QUOTE(Sawlyte22 @ 2017 01 31, 10:38)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Sawlyte22" data-cid="71389067" data-time="1485341659"><div><p>Gal kuri paziuretumet ir man ? 😊</p><p>Versla uzpuole bedos, nebezinau ka daryt, galvojam apie pardavima. Palankiau butu parduoti? Ar tai tiesiog blogas etapas kuri reikia islaukti?</p></div></blockquote><p>Atkeliu klausima😊</p>
Sprendimus turite priimti patys, kaip daryti.
Kortos rodo, kad neskubėti parduoti verslą, nes jums pardavus verslą nepalengvės, jausitės nusivylusi ir neturėsite energijos kažką daryti. Nebus depresija, bet toks tuščias laiko vastymas, nežinojimas kuo užsiimti, apims liūdesys.
Palaukti, neforsuoti, dabar jums reikia išgyventi, pažiūrėkite, ką jūsų konkurentai daro, kokius pagalius jums į ratus kaišioja. Išlauktas sunkus laikas jums atneš naujų minčių, idėjų ir pinigai vėl pas jus grįš, patys vėl valdysite situaciją. Panašu, kad ar veiklos pobūdį kiek pakeisite, ar kažkokių finansinių resursų netikėtai atrasite. Žodžiu, viskas bus tikrai gerai.
Papildyta:
QUOTE(** Svaja** @ 2017 02 01, 19:43)
Mhh...aišku ,turėsiu galvoje . Kur pirkti kortas ir kokias kaip pradžiamokslei ?
Na žodžiu kai turėsiu ko reikia pradžiai kraustysiuos į mokomąjį būrelį načiau yra tema taro

reikia pasiskaityti naudingos info ..
Lietuvoje aš perku www.ezoterika.lt kortas, bet jei planuojate vykti į Angliją, tei ten tikrai didžiulis pasirinkimas, man dukra Londone kelias labai gražias kalades nupirko.
Pradžiai rekomenduočiau nusipirkti klasikinę Raiderio-Waito kaladę (google įveskite "tarot rider waite" ir pažiūrėkite paveiksliukus. Nepirkite kokių fėjų, katinų, šešėlių ar kitokių keistų kaladžių, pradėkite nuo šios, vėliau galėsite kolekcionuoti, rinktis jums patinkančias.