QUOTE(jurgita.ar @ 2018 02 18, 21:30)
<p>Labai aciu jums uz atsakyma! Gal tai sutapimas, bet Santuoka eme griūti, kai įsimaišė vyro motina. Mes po sunkaus pokalbio nesimatem metus, ji kazko pyksta ant manes, o as is dalies del to, kad Itakoja neigiamai vyro elgesi santuokos atžvilgiu, nuteikinėja ji pries mane, jos nekenčiu. Tik man šioj situacijoj niekas neaisku, nes vyras buvo motinos pusej ir abu giedojo ta pacia giesmelę, kokie mudu su vyru skirtingi, kad as ne jo zmogus. Ir tai nutiko netikėtai ...as tiesiog nebesusigaudau, vyras nekalba ir nesijaučia kaltas.</p>
Gyvendama su tokiu avinu, svaistot savo laika neaisku kam, taip galima praziopsot savo tikraji vyra, ne jus viena issiskyrus ir su vaikais, moterys daug stipresnes uz vyrus, tvarkykites savo gyvenima o jis lai varo pas motinele
Papildyta:
QUOTE(Žavi73 @ 2018 02 18, 21:50)
Atkeliu klausymuka ...tik performuoju..
Dedu tašką santykiuose su A .. ar teisingas žingsnis ?
Man rodos abiems nuo to bus tik geriau.
Dėkoju už atsakymą.
Nereik skubet padet tasko, perspektyvos yra ir visai neblogos pusmeciui i prieki, tik reiktu issiaiskint keleta dalyku, kiek matau A kazkoks svajotojas, labai jautrus kartais galbut dramatiskas, pati esate labai pastovi nuosirdi , rimtai i viska ziurinti, ir uzsispyrus kadangis jis toks jautruolis gal jums reiktu pirmai atsivert ir pradet kalbet nes ka kortos rodo , tai dar labai ir uzsidarius , nerodot jausmu galbut demesio jam truksta o jis tiesiog pasimetes ir nezino kaip jaustis , kas bus, siuo metu tokia labai grazi draugyste gaunasi, bet jei tik ativersit tai peraugs i gilesnius grazesnius santykius