Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Aciu labai, kazkaip reik pamirst si vyriski. Tik sunkoka bus kai taip daznai matau smile.gif

sekmes kaip nors. 4u.gif
Papildyta:
gal man kas nors galetu paziureti santykius su vyruku G? pazistami jau virs metu. realiai pykomes visus metus, nes esam labai skirtingi. taciau traukiam vienas kita, patinkam. as nusprendziau labiau nusileisti dabar, pabuti rami, nes keliau audras ir paziureti kaip mums seksis toliau. idomu kaip mums seksis. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo four roses: 18 vasario 2018 - 17:29

Sveiki, lb senai čia lankiausi... Bet paskutiniu metu kirba mintys dėl darbo... Noriu pokyčių, bet kad ir kaip stengiuos - lieku ten pat. Ar įvyks kokie pokyčiai? Ar pakilsiu karjeros laiptais... Ar pasikeis kas nors, ar ne? Ačiū :)

Atsakyti
Gal kuri gali pažiūrės santykių perspektyvas su M ir E?
Atsakyti
QUOTE(birucaite @ 2018 02 18, 19:25)
Gal kuri gali pažiūrės santykių perspektyvas su M ir E?

tai sudetinga delione skaitosi kaip tu burimai. be to mano nuomone darbas veltui, nes jus nezinot kuri rinktis. tai as sakyciau, nei tas jusu, nei tas. kai zinosit prie ko sirdis linksta, tokiu klausimu tiesiog nekils. geros dienos. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rdk @ 2018 02 18, 19:25)
<p>Sveiki, lb senai čia lankiausi... Bet paskutiniu metu kirba mintys dėl darbo... Noriu pokyčių, bet kad ir kaip stengiuos - lieku ten pat. Ar įvyks kokie pokyčiai? Ar pakilsiu karjeros laiptais... Ar pasikeis kas nors, ar ne? Ačiū smile.gif</p>

jus darbe kaip namie jau jauciates, ten viska zinote ir tikites permainu, bet ju kaip nera, taip nera. jus galit jaustis neivertinta ir finansinis stygius arba klausimas irgi labai figuruoja. problemos darbe. jums reiketu pripriimti sprendima, nes jusu darbe niekada nebus pokyciu. na, bent jau artimiausius kelis metus, tai sakau tikrai galit nesitiketi. paciai reiketu daugiau vyrisku savybiu, atkaklumo. esat per minksta ir per gera, o darbe toksai kaip gyvatynas truputi. ivertina kitus, o jus vis liekat uz kadro kaip sakoma.
Papildyta:
QUOTE(blykste38 @ 2018 02 18, 12:49)
Junkites , kuo daugiau tuo idomiau
Papildyta:
Visai isgaravus buvo is galvos sm , reik gryzt merginom padeliot 😉🎈
Papildyta:
Turiu ir as klausimeli, sau deliot kortu negaliu
Persikraustymo i savus namus perspektyva 3 men begyje
Aciu 😉🎈

ne labai megstu buitiniais klausimais delioti, bet sese daznai praso, tad tenka. ne pro sali bus pasipraktikuoti ta tema. labai jums norisi pokyciu. svajonese jau keliat sparnus, kuriat planus, bet kazkas eigoje jums pakis koja. taciau cia tie sunkumai laikini, praeinantys. tas klausimas kazkaip susijes su kazkokia moterim, arba ateityje kokia moteris tures reiksmes, kad teks priimti sprendima ir as nematau persikraustymo. reiketu labiau kliautis vyru, o ne moterim. cia toks kortu patarimas siuo atveju.
Atsakyti

Tai kâ daryt? Jei priimu sprendimą, dalyvauju kitam konkurse, bet nelaimiu... O vis tikiuos, kad galiu, kad ,,nėra" korupcijos :) aš žinau, kkad vėl bandysiu, tik vėl nžn ar pavyks.... ?

.

Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2018 02 18, 20:49)
<p>Tai kâ daryt? Jei priimu sprendimą, dalyvauju kitam konkurse, bet nelaimiu... O vis tikiuos, kad galiu, kad ,,nėra" korupcijos smile.gif aš žinau, kkad vėl bandysiu, tik vėl nžn ar pavyks.... ?</p><p>.</p>

keisti darba ar susitaikyti kol kas kaip yra, nors visas galimybes siulau isbandyti. 4u.gif
Atsakyti
Noriu dar paklausti, ar verta dairytis naujo būsto.... ar visgi liksime čia, kur gyvename. O jei pakeisim, kaip su finansais nusimato reikalai..... ax.gif
Atsakyti

Sveikutes! Esu vyro smarkiai įskaudinta, jis po 13 m bendro gyvenimo pareiškė, kad niekad manes nemylėjo, kad atlikinejo savo pareiga rūpintis seima ir pan. As nesuprantu, kas jam užėjo. Kokios situ santykiu perspektyvos? Man svarbi seima, bet su esama padetim nenoriu taikytis, man reikia meiles, šilumos.

Atsakyti
QUOTE(jurgita.ar @ 2018 02 18, 23:03)
<p>Sveikutes! Esu vyro smarkiai įskaudinta, jis po 13 m bendro gyvenimo pareiškė, kad niekad manes nemylėjo, kad atlikinejo savo pareiga rūpintis seima ir pan. As nesuprantu, kas jam užėjo. Kokios situ santykiu perspektyvos? Man svarbi seima, bet su esama padetim nenoriu taikytis, man reikia meiles, šilumos.</p>

sie santykiai buvo stabilus, is paziuros tvirti. jums sie santykiai buvo ir tebera labai svarbus. savo santuoka laiket gera. siuo metu jauciates ne tik iskaudinta, bet ir vienisa. jums truksta informacijos apie situacija. jos ieskot ir cia. taciau tuo paciu kortos skatina jus kalbetis, aiskintis savo santykiu viduje. ta zmogu jums tarsi reikia dar geriau pazinti. is vyro puses is tikruju draugiski santykiai, prisirisimas, pareiga ir finansinis klausimas. jis tas, kas atnesa pinigus namo, rupinasi. siuo metu lygtais bus isimaisius kita moteris. kortos rodo apgaule. o santykiu ateitis labai neapibrezta. kortos rodancios ateiti labai tokios sakyciau mazai informatyvios. jos sako dar bus pokyciu, reikia kalbetis, bendrauti. gausit dar papildomos informacijos apie situacija.
Atsakyti

Sveikos, ar įmanomi romantiniai santykiai su vyru M.?

Atsakyti
QUOTE(Žavi73 @ 2018 02 02, 22:15)
Labas vakaras mergaitės.

Gal bus galimybė mano klausymą pažiūrėti ?

Santykių tema..

Keblųs santykiai su vyru A .. ar tai laikina? o gal ateina laikas  atsisveikinti ?

Tiesiog toks sunkus metas kad pozityvo nematau o ir jis ko gero nemato. Neišmanau kaip elgtis .
Ačiū už atsakymą.

Atkeliu klausymuką ..

Dėkoju pažiūrėjusiai merginai.
Papildyta:
Labas vakaras mergaitės.

Santykių tema..

Keblųs santykiai su vyru A .. ar tai laikina? o gal ateina laikas  atsisveikinti ?

Tiesiog toks sunkus metas kad pozityvo nematau o ir jis ko gero nemato. Neišmanau kaip elgtis .
Ačiū už atsakymą.

Atkeliu klausymuką ..

Papildyta:
Labas vakaras mergaitės.

Santykių tema..

Ačiū už atsakymą.

Atkeliu klausymuką ..

Atsakyti

Labai aciu jums uz atsakyma! Gal tai sutapimas, bet Santuoka eme griūti, kai įsimaišė vyro motina. Mes po sunkaus pokalbio nesimatem metus, ji kazko pyksta ant manes, o as is dalies del to, kad Itakoja neigiamai vyro elgesi santuokos atžvilgiu, nuteikinėja ji pries mane, jos nekenčiu. Tik man šioj situacijoj niekas neaisku, nes vyras buvo motinos pusej ir abu giedojo ta pacia giesmelę, kokie mudu su vyru skirtingi, kad as ne jo zmogus. Ir tai nutiko netikėtai ...as tiesiog nebesusigaudau, vyras nekalba ir nesijaučia kaltas.

Atsakyti