Sveikos merginos. Turiu problemą - dilemą darbo klausimu. Darbe atmosfera sunkiai bepakeliama, kolektyvas pradeda barstytis dėl nesuprantamo valdymo. Aš irgi turiu minčių eiti iš darbo, bet sulaiko stabilumas ir atlyginimas. Su mano gan ribota specialybę darbą rast oi kaip sunku, o atlyginimai bent 30 proc. mažesni, tai ir paminu savo principus ar reikėtų verst tą lapą ir išeitį į nežinomybę dėl savo ateities? O gal įmonė susipras ir atsigręž į darbuotojus? Dar yra kvietimas perimt verslą, bet nesijaučiu versli, bet gal čia tik mano nepasitikėjimas savimi? Būsiu labai dėkinga už patarimą.
del sveikatos as kazkiek konsultuoju, bet ir tai tik zmogaus fizine bukle kokia, kiek resursu turi pasveikti. ti cia reikia jau bendrauti su zmogum ir reikia jo duomenu. nuotrauka, gimimo data.
Dekoju, kad atsiliepet
Jau bendravau su Moonlightmagic
Labai man padejo, merginos, kam reikia, rekomenduoju, dziaugiuosi, kad likimas su Ja suvede
Sveikos merginos. Turiu problemą - dilemą darbo klausimu.
taigi, ka as matau jeigu darbas butu keiciamas. siuo metu darbe krize, nemalonumai, taciau juos rodo kaip laikinus ir nelabai didelius. jus esat dora, darbsti ir jei siustumet savo CV, skelbtumetes, kad ieskot darbo, jums pavyktu rasti nauja. taciau tektu dar kazko naujo mokintis arba pasitobulinti. kortos sako, kad turesit ne viena galimybe isidarbinti. bus is ko rinktis.
Norėčiau sužinoti, ar pageres padetis meiles srityje ?
klausimas labai netikslus. turit pora?
Jau 6 men. kaip be poros.
Four roses, gal galetumete paziureti?
Noreciau paklausti, ar mums pavyks, nusipirkti nama, uz kuri jau davem uzstata? Iskylo problemu, su isigijimu, ar mes rasim iseiti? Aciu
Praeitų metų lapkričio mėn.buvau uždavusi klausimą (citavimas ir atsakymas į jį yra žemiau). Klausiau, ar dar sužunosiu apie sutuoktinį blogų dalykų. Atsakymas buvo, kad taip ir greitu laiku.
Praėjo 3,5 mėn., bet absol nieko blogo daugiau neįvyko, tik gera-vyras susirado naują darbą, užima vadovaujamą postą, santykiai atrodo tobuli visur ir dėl visko. Bet bijau pasitikėti.
Tad klausimas - ar dar kažką blogo sužinosiu apie sutuoktinį A.? Ar verta nerimauti? Ar tikėti tuo, kas vyksta šalia manęs-pagarba, buvimas kartu, kelionės kartu, maisto gaminimas kartu, atvirumas, nuoširdumas.
Ačiū!
Buvau pasinėrusi į didelius rūpesčius, visiškai į šoną buvau nustūmusi sutuoktinį A. Rūpesčių apmažėjo. Praregėjau, kad sutuoktinis padaręs klaidų, kurios vos neprivedė iki skyrybų. Nustojau juo pasitikėti, nors jis labai stengiasi.
KLAUSIMAS:
Ar tai, kiek ir ko žinau, yra viskas, ar yra dar nemalonesnių dalykų, kurių aš nebežinau? Ar laukia dar kažkokie nemalonumai dėl jo/su juo?
Ačiū.
Arneza,
kam jus isvis uzduodat toki beprasmi klausima kortoms? koks klausimas, toks ir atsakymas. kortos isvis neatsako i klausimus, kurie prasideda su ar, nes reikia atsakymo taip arba ne. kortos taip siaurai neatsako. o jus zinot isvis apie minciu galia? jei gyvenat laukdama blogo, tai ir sulauksit.
<div>
<p><strong>Arneza,</strong>
kam jus isvis uzduodat toki beprasmi klausima kortoms? koks klausimas, toks ir atsakymas. kortos isvis neatsako i klausimus, kurie prasideda su ar, nes reikia atsakymo taip arba ne. kortos taip siaurai neatsako. o jus zinot isvis apie minciu galia? jei gyvenat laukdama blogo, tai ir sulauksit.</p>
</div>
</blockquote>
Sugrįžau pasitikslinti dėl senesnio klausimo ir užduoti naują.
Praeitų metų lapkričio mėn.buvau uždavusi klausimą (citavimas ir atsakymas į jį yra žemiau). Klausiau, ar dar sužunosiu apie sutuoktinį blogų dalykų. Atsakymas buvo, kad taip ir greitu laiku.
Praėjo 3,5 mėn., bet absol nieko blogo daugiau neįvyko, tik gera-vyras susirado naują darbą, užima vadovaujamą postą, santykiai atrodo tobuli visur ir dėl visko. Bet bijau pasitikėti.
Tad klausimas
Kiek ilgai užtruks toka idiliškas gyvenimas su A.? Gal.prie visos idilės jau ir kitą būstą įsigysime?
Ačiū!
cia jums vel niekas neatsakys kiek ilgai.