4u.gif

Kažkas viduje verčiasi nebesuprantu savęs ..gal tai prieš koki gyvenimo persversmą ... periodas ne itin malonus gal pavasaris ateinantis įtakoja ..
Meilės reikalai jokie ...finansai irgi šeip sau ir aplamai mielo nieko ..

Jei bus galimybė ir noras padėlioti kortas klausymas būtų toks..

Ka darau netaip kad sąntykiai nesiseka , ką,turėčiau pakeisti savyje kad būtų kitaip ?

Finansam ..galėčiau važiuoti padirbėt svetur tik abejonės ir baimės trukdo.

Labai dėkoju .

Aš J B.

Atsakyti