Bozi25... jis ir ta... tai kaip ir nieko.. Bent vyro ir moters inicialus parašykit.
Papildyta:
Sveikos pupos
Ramu čia temutėj, ilsitės matyt nuo dėlionių,kas reikia tai reikia.
As paskutines dienas dirbu ir atostogos! antradienį su mažuoju skrendam į svečius
Galvoju gal reiktų pačiai pasimokint padėliit taro...na dar neapsisprendžiau ar verta ,juolab pačiai dėliotis ne itin turbūt galima ar klystu?
QUOTE(** Svaja** @ 2017 02 01, 18:34)
Bozi25... jis ir ta... tai kaip ir nieko.. Bent vyro ir moters inicialus parašykit.
Papildyta:
Sveikos pupos
As paskutines dienas dirbu ir atostogos! antradienį su mažuoju skrendam į svečius
Galvoju gal reiktų pačiai pasimokint padėliit taro...na dar neapsisprendžiau ar verta ,juolab pačiai dėliotis ne itin turbūt galima ar klystu?
Papildyta:
Sveikos pupos
Dėlioti galima, tik dažnai sau nematai objektyviai, "pritrauki" kortas prie norimos reikšmės ir rezultato. Bet pradžiai daug kas traukia dienos kortas ir po to stebi, kas tą dieną įvyko, kaip kortos parodė įvykius. Tai tinka susidraugavimui su kortomis, nes dažnai ta pati korta vienam tarologui rodo vienus dalykus, o kitam - visai kitus.
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 02 01, 19:34)
Dėlioti galima, tik dažnai sau nematai objektyviai, "pritrauki" kortas prie norimos reikšmės ir rezultato. Bet pradžiai daug kas traukia dienos kortas ir po to stebi, kas tą dieną įvyko, kaip kortos parodė įvykius. Tai tinka susidraugavimui su kortomis, nes dažnai ta pati korta vienam tarologui rodo vienus dalykus, o kitam - visai kitus.
Mhh...aišku ,turėsiu galvoje . Kur pirkti kortas ir kokias kaip pradžiamokslei ?
Na žodžiu kai turėsiu ko reikia pradžiai kraustysiuos į mokomąjį būrelį načiau yra tema taro reikia pasiskaityti naudingos info ..
QUOTE(Sawlyte22 @ 2017 01 31, 10:38)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Sawlyte22" data-cid="71389067" data-time="1485341659"><div><p>Gal kuri paziuretumet ir man ? 😊</p><p>Versla uzpuole bedos, nebezinau ka daryt, galvojam apie pardavima. Palankiau butu parduoti? Ar tai tiesiog blogas etapas kuri reikia islaukti?</p></div></blockquote><p>Atkeliu klausima😊</p>
Sprendimus turite priimti patys, kaip daryti.
Kortos rodo, kad neskubėti parduoti verslą, nes jums pardavus verslą nepalengvės, jausitės nusivylusi ir neturėsite energijos kažką daryti. Nebus depresija, bet toks tuščias laiko vastymas, nežinojimas kuo užsiimti, apims liūdesys.
Palaukti, neforsuoti, dabar jums reikia išgyventi, pažiūrėkite, ką jūsų konkurentai daro, kokius pagalius jums į ratus kaišioja. Išlauktas sunkus laikas jums atneš naujų minčių, idėjų ir pinigai vėl pas jus grįš, patys vėl valdysite situaciją. Panašu, kad ar veiklos pobūdį kiek pakeisite, ar kažkokių finansinių resursų netikėtai atrasite. Žodžiu, viskas bus tikrai gerai.
Papildyta:
QUOTE(** Svaja** @ 2017 02 01, 19:43)
Mhh...aišku ,turėsiu galvoje . Kur pirkti kortas ir kokias kaip pradžiamokslei ?
Na žodžiu kai turėsiu ko reikia pradžiai kraustysiuos į mokomąjį būrelį načiau yra tema taro reikia pasiskaityti naudingos info ..
Lietuvoje aš perku www.ezoterika.lt kortas, bet jei planuojate vykti į Angliją, tei ten tikrai didžiulis pasirinkimas, man dukra Londone kelias labai gražias kalades nupirko.
Pradžiai rekomenduočiau nusipirkti klasikinę Raiderio-Waito kaladę (google įveskite "tarot rider waite" ir pažiūrėkite paveiksliukus. Nepirkite kokių fėjų, katinų, šešėlių ar kitokių keistų kaladžių, pradėkite nuo šios, vėliau galėsite kolekcionuoti, rinktis jums patinkančias.
