Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Sveikinu, Rasiux!!

Akutina, sėkmės! Su tokiu turtu bent jau bus labai gerų blastučių ir labai didelė tikimybė, kad nereikės kartoti IVF, kas tikrai labai liūdina, o ir FET žymiai drąsiau, nes sodins patikrintą embrioniuką.

Kaip smagu, kai tiek įkvepiančių žinučių. :)

Papildyta:
Jeigu kam forumas užsikerta ir išmeta baltą langą su klaida apie nepasiekiamą paskutinį temos puslapį, tada reikia iš naujo užsikrauti forumą ir tam kartui viršuje pasirinkti <Nauja forumo versija>.
Senoji versija man labiau įprasta, bet perjungus naują bent jau atsidaro langai ir galima atsakinėti. Po to vėl galima senąją persijungti.
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2017 04 11, 05:28)
Labukas!  mirksiukas.gif
Noriu pagerinti Memorial statistika  smile.gif
Turku pagalba balandzio pradzioje mums gime nuostabi mergyte!  lady.gif
Esame grazus, sveiki, labai greitai augame ir stiprejame  wub.gif

4u.gif wub.gif Sveikinimai!!!!!Ramiu nakteliy,pieno upiu wub.gif
Kaip tik vakar pagalvojau apie jus ar dar nieko neturit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2017 04 11, 07:28)
Labukas!  mirksiukas.gif
Noriu pagerinti Memorial statistika  smile.gif
Turku pagalba balandzio pradzioje mums gime nuostabi mergyte!  lady.gif
Esame grazus, sveiki, labai greitai augame ir stiprejame  wub.gif

Didžiausi sveikinimai pagaliau susitikus su savo leliu, aukit dideli ir stiprus 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Rasiux,sveikinu!!! wub.gif ramių jums naktelių wub.gif

Ir aš siunčiu visoms rožinius linkėjimus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2017 04 11, 11:10)
Labai aciu uz sveikinimus, esame labai laimingi!  wub.gif
Stebiu, paskaitineju Tr temute kasdien, reiks po kurio laiko atsirefresinti informacija, nes gi reikes brolio arba seses vykti pasiimti  biggrin.gif
Vakar dar kaip tik Mastura rase, teiravosi, kaip mums sekasi, ar jau turim ka nors - matyt statistikai  smile.gif
Bernadeta, o jusu planai kokie?

Rasiux, nuoširdžiausi sveikinimai tokia NUOSTABIA PROGA wub.gif. Mažylei puikios sveikatos ir laimės gyvenime, o tėveliams tiesiog džiaugtis wub.gif 4u.gif.

Mergaitės, visoms linkiu tik svajonių išsipildymo ir sėkmės. Paskaitau kartais šią temutę, pasidžiaugiu širdyje su tomis kurioms pasiseka, paliūdžiu su tomis kurias aplenkia sėkmė. Ir visoms, nesvarbu kuriame etape esate, linkiu tik pasisekimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 04 10, 22:13)
O man sian 31 cd,mm nei kvapo...gal po stimuluacijos uzsitesia ciklas?man stimuluavo IVF 9 d ir nutrauke,nes nebuvo dominuojanciu foliu...tikiu kad si menesi fsh bus normoj ir galesim pradet stimuliuotis vel :)Jei ne ,tai skrendu i graikija padidinti AmH ir kiausislasciu kokybe,o paskui i TR IVFui po kokiu 2men !!!!Laukiu nesulaukiu !!!

Sveika, labai sudominai apie Graikija 😉Gal zinai kiek ten dienu iseina? Ir kada planuoji? Pas mane problema su anglu kalba 😔 Butu labai idomu suzinoti❤
Atsakyti

Labas,mane irgi labai nudziugino sis atradimas :) kabejau su klinikos profesorium ,tai sake kad gali buti ir mazas AMH,3 menesiu begyje po proceduros jis padideja,taip pat nukrenta FSH ir LH -kas pasako kad priaugo nauju kiausialasciu :)reikia atvaziuoti is karto po menesiniu,ryte ateit nevalgius nes darys narkoze,procedura trunka 10 min,pries tai paimamas kraujas ir centrifuguojamas,taip isgaunant trombocitus,kuriuos operacijos metu  juos susvirkscia i kiausides kateterio pagalba ,trombocitai atsakingi uz nauju lasteliu regeneracija, o kokios pas tave nepastojimo priezastys?

Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 04 11, 20:00)
<p>Labas,mane irgi labai nudziugino sis atradimas smile.gif kabejau su klinikos profesorium ,tai sake kad gali buti ir mazas AMH,3 menesiu begyje po proceduros jis padideja,taip pat nukrenta FSH ir LH -kas pasako kad priaugo nauju kiausialasciu :)reikia atvaziuoti is karto po menesiniu,ryte ateit nevalgius nes darys narkoze,procedura trunka 10 min,pries tai paimamas kraujas ir centrifuguojamas,taip isgaunant trombocitus,kuriuos operacijos metu  juos susvirkscia i kiausides kateterio pagalba ,trombocitai atsakingi uz nauju lasteliu regeneracija, o kokios pas tave nepastojimo priezastys?
</p>

Zemas AMH ir amzius, man jau 42 😔Daugiau priezasciu nera, kiausintakiai pratekami, su vyro spermas viskas super. Kai ivardita antrinis nevaisingumas, turiu dukra 22 metu is pirmos santuokos😉
Atsakyti

Pas mane irgi didele dukra is 1 santuokos  ,amzius, zemas amh :)

Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 04 11, 20:00)
<p>Labas,mane irgi labai nudziugino sis atradimas smile.gif kabejau su klinikos profesorium ,tai sake kad gali buti ir mazas AMH,3 menesiu begyje po proceduros jis padideja,taip pat nukrenta FSH ir LH -kas pasako kad priaugo nauju kiausialasciu :)reikia atvaziuoti is karto po menesiniu,ryte ateit nevalgius nes darys narkoze,procedura trunka 10 min,pries tai paimamas kraujas ir centrifuguojamas,taip isgaunant trombocitus,kuriuos operacijos metu  juos susvirkscia i kiausides kateterio pagalba ,trombocitai atsakingi uz nauju lasteliu regeneracija, o kokios pas tave nepastojimo priezastys?
</p>

oho, sudominai. gal gali nuoroda kur info daugiau gauti? kiek tas malonumas kainuoja?
Atsakyti

O ka Graikijoj su tuo AMH padaro? Turit kokios konkrecios info- kainos, vizitai, etc..?

O man sian 31 cd,mm nei kvapo...gal po stimuluacijos uzsitesia ciklas?man stimuluavo IVF 9 d ir nutrauke,nes nebuvo dominuojanciu foliu...tikiu kad si menesi fsh bus normoj ir galesim pradet stimuliuotis vel :)Jei ne ,tai skrendu i graikija padidinti AmH ir kiausislasciu kokybe,o paskui i TR IVFui po kokiu 2men !!!!Laukiu nesulaukiu !!!

Atsakyti

Tas malonumas kainuoja 1200 Eur,jie tinklapyje neskelbia,bet as pasiskambinau ir viska suzinojau,pries tai parasiau emaila.

Klinika vadinasi Genesis,Atenuose,darysiu cia,nes ju profesorius nevaisingumo konferencijoj 2016 m pabaigoj pristate si tyrima,jis dar nera atliktas ant peliu,bet sioje klinikoje daug moteru isbande sekmingai,netgi 50metes ,kurioms nebuvo jau 5 metus menesiniu ,jos atsirado ,o menesines atsiranda ,kada yra kiausialasciu!   : http://www.genesisathens.gr/en/

Cia yra aprasymas sios proceduros : https://futurism.com...linical-trials/

Kas neskaito anglu kalba,cia yra lenku: https://www.pfm.pl/n...ie-jajnikow/987

Medicina eina i prieki :yahoo:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marga2: 11 balandžio 2017 - 21:24