Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(Žavi73 @ 2018 02 02, 22:15)
Labas vakaras mergaitės.

Gal bus galimybė mano klausymą pažiūrėti ?

Santykių tema..

Keblųs santykiai su vyru A .. ar tai laikina? o gal ateina laikas  atsisveikinti ?

Tiesiog toks sunkus metas kad pozityvo nematau o ir jis ko gero nemato. Neišmanau kaip elgtis .
Ačiū už atsakymą.

Atkeliu klausymuka ...tik performuoju..

Dedu tašką santykiuose su A .. ar teisingas žingsnis ?

Man rodos abiems nuo to bus tik geriau.

Dėkoju už atsakymą.
Atsakyti
Ojjj kiek pridėliojo čia,žinučių mano...

Atsiprašau buvo internetas pastrigęs..

unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita.ar @ 2018 02 18, 21:30)
<p>Labai aciu jums uz atsakyma! Gal tai sutapimas, bet Santuoka eme griūti, kai įsimaišė vyro motina. Mes po sunkaus pokalbio nesimatem metus, ji kazko pyksta ant manes, o as is dalies del to, kad Itakoja neigiamai vyro elgesi santuokos atžvilgiu, nuteikinėja ji pries mane, jos nekenčiu. Tik man šioj situacijoj niekas neaisku, nes vyras buvo motinos pusej ir abu giedojo ta pacia giesmelę, kokie mudu su vyru skirtingi, kad as ne jo zmogus. Ir tai nutiko netikėtai ...as tiesiog nebesusigaudau, vyras nekalba ir nesijaučia kaltas.</p>

Gyvendama su tokiu avinu, svaistot savo laika neaisku kam, taip galima praziopsot savo tikraji vyra, ne jus viena issiskyrus ir su vaikais, moterys daug stipresnes uz vyrus, tvarkykites savo gyvenima o jis lai varo pas motinele
Papildyta:
QUOTE(Žavi73 @ 2018 02 18, 21:50)
Atkeliu klausymuka ...tik performuoju..
Dedu tašką santykiuose su A .. ar teisingas žingsnis ?

Man rodos abiems nuo to bus tik geriau.

Dėkoju už atsakymą.

Nereik skubet padet tasko, perspektyvos yra ir visai neblogos pusmeciui i prieki, tik reiktu issiaiskint keleta dalyku, kiek matau A kazkoks svajotojas, labai jautrus kartais galbut dramatiskas, pati esate labai pastovi nuosirdi , rimtai i viska ziurinti, ir uzsispyrus kadangis jis toks jautruolis gal jums reiktu pirmai atsivert ir pradet kalbet nes ka kortos rodo , tai dar labai ir uzsidarius , nerodot jausmu galbut demesio jam truksta o jis tiesiog pasimetes ir nezino kaip jaustis , kas bus, siuo metu tokia labai grazi draugyste gaunasi, bet jei tik ativersit tai peraugs i gilesnius grazesnius santykius
Atsakyti

Sveiki,

Domina vyro M jausmai mano atzvilgiu ir santykiu perspektyva.

Aciu

Atsakyti
QUOTE(Barbarakas @ 2018 02 19, 11:33)
<p>Sveiki,</p><p>Domina vyro M jausmai mano atzvilgiu ir santykiu perspektyva.</p><p>Aciu</p>

kas ten per istorija su asmenine zinute man del burimo? paskui man rode, kad istrynet anketa. biggrin.gif naudodamasi proga noriu pasakyti, kad nemokamos konsultacijos tik temoje. nerasykit asmeniu zinuciu.
Atsakyti

Sveikos, ar įmanomi romantiniai santykiai su vyru M.?

four roses, gal galėtumėte pažiūrėti?  :4u:​ 

Atsakyti
Sveikos, ar įmanomi romantiniai santykiai su vyru M., gal galėtumėte pažiūrėti? 

perspektyvos nematau. pasidairykit kitu vyru. jums yra daug galimybiu su kitais vyrais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo four roses: 19 vasario 2018 - 15:08
QUOTE(Barbarakas @ 2018 02 19, 11:33)
<p>Sveiki,</p><p>Domina vyro M jausmai mano atzvilgiu ir santykiu perspektyva.</p><p>Aciu</p>

jusu asmeniu zinuciu man neatidaro, raso, kad tokio nario nera. kazin kas yra su tais jusu santykiais, kad kortos tokios prastos guli jusu puseje? kas tai baimes? nuoskaudos? ir vyriskio puse irgi neaiski. perspektyva sakyciau siaip sau.
Atsakyti

Dar gal galėtumėt pasižiūrėt, ar esant sitoj nesėkmingoj siai dienai santuokoj, yra tikimybe susirasti antra puse? Ar palankus metas ieškotis naujo zmogaus?siaip esu ta kuri,kaip bebutu sunku, pirma turi užbaigti vienus santykius, ir tik po to leistis i naujas pažintis. Bet darosi labai sunku ir mano principai ima smarkiai klibėti

Atsakyti
QUOTE(jurgita.ar @ 2018 02 19, 16:48)
<p>Dar gal galėtumėt pasižiūrėt, ar esant sitoj nesėkmingoj siai dienai santuokoj, yra tikimybe susirasti antra puse? Ar palankus metas ieškotis naujo zmogaus?siaip esu ta kuri,kaip bebutu sunku, pirma turi užbaigti vienus santykius, ir tik po to leistis i naujas pažintis. Bet darosi labai sunku ir mano principai ima smarkiai klibėti</p>

mano nuomone visada nauji santykiai kuriami pabaigus senuosius, nors kas nors sugeba ir is santuokos pabegti pas kita vyra. man taip nesuprantama. cia jau palaida bala gaunasi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo four roses: 19 vasario 2018 - 15:59

jusu asmeniu zinuciu man neatidaro, raso, kad tokio nario nera. kazin kas yra su tais jusu santykiais, kad kortos tokios prastos guli jusu puseje? kas tai baimes? nuoskaudos? ir vyriskio puse irgi neaiski. perspektyva sakyciau siaip sau.

Galetumet placiau pakomentuoti?

Musu romanas audringas tai skyriames tai taikomes. Taikomes jo iniciatyva tai va ir idomu ko jis nori is musu santykiu? Kaip jis juos mato.

Aciu

Atsakyti
QUOTE(Barbarakas @ 2018 02 19, 17:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="four roses" data-cid="72005745" data-time="1519046918"><div><p><span>jusu asmeniu zinuciu man neatidaro, raso, kad tokio nario nera. kazin kas yra su tais jusu santykiais, kad kortos tokios prastos guli jusu puseje? kas tai baimes? nuoskaudos? ir vyriskio puse irgi neaiski. perspektyva sakyciau siaip sau. </span></p></div></blockquote><p>Galetumet placiau pakomentuoti?</p><p>Musu romanas audringas tai skyriames tai taikomes. Taikomes jo iniciatyva tai va ir idomu ko jis nori is musu santykiu? Kaip jis juos mato.</p><p>Aciu</p>

jis noretu pokyciu santykiuose, nori jums kazka pasakyti. per daugiausia kortos info neduoda. jis jusu atzvilgiu nusiteikes draugiskai. ateityje vel intrigos kazkokios. reikia daugiau dirbti su savim. tada bus ir ateitis kazkokia. dabar jis pavargs anksciau ar veliau taikytis su jusu kovingumu.

siandien nevykusiai nusidaziau plaukus. dar vienas ivykis suerzino. turiu palaikyti visiska harmonija su savim. kitaip dirbti negaliu. angel_sadangel.gif
Atsakyti