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 02 01, 20:21)
Sprendimus turite priimti patys, kaip daryti.
Kortos rodo, kad neskubėti parduoti verslą, nes jums pardavus verslą nepalengvės, jausitės nusivylusi ir neturėsite energijos kažką daryti. Nebus depresija, bet toks tuščias laiko vastymas, nežinojimas kuo užsiimti, apims liūdesys.
Palaukti, neforsuoti, dabar jums reikia išgyventi, pažiūrėkite, ką jūsų konkurentai daro, kokius pagalius jums į ratus kaišioja. Išlauktas sunkus laikas jums atneš naujų minčių, idėjų ir pinigai vėl pas jus grįš, patys vėl valdysite situaciją. Panašu, kad ar veiklos pobūdį kiek pakeisite, ar kažkokių finansinių resursų netikėtai atrasite. Žodžiu, viskas bus tikrai gerai.
Papildyta:
Lietuvoje aš perku www.ezoterika.lt kortas, bet jei planuojate vykti į Angliją, tei ten tikrai didžiulis pasirinkimas, man dukra Londone kelias labai gražias kalades nupirko.
Pradžiai rekomenduočiau nusipirkti klasikinę Raiderio-Waito kaladę (google įveskite "tarot rider waite" ir pažiūrėkite paveiksliukus. Nepirkite kokių fėjų, katinų, šešėlių ar kitokių keistų kaladžių, pradėkite nuo šios, vėliau galėsite kolekcionuoti, rinktis jums patinkančias.
Papildyta:
Ačiū! Paieškosiu ir anglijoje.
QUOTE(Bozi25 @ 2017 02 01, 16:58)
Cia ta istorija kaip meiluzis paliko ir gryzo pas zmona nes ja myli?
QUOTE(*Drugeliai* @ 2017 02 01, 12:55)
Merginos,
apžvelkit mano santuokinį gyvenimą su vyru V.V. Šiuo metu padėtis karinė, nžn į kurią pusę linkti, ką daryti?
Ačiū iš anksto!
apžvelkit mano santuokinį gyvenimą su vyru V.V. Šiuo metu padėtis karinė, nžn į kurią pusę linkti, ką daryti?
Ačiū iš anksto!
Situacija sudėtinga, jūs labai kenčiate, aukojatės. Baisi neviltis ir pergyvenimai, gal net save kaltinate dėl susidariusios situacijos. Nežinau, kodėl jūsų namuose karinė padėtis, bet esate dabar auka šioje situacijoje. Jis kažką nuo jūsų slepia, man panau į lošimą, tikisi kad laimės pinigų, bet jų kaip nepadaugėja, taip nepadaugėja. Jausmai jau seniai atvėsę ir vyras nori pasitraukti, tik dar svarsto kaip reikės finansinius reikalus išspręsti, galvoja kokį sau naudingą variantą prasukti.
Santykių perpektyvos su šiuo žmogumi nematau, jums tai jau praeitas etapas, turite baigti kentėti ir žengti toliau. Jūsų laukia nauji šilti santykiai ir palaikymas, bet pirmiausia turite nustoti leistis kankinama.
QUOTE(Tin-tin @ 2017 01 23, 21:26)
Labas vakaras, gal kas nors uzmes aki i situacija.
Siais metais nusimato komandiruote uzsienyje. Labai nenoriu dalyvauti, taciau kol kas dingsties nevykti nera. Ar nusimato palankus laikas apie rugpjucio pabaiga? Ar daugiau butu teigiamu ar neigiamu emociju/ ispudziu/ perspektyvu po to isvykos? Gal yra tikimybe, jog susiklostys, kad neisvyksiu?
Aciu uz pagalba!
Siais metais nusimato komandiruote uzsienyje. Labai nenoriu dalyvauti, taciau kol kas dingsties nevykti nera. Ar nusimato palankus laikas apie rugpjucio pabaiga? Ar daugiau butu teigiamu ar neigiamu emociju/ ispudziu/ perspektyvu po to isvykos? Gal yra tikimybe, jog susiklostys, kad neisvyksiu?
Aciu uz pagalba!
Sveikos, kartoju klausima, nes matyt pazeidziau taisykles nurodydama kelis klausimus tad esme, ka noriu suzinoti, ar yra nors koks zenklas, kad i ta komandiruote nevyksiu?
