Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(blykste38 @ 2018 02 26, 21:34)
Papildyta:
Na mintys pas ta drauge J tai tijrai kudlotos, ir jei yra itarimu kad tai susije su vyru , tai gal tiiesiog nutraukt visas draugystes reiktu

Ne su vyru. Tiesiog toks jausmas, kad ką jai papasakoju — viskas subyra. Pasidžiaugiu kažkuo ir tai ima nebesisekti. Sutapimais netikiu, bet nesinori ir tikėti, kad ji taip gali...
Atsakyti

tai jau yra, kad papasakotas dalykas neissipildo, nes svetima energija, gal pavydas sugriauna. ne karta pastebejau pati, kad taip buna. ir dazniausiai paciai tada buna noras pasigirti. manau drauge cia ne prie ko. laime megsta tyla ir kol nesirealizavo jusu ideja nereikia girtis niekam. 

Atsakyti

cia jau placiau ziureti reiketu ir suderinamuma, jei jus nezinot ar jis jums tinka. cia temoje niekas niekas sito neatsakys. as galiu, bet ne uz dyka sita padaryti. 

Atsakyti

Labas rytas, gal kas patartu i ka kreiptis del sveikatos? Gyvenimas vel sukrete iki pat saknu :-(

Atsakyti

Labas rytas, gal kas patartu i ka kreiptis del sveikatos? Gyvenimas vel sukrete iki pat saknu :-(

Dėl sveikatos kreiptis pas gydytoją. Dėl klausimo, kodėl gyvenimas vėl sukrėtė, galite parašyti man AŽ.

Atsakyti

Laba diena,

gal kas žvilgelėtumėt į mano situaciją. Prieš 1,5 metų bendrauvau su vyriškiu, mūsų abiejų ex dėjo visas pastangas, kad mus išskirti. Aš neatlaikiau ir santykius nutraukiau. Po 9mėn., baigęs visus teisinius reikalus su ex ir galutinai išsiskyrę, jis pasirodė vėl. Pusę metų bandžiau atsilaikyti ir nepasiduoti jam, galvodama, kad jis nėra tinkamas vyras man. Prieš porą mėn. visgi atnaujinom bendravimą. Norėjau paklausti kiek tai rimta? Kokia šių santykių perspektyva?

Jis galutinai išsiskyrė ir atėjo pas jus. Be to, dar laukė pusę metų galimybės, atnaujinti santykius. Retas vyras kuris taip pasielgia.

Atsakyti

del sveikatos as kazkiek konsultuoju, bet ir tai tik  zmogaus fizine bukle kokia, kiek resursu turi pasveikti. ti cia reikia jau bendrauti su zmogum ir reikia jo duomenu. nuotrauka, gimimo data. 

Atsakyti
Help. Turiu teorinę galimybę išsikelti į svetimą miestą, tačiau su galimybe gauti išsvajotą darbą. Ar verta veltis į tokią avantiūrą (dėl to reikėtų daug paaukoti) ar vis tik geriau nieko nekeisti, nes eilinį kartą nusvilsiu???
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2018 02 26, 21:10)
Ne su vyru. Tiesiog toks jausmas, kad ką jai papasakoju — viskas subyra. Pasidžiaugiu kažkuo ir tai ima nebesisekti. Sutapimais netikiu, bet nesinori ir tikėti, kad ji taip gali...

angelface, gali būti, kad jūsų draugė turi labai stiprią energetiką ir ji gali net nevalingai griauti jūsų laimę. Žinau tokių pavyzdžių, kai net labai artimo žmogaus bet kokia neigiama mintis sugriauna kito laimę. Stenkitės nepasakoti apie dalykus, kuriuos norite išsaugoti, nes jūsų draugė gal ir nesuvokia savo minčių galios, bet jai pakanka pagalvoti, kad jums per daug gerai, ar jūs neberta tokios laimės ir jūsų laimė sudūžta. unsure.gif
Atsakyti

angelface, kortos jums sako, kad norint persikelti jums reikia vyrisku savybiu, tokiu kaip atkaklumas, ryztas, drasa ir moteriskos intuicijos, bei mokejimo svelniai laviruoti tarp situaciju. persikelus butu nauja pradzia, bet truputi tokia kaip sakant vejavaikiska, nepamatuota su siek tiek per dideliu naivumu, kad viskas pavyks. kortu perspejimas jums gana rimtas, kad tikrai jusu lauktu nesekme ir jusu vilciu zlugimas. nusiviltumet. siuo metu jums sunkus etapas. yra visokiu isbandymu. islaukit, realiau apgalvokit savo planus ir idejas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo four roses: 27 vasario 2018 - 21:43
QUOTE(four roses @ 2018 02 27, 22:41)
<p><strong>angelface</strong>, kortos jums sako, kad norint persikelti jums reikia vyrisku savybiu, tokiu kaip atkaklumas, ryztas, drasa ir moteriskos intuicijos, bei mokejimo svelniai laviruoti tarp situaciju. persikelus butu nauja pradzia, bet truputi tokia kaip sakant vejavaikiska, nepamatuota su siek tiek per dideliu naivumu, kad viskas pavyks. kortu perspejimas jums gana rimtas, kad tikrai jusu lauktu nesekme ir jusu vilciu zlugimas. nusiviltumet. siuo metu jums sunkus etapas. yra visokiu isbandymu. islaukit, realiau apgalvokit savo planus ir idejas.</p>

Kartais man atrodo, kad visas mano gyvenimas yra sunkus etapas smile.gif
Atsakyti

ne jums vienai taip.  :4u:​ 

Atsakyti