Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Atkeliu savo klausima :) Dekoju.

Four roses, gal rasite laiko pasiziureti, ar man (S) dar teks bendrauti su J? Ar esama situacija traktuoti kaip santykiu pabaiga? Aciu.

Atsakyti
QUOTE(four roses @ 2018 02 21, 18:58)
giliu analiziu cia niekas nedaro. buvo pasvarstytas tik jusu santykis su vyriskiu K. visu jusu perspektyvu cia nesuziures niekas ir burejos konsultacijos neatstos.

Supratau😊
Ačiū Jums labai😘
Atsakyti
QUOTE(Fluty @ 2018 02 21, 20:50)
<p>Atkeliu savo klausima smile.gif Dekoju.</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fluty" data-cid="72006065" data-time="1519062034"><div><p>Four roses, gal rasite laiko pasiziureti, ar man (S) dar teks bendrauti su J? Ar esama situacija traktuoti kaip santykiu pabaiga? Aciu.</p></div></blockquote><p></p>

jus labai isgyvenat ta issiskyrima, bet as ne labai matau perspektyvu. dazniausiai pabaiga ir yra pabaiga. sekmes jums.
Atsakyti
Labas vakaras - konkretinu savo klausimą: Ar pavyks per šiuos metus persikraustyti į naują būstą? ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Aciu, four roses uz skirta laika! 

Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2018 02 20, 21:26)
Is ko sprendziat kad ruosiasi atleist is darbo, jei ruostusi nemanau kad is anksto jum pasakytu, kortos nerodo atleidimo greitu laiku
Jei dirbsit savo darba, atliksit taip kaip priklauso, maziau konfliktuosit su kitais, jusu niekas neatleis

Iš to, kad jau pasiūlė išeiti abišaliu susitarimu. Tiesiog žmoniškumo klausimais (man prašant dėl tam tikrų aplinkybių), sutarėm, kad sutartį tęsim 3 mėn.

Vyko amžina kova su viena kolege, ji kaip ir nugalėjo, dėl to turiu išeiti. Kai kas mane stojo ginti. Šiuo metu esu nedarbingume.
Atsakyti

Izolda, bus tam kliuciu, bet turetumet iveikti.  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo four roses: 23 vasario 2018 - 19:41
QUOTE(Tin-tin @ 2018 02 02, 17:35)
<p>Sveikos! Labai buciau dekinga, jeigu kuri nors galetumete pazvelgti, ar priemiau teisinga sprendima. Tiesiog pakankamai spontaniskai sia savaite priemiau pasitikiusa proga keisti darba. To giliai sirdyje norejau, nors ir dabar darbas pakenciamas, tiesiog jauciau poreiki iseiti. Ar palanku sau sprendima priemiau iseiti? Labai labai aciu smile.gif</p>

QUOTE(pirmaargenta @ 2018 02 02, 19:53)
Tin-tin, ar tikrai norite šį klausimą nagrinėti? O jei kortos parodys, kad neteisingą sprendimą priėmėte, ar grįšite atgal? Greičiausiai jau nebe. Dirbkite ir mėgaukitės nauja veikla  4u.gif

Jūs teisi, atgal kelio nėra. Dabar galvoju, kad viskas gerai išėjo. O ar galėtumėte bendrais bruožais pažiūrėti, ar darbo prasme ateityje viskas bus gerai? Labai ačiū!
Atsakyti

Noreciau paklausti, ar mums pavyks, nusipirkti nama, uz kuri jau davem uzstata? Iskylo problemu, su isigijimu, ar mes rasim iseiti? Aciu :4u:​ 

Atsakyti

Laba diena,

gal kas žvilgelėtumėt į mano situaciją. Prieš 1,5 metų bendrauvau su vyriškiu, mūsų abiejų ex dėjo visas pastangas, kad mus išskirti. Aš neatlaikiau ir santykius nutraukiau. Po 9mėn., baigęs visus teisinius reikalus su ex ir galutinai išsiskyrę, jis pasirodė vėl. Pusę metų bandžiau atsilaikyti ir nepasiduoti jam, galvodama, kad jis nėra tinkamas vyras man. Prieš porą mėn. visgi atnaujinom bendravimą. Norėjau paklausti kiek tai rimta? Kokia šių santykių perspektyva?

Atsakyti
Labas,gal kuri žvilgelėsit smile.gif ar draugė J man linki blogo, ar čia tik mano vaizduotė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2018 02 26, 12:10)
<p>Laba diena,</p><p>gal kas žvilgelėtumėt į mano situaciją. Prieš 1,5 metų bendrauvau su vyriškiu, mūsų abiejų ex dėjo visas pastangas, kad mus išskirti. Aš neatlaikiau ir santykius nutraukiau. Po 9mėn., baigęs visus teisinius reikalus su ex ir galutinai išsiskyrę, jis pasirodė vėl. Pusę metų bandžiau atsilaikyti ir nepasiduoti jam, galvodama, kad jis nėra tinkamas vyras man. Prieš porą mėn. visgi atnaujinom bendravimą. Norėjau paklausti kiek tai rimta? Kokia šių santykių perspektyva?</p><p></p>

Ar verta dabar kortu klausinet, jei parodys kad neverta - kas tada? I ta pacia bala brist is vis ar verta gali but, gal jam patogu turet tokia nuolankia avele , kuri tik pamojus parlekia atgal iki to laiko kol akiraty nepasirodys stirna
Papildyta:
QUOTE(angelface @ 2018 02 26, 17:20)
Labas,gal kuri žvilgelėsit smile.gif  ar draugė J man linki blogo, ar čia tik mano vaizduotė?  4u.gif

Na mintys pas ta drauge J tai tijrai kudlotos, ir jei yra itarimu kad tai susije su vyru , tai gal tiiesiog nutraukt visas draugystes reiktu
Atsakyti