Sveiki as irgi turiu klausimuka gal banalus, bet... dirbu kaip arklis-bet gyvenu nuo algos iki algos, pasiekiamas tikslas griuna, net jei ji jau galima pasiekti ne tik ranka, bet jau pirstu .. ka pasakytu taro? Kodel taip yra? Aciu
Sveiki as irgi turiu klausimuka gal banalus, bet... dirbu kaip arklis-bet gyvenu nuo algos iki algos, pasiekiamas tikslas griuna, net jei ji jau galima pasiekti ne tik ranka, bet jau pirstu .. ka pasakytu taro? Kodel taip yra? Aciu
Kad labiau suprasti situacija ir kas trukdo reikia nuotraukos. Bet is to ka matau, panasu i "keliu uzdaryma", kad gyventumete kaip kryzkeleje ar uzdarame rate. Jus praktiskai neturite palaikymo ir rysio is angelo sargo. Panasu, kad kol nenuimsite is savo energetinio lauko priezasties, ko gero taip ir tesis. Dar butu gerai savo emocionaluma "prigesinti" nes sveikatos ir sekmes nepriduos.
Kartais daugiau, kartais maziau. Junkites, jei norite. As stengiuosi palakyti sia tema gyva. Taisykles paprastos - klaumas temoje ir atsakymas temoje. Merginos turetu duoti griztamaji rysi, ar teisingai buvo atsakyta, nes tema skirta pradedanciuju tarologiu mokymuisi. Todel cia pakonsultave, pradeda rimciau dirbti, temoje nesirodo. Tada as palaikau tema iki atsiranda kita norinti mokytis
Junkites , kuo daugiau tuo idomiau
Papildyta:
Visai isgaravus buvo is galvos sm , reik gryzt merginom padeliot 😉🎈
Papildyta:
Turiu ir as klausimeli, sau deliot kortu negaliu
Persikraustymo i savus namus perspektyva 3 men begyje
Aciu 😉🎈
Laba diena turiu klausimeleli
Mano aplinkoje yra vyriskis, del kurio senai pametusi galva. Apie jo asmenini gyvenima nelabai ka zinau, nors bendraujam kelis kartus per savaite. Paklausti negaliu, nenoriu susikompromituoti. Kokios santykiu perspektyvos su Jem? Ar man pirmai imtis iniciatyvos? (vienadieniai romanai nedomina )
Aciu
<p>Mano aplinkoje yra vyriskis, del kurio senai pametusi galva. Apie jo asmenini gyvenima nelabai ka zinau, nors bendraujam kelis kartus per savaite. Paklausti negaliu, nenoriu susikompromituoti. Kokios santykiu perspektyvos su Jem? Ar man pirmai imtis iniciatyvos? (vienadieniai romanai nedomina )</p>
<p>Aciu </p>
Kokios gali but santykiu perspektyvos kai neaiski zmogaus seimynine padetis, kortos rodo kad jis gyvena tarp dvieju namu, o seimynine padety - vedes ar turi drauge , ar vienisas - kortos ta slepia, o jei kortos slepia reiskia toliau nieko negaliu pamatyt i ateity
as kaip ir pradejusi jau dirbti, bet nors pradejau su taro, veliau priisijaukinau lenormand ir runas. gerai butu prisiminti taro. ir siaip smagu bendraminciu burelyje.
Papildyta:
<p>Mano aplinkoje yra vyriskis, del kurio senai pametusi galva. Apie jo asmenini gyvenima nelabai ka zinau, nors bendraujam kelis kartus per savaite. Paklausti negaliu, nenoriu susikompromituoti. Kokios santykiu perspektyvos su Jem? Ar man pirmai imtis iniciatyvos? (vienadieniai romanai nedomina )</p>
<p>Aciu </p>
aiskintis visada reikia su kuom buni. nuo to reikia pradeti.
Tai gal butu tiksliau paklausti apie jo jausmus ir ketinimus. Paprastai kas turi zmonas ar gyvenimo drauges to neslepia ir is kalbos per tiek laiko jau butu issaiskeje. Noriu issiaiskinti ar cia siaip flirtavimas ar tikrai zmogu dominu. Tiesiog esame skyrtingose "barikadu" pusese, tai ner kaip atvirai pasneketi
Man kortos ateities nerodotik paslaptis, gal kas atsakys i klausima
ka matau as. siuo metu situacijoje yra trecias asmuo. zmona, drauge ar kazkas. nezinau, bet tikrai yra. situacija neissiaiskinta. reikia kalbetis, aiskintis. jus galvojat apie grazius santykius su situ zmogumi, galbut net seima. taciau jauciates vienisa siuose santykiuose. tas atsiribojimas jauciasi, tas zmogus jums neprieinamas, nepasiekiamas ir reikia del jo tarsi kovoti. is vyriskio puses ramybe. nematau meiles. labiau simpatija, prisirisimas ir pastovumas. situacija greit nesikeis. labai stabili. ateityje teks rinktis kaip pasielgti, nes tikrai turite pasirinkima. ne sitas vienas vyras jums galimas, taip pat ir jus ne vienintele moteris, su kuria jis gali buti. nors kortos ji kaip vyra apibudina kaip stipraus charakterio, bet ateitis nepastovi. tai geriau, tai blogiau. tvirtos perspektyvos ateiciai nematau.
ka matau as. siuo metu situacijoje yra trecias asmuo. zmona, drauge ar kazkas. nezinau, bet tikrai yra. situacija neissiaiskinta. reikia kalbetis, aiskintis. jus galvojat apie grazius santykius su situ zmogumi, galbut net seima. taciau jauciates vienisa siuose santykiuose. tas atsiribojimas jauciasi, tas zmogus jums neprieinamas, nepasiekiamas ir reikia del jo tarsi kovoti. is vyriskio puses ramybe. nematau meiles. labiau simpatija, prisirisimas ir pastovumas. situacija greit nesikeis. labai stabili. ateityje teks rinktis kaip pasielgti, nes tikrai turite pasirinkima. ne sitas vienas vyras jums galimas, taip pat ir jus ne vienintele moteris, su kuria jis gali buti. nors kortos ji kaip vyra apibudina kaip stipraus charakterio, bet ateitis nepastovi. tai geriau, tai blogiau. tvirtos perspektyvos ateiciai nematau.
Aciu labai, kazkaip reik pamirst si vyriski. Tik sunkoka bus kai taip daznai matau