Pirmaargenta, gal pažiūrėsite, kodėl nutrūko mano ir P santykiai?
QUOTE(SaturDAY1 @ 2018 02 12, 13:41)
Sveiki,
mastau šiuo metu įsigyti būstą tik va klausimas būtų ar šiuo metu yra geras metas jį pirkti, ar gaučiau paskolą, ar įsigyjus būstą nebūtų problemų? Labai būčiau dėkinga jei kažkas mesteltų akį.
mastau šiuo metu įsigyti būstą tik va klausimas būtų ar šiuo metu yra geras metas jį pirkti, ar gaučiau paskolą, ar įsigyjus būstą nebūtų problemų? Labai būčiau dėkinga jei kažkas mesteltų akį.
Na tiksliau noriu pirkti būtą. Esu jau nusižiūrėjusi, tačiau nežinau ar man pavyks jį nusipirkti, kitaip paklausus ar gaučiau paskolą, bei tėvų paramą, kadangi tėvai man yra skolingi.
QUOTE(SaturDAY1 @ 2018 02 13, 20:15)
Na tiksliau noriu pirkti būtą. Esu jau nusižiūrėjusi, tačiau nežinau ar man pavyks jį nusipirkti, kitaip paklausus ar gaučiau paskolą, bei tėvų paramą, kadangi tėvai man yra skolingi.
jūs nesupykit, bet ar gausite paskolą geriau teirautis banke
QUOTE(angelface @ 2018 02 13, 20:21)
jūs nesupykit, bet ar gausite paskolą geriau teirautis banke
Sutinku su angelface, kartais tiksliau gali atsakyti banko darbuotojai ir tevai, bet ne kortos.
Kortos sako, kad banke bus paprasciau negu su tevais. Tevai labai stengsis jums atiduoti skola, bet tai nebus lengva, nezinau ar tie pinigai ideti i kazkoki versla, ar tiesiog bandys per kelis darbus dirbti, kad kaip nors atiduoti. Rodo darba, darba ir dar karta darba, bet pinigu nematyti.
Papildyta:
QUOTE(*Frėja* @ 2018 02 13, 18:39)
Pirmaargenta, gal pažiūrėsite, kodėl nutrūko mano ir P santykiai?
Cia testas? Ar teisingai atsakysiu i jusu klausima? 😯 testuose nedalyvauju. Savo skyrybu priezasti pati turite zinoti geriau negu net kas kitas.
QUOTE(pirmaargenta @ 2018 02 14, 10:35)
Cia testas? Ar teisingai atsakysiu i jusu klausima? 😯 testuose nedalyvauju. Savo skyrybu priezasti pati turite zinoti geriau negu net kas kitas.
Tikrai ne
Neklausčiau, jei bent numanyčiau dėl ko taip atsitiko
Sveiki, Pirmaargenta. Jei galėsit pažiūrėkit kokia mano santykių perspektyva su vyriškiu T. Atrodo dažnai nuomones ir jausmus kenčiantis žmogus. Ačiū
QUOTE(pirmaargenta @ 2018 02 13, 18:02)
Jei jaučiatės negerai, ieškokite, nors matau, kad bijote ir nenorite niekur judėti ir jūs priimsite net blogesnį, mažiau apmokamą darbą, kad tik liktumėte ir nereikėtų nieko keisti. Nematau, kad jūs keisite darbą, kaip tik bandysite likti ten, kur esate tik gali būti blogesnėmis sąlygomis.
Keisti bijau, nes darbas prie namų ir alga palyginus tikrai nebloga, bet bijau krūvio sumažėjimo ar dar kažko (juk esu mokytoja - myliu savo darbą, bet nepatinka visokie pašaliniai darbai)
Sveiki, prasau, padekite suprasti situacija...Mylimas vyras J pareiske kad nori gyventi atskirai. Sako kad mus myli, bet nori jaustis laisvas...Susizavejo kita moterim. Bet gyvens tikrai vienas. Su manim ir vaikais nori likti draugais ir bendrauti ir atostogauti kartu... Oficialiu skyrybu nenori. Kas bus su mumis? Kokia perspektyva tokiu musu santykiu? Labai noreciau kad griztu i seima... Aciu.
QUOTE(jad @ 2018 02 15, 08:53)
Sveiki, prasau, padekite suprasti situacij..Mylimas vyras J pareiske kad nori gyventi atskirai. Sako kad mus myli, bet nori jaustis laisvas...Susizavejo kita moterim. Bet gyvens tikrai vienas. Su manim ir vaikais nori likti draugais ir bendrauti ir atostogauti kartu... Oficialiu skyrybu nenori. Kas bus su mumis? Kokia perspektyva tokiu musu santykiu? Labai noreciau kad griztu i seima... Aciu.
Brangioji, gaila jūsų, kad susidėjote su vyriškiu, neturinčiu atsakomybės jausmo. Tas Homo sovieticus mąstymas, kai vaikai priklausė tik mamai jau nemadingas ir vyrai prisiima atsakomybę už savo vaikus. Paaiškinkit vyrui, kad vaikai nėra kalėdiniai žaisliukai, kuriuos galima metus laikyti dėžutėje, o per šventes išėmus pasidžiaugti. Juos kiekvieną dieną reikia maitinti, migdyti, vesti į mokyklą, būrelius ir treniruotes, slaugyti sergančius ir tai nėra vienos mamos darbas, tai abiejų tėvų darbas. Jūsų vyras galės mėgautis laisve tik po daugelio metų, kai vaikai baigs mokslus ir taps savarankiškais, o dabar tegu pamiršta šį žodį. Jei nesutinka gražiuoju rūpintis vaikais, jūs galite teismo keliu išsireikalauti, kad vaikai gyventų pusę metų su jumis, puse su vyru, ar kitokias sąlygas iškelti. Nesitaikykite su jo norais. Šeimoje svarbiausia vaikų laimė, o tėvas savo laisvės troškimą turės atidėti ateičiai.
QUOTE(pirmaargenta @ 2018 02 15, 14:46)
Brangioji, gaila jūsų, kad susidėjote su vyriškiu, neturinčiu atsakomybės jausmo. Tas Homo sovieticus mąstymas, kai vaikai priklausė tik mamai jau nemadingas ir vyrai prisiima atsakomybę už savo vaikus. Paaiškinkit vyrui, kad vaikai nėra kalėdiniai žaisliukai, kuriuos galima metus laikyti dėžutėje, o per šventes išėmus pasidžiaugti. Juos kiekvieną dieną reikia maitinti, migdyti, vesti į mokyklą, būrelius ir treniruotes, slaugyti sergančius ir tai nėra vienos mamos darbas, tai abiejų tėvų darbas. Jūsų vyras galės mėgautis laisve tik po daugelio metų, kai vaikai baigs mokslus ir taps savarankiškais, o dabar tegu pamiršta šį žodį. Jei nesutinka gražiuoju rūpintis vaikais, jūs galite teismo keliu išsireikalauti, kad vaikai gyventų pusę metų su jumis, puse su vyru, ar kitokias sąlygas iškelti. Nesitaikykite su jo norais. Šeimoje svarbiausia vaikų laimė, o tėvas savo laisvės troškimą turės atidėti ateičiai.
Aciu Jums. Sutinku, taip, vaikai tai svarbiausia ka mes turime. Bet jis zada rupintis vaikais, padeti finansiskai, pasiimineti vaikus pvz per iseigines... Manote tai taip ir liks pazadais? Ar verta stengtis del jo? Gal jis pagyvens vienas ir supras, kad be musu jam blogai? Ar gali kortos parodyti musu santykiu perspektyva? Esu labai pasimetus...