Labai aciu, kas paziures...
pirmaargenta, inicialai I (vyras) ir M (moteris) .
trumpai sakant mes draugavome metus, po vasaros jis grįžo į Lietuvą tęsti mokslus (buvome grupiokais) bet atvykęs į LT mane paliko be jokio paaiškinimo
lapkritį vėl pradėjome bendrauti, tačiau prieš jam išvykstant paaiškėjo kad jam patinka kita mergina, kuri čia dar mokysis metus (irgi iš Gruzijos) o jis jau pabaigė mokslus išvažiavo namo į Gruziją ir vargu ar grįš kada nors
Tai norėjau paklausti kas juos sieja? ir ar yra bendra ateitis?
Nes taip gavosi, kad bendravo ir su manimi ir su ja vienu metu taigi žaidė jausmais
Ačiū
trumpai sakant mes draugavome metus, po vasaros jis grįžo į Lietuvą tęsti mokslus (buvome grupiokais) bet atvykęs į LT mane paliko be jokio paaiškinimo
lapkritį vėl pradėjome bendrauti, tačiau prieš jam išvykstant paaiškėjo kad jam patinka kita mergina, kuri čia dar mokysis metus (irgi iš Gruzijos) o jis jau pabaigė mokslus išvažiavo namo į Gruziją ir vargu ar grįš kada nors
Nes taip gavosi, kad bendravo ir su manimi ir su ja vienu metu taigi žaidė jausmais
Ačiū
QUOTE(dewofsoul @ 2017 01 26, 13:51)
Sveikos, tarologės Mano klausimas paprastas: Ar per šiuos metus nusimato vestuvės?
Būčiau labai dėkinga gavosi bent kažkokią užuominą ;)
Būčiau labai dėkinga gavosi bent kažkokią užuominą ;)
Atkeliu kuo konkrečiau performuluotą klausimą.
QUOTE(Bozi25 @ 2017 02 02, 09:48)
pirmaargenta, inicialai I (vyras) ir M (moteris) .
Ačiū
Ačiū
Koks jums skirtumas, kokie bus jų santykiai? Jie patys išsiaiškins. Jūs jau išsiskyrėte ir paleiskite tą žmogų. Kas jums pasikeis, jei jis ves Gruzijoje tą merginą? Ar ves kitą gruzinę? Braukite brūkšnį ir gyvenkite toliau, šia diena, o ne vakar diena, nes ji jau praėjo. Ar rytojaus sulauksime, mes nežinome, todėl gyvenkite čia ir dabar su žmonėmis, kurie jus supa ir jums yra brangūs, vietoj to, kad ieškotumėte pernykščių žiedų ant medžių. Jie jau nužydėjo, artėja pavasaris, bus nauji žiedai, taip ir jūsų gyvenime atsiras nauji žmonės, nauja meilė, bet jei knisitės sename šiukšlyne, galite nepastebėti nuostabių dalykų, vykstančių šalia jūsų.
pirmaargenta, klausiau Jusu apie darba, atsakete kad reik rodyt daugiau mano pacios iniciatyvos, o ne laukti kol drauge pades, tad taip ir padariau . Zodziu viskas kaip ir ok, darba gavau , Jusu atsakymas i desimtuka
taciau sioje firmoje noriu sulaukti kitokios pareigybes, t.y.pereiti geriau apmokama ir lengvesne pozicija. Jei rasit laiko paziurekit kaip seksis su situo mano noru?
ir dar toks keistas klausimas gal pasirodys, bet turiu nuojauta lyg kazkas noretu man blogo ir siustu man prakeiksma
sapnuojasi sunkus sapnai, ir kazkodel daznai nusideginu, ko seniau nebudavo, o dabar i savaite po kelis kartus.
perziurejau savo elgesi, na lyg ir niekur neprisidirbau kad man kazkas tai blogo linketu, o va nuojauta tai gana stipri
aciu kad esat
taciau sioje firmoje noriu sulaukti kitokios pareigybes, t.y.pereiti geriau apmokama ir lengvesne pozicija. Jei rasit laiko paziurekit kaip seksis su situo mano noru?
ir dar toks keistas klausimas gal pasirodys, bet turiu nuojauta lyg kazkas noretu man blogo ir siustu man prakeiksma
sapnuojasi sunkus sapnai, ir kazkodel daznai nusideginu, ko seniau nebudavo, o dabar i savaite po kelis kartus.
perziurejau savo elgesi, na lyg ir niekur neprisidirbau kad man kazkas tai blogo linketu, o va nuojauta tai gana stipri
aciu kad